• BIST 9092.43
  • Altın 2324.208
  • Dolar 32.3599
  • Euro 34.9287
  • Kayseri 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 15 °C

İŞTE ÖZHASEKİ’NİN PROJESİ “NEHRİ DERYA”

İŞTE  ÖZHASEKİ’NİN PROJESİ “NEHRİ DERYA”
Çilsal “Yağmur Kayseri’yi esir aldı. Kayseri Büyükşehir belediye Başkanı Özhaseki’nin gerçekleştirmeyi düşündüğü Kızılırmak projesi yağan yağmurlarla gerçekleşti.”CHP Büyükşehir belediye başkan adayı Osman Çilsal, Özhaseki’nin projesini eleştirerek “Yapma

Gece başlayan ve aralıklarla başlayan yağmur şehir merkezinde hayatı olumsuz etkiledi. Gece boyunca yağan yağmur nedeniyle bazı evlerin bodrum katını su bastı.  Kentte etkili olan sağanak, sabah saatlerinde işe gitmek isteyen sürücüler ile vatandaşlara da zor anlar yaşattı. Bazı semtlerde apartman bahçelerinde park halinde duran otomobiller sulara gömüldüğü için çıkarılamadı.
 

Özhaseki’nin Kızılırmak Projesi Hayaldi , Gerçek oldu.

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Çilsal  “Yağmurlar sayesinde çiftcimizin yüzü gülerken ,Büyükşehir belediye başkanımız Sezar’ın da Kayseri’den geçirmek istediği Kızılırmak Hayali de bu sayede gerçek oldu ve sanırım onun da yüzü gülmüştür.” dedi.

Çilsal “Altyapı sorunu bitti , bir dünya kenti olduğu iddia edilen  Kayseri’miz de akşam saatlerinde başlayan sağanak yağmur 10 dakikada ulaşımı, alt geçitleri  felç etti. Birçok yerde ev ve işyerini su basarken , yollar dere oldu aktı. Özhaseki’nin projesi ŞehriDerya, Nehri Derya oldu.”Dedi.
 

CHP Büyükşehir belediye Başkan Adayı Osman Çilsal, Yağmurun yağışıyla gölete dönen sokaklardan belediye sorumlu olduğu halde seçim dönemin de olaya müdahale etmemesini anlayamadığını belirtti.

Çilsal, “15-20 yıldır AKP’li belediyeler başımızda ve sürekli bu durumla karşı karşıya kalıyoruz bu bir parti için rezalettir. Belediyelerini yönetemiyorlar mı, yönetemiyorlar ise  halktan hangi Yüzle gelip oy istiyorlar.

Şuan ki AKP’li mevcut adaylar reklam ve bilboard panolarında hedef 2023 diyorlar, 2014 yılında durum bu ise 2023 yılında bu rezalet ne durumda olur bilemem. Kayseri’de sanki çok iş yapmışlarda hedef 2023 diyorlar.” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39