• BIST 8718.11
  • Altın 2243.646
  • Dolar 32.3307
  • Euro 35.1486
  • Kayseri 3 °C
  • Ankara 2 °C
  • İstanbul 7 °C

İyi tasarlanmış ve renkleri doğru kullanılmış bir mobilya...

İyi tasarlanmış ve renkleri doğru kullanılmış bir  mobilya...
Son dönemlerde mobilya da gözlemlenen en çarpıcı trend yetmişli yılların tasarımlarına dönüş oldu.Akıl karıştırıcı tasarımlar, çok canlı ve çarpıcı renkler bu yeni akımın en belirgin nitelikleri.

LADİN MOBİLYA MAĞAZA MÜDÜRÜ HASAN ŞİMŞEK KAYSERİNEWS.COM'A AÇIKLAMALARDA BULUNDU.

18519771_10155316171622302_4548047348217715122_n.jpg

 

Mağaza Müdürü Şimşek;Yeni nesil mobilyaların dikkat çeken bir diğer özelliği de çok amaçlı olmaları. Artık mobilyaların asıl kullanım amaçlarının yanı sıra farklı ve dikkat çekici özelliklere de sahip olmaları gerekiyor.

Hasan Şimşek,İyi tasarlanmış ve renkleri doğru kullanılmış bir mobilya, alıcısına sosyal hayatında ve aile yaşamında yararlı olur. Başarılı bir mobilya seçimiyle konforu ve şıklığı aynı anda elde etmeniz mümkün.

Mobilya tüketicileri orjinallik, tinsellik, kişisellik, denge ve ahenk gibi özellikleri tercih ederler. Tüketiciler artık evlerini bir çeşit kendini ifade etme tarzı olarak görüyor ve bundan tatmin duymak istiyorlar.

Renklerin doğru kullanımı, mobilyaya anlam ve değer yüklenirken kullanılması gereken bir araçtır. Renklerin kullanılmaması günümüzde hakim olan akıma ters düşer ve marjinal kalır.

Artık minimalist evler geride kaldı bugünlerde trend cıvıl cıvıl renkli ve canlı evler. En gözde seçim açık mavi ile yeşilin kombinasyonudur.

Bu renklere bize ilham veren ve harika bir renk olan sarı da katılabilir çünkü sarı diğer renklerle kolayca uyum sağlayan bir renktir. Kırmızı; ihtiraslı, heyecan verici ve romantik bir renktir.

Zarafet ve sıcaklık yaratarak evi davetkâr kılar. Kırmızı rengin kullanımının iç dekorasyonda giderek güçlendiği gözlenir.

Maviler de mobilyalarda kullanılmaya devam edecek ama genelde destekleyen renk olarak seçiliyor. Maviler şimdilik çok ön planda değil. Su yeşili tekrar kullanılmaya başlandı.

Bu renk yeşilden maviye bir köprü olarak adlandırılır. Barış ve huzuru evlere taşıyan bu renk son zamanlarda çok tercih ediliyor.

Tercih edilen diğer bir renk ise portakal rengidir. Portakal rengi taze, hayat dolu ve eğlenceli bir renk olduğu için günümüzde bir çok evi süslemektedir.

Sıra dışı ve karmaşık renklerin seçiminin bir nedeni ise tüketicilerin evlerini diğer kimselerin evlerinden tamamen farklı görmek istemeleridir. Koyudan açığa yumuşak renkler, ofislere rahatlığı ve konforu getirir, evlerdeki rengârenk mobilyalar ise zor bir günden sonra eve dönen insanları kibarca karşılar.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39