• BIST 9132.45
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 20 °C

Jet Fadıl'dan cemaate billboardlı mesaj!

Jet Fadıl'dan cemaate billboardlı mesaj!
Kamuoyunda Jet Fadıl lakabı ile de tanınan Fadıl Akgündüz Gülen Cemaati'ne reklamları üzerinden ince bir mesaj gönderdi. İstanbul'daki Caprice Gol oteli için verilen reklamdaki "Zaman Eriyor" ifadesi dikkatlerden kaçmadı.
Ankara ve İstanbul'da yer alan Caprice Gold reklamlarında Zaman gazetesine ince bir mesaj var. Fadıl Akgündüz tarafındna verilen reklam çoğu kişinin dikkatini çekiyor.

ZAMAN ERİYOR

Caprice Gold için yapılan reklamda 'Caprice Gold Sarayı'nın satışa arzedilen % 20'sinden sadece % 3'ü kaldı' denildi. Fadıl Akgündüz verdiği reklamda asıl bombayı, Zaman gazetesinin yazı fontunu ve rengini kullanılarak büyük puntolarla 'Zaman Eriyor' yazını yazarak patlattı. Fadıl Akgündüz'ün bu hareketi cemaate 'ince gönderme' yorumlarına neden oldu.




CÜBBELİ İLE YOLLARINI AYIRDI

Jetpa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fadıl Akgündüz ile cemaat arasında gergin hava sürürken, kamuoyunda Cübbeli olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün dersanelerin kapatılmaması gerektiğini ifade eden açıklamaları, Fazıl Akgündüz-Cübbeli hattında da iplerin kopmasına neden olmuştu. Fadıl Akgündüz yaptığı açıklamada Cübbeli Hoca ile yollarını ayırdığını ifade etmişti.

DÜŞMANIMIZIN DOSTU BİZİM DOSTUMUZ OLAMAZ

Fadıl Akgündüz ve Cübbeli Hoca'nın arasına cemaatin kanalı olan “samanyolu” girmişti.

Fadıl Akgündüz, Cübbeli Ahmet Hoca ile olan birlikteliklerine son verdiklerini açıkladı. Akgündüz, "Düşmanımızın dostu olan biri, artık bizim dostumuz olamaz" demişti.

İŞTE O REKLAM:



Fadıl Akgündüz'ün yaptığı o açıklama:

'15 bin 300 ortağı ve 3 milyon nüfusa tekabül eden 700 bin aile müşterisi ile, nitelikli bir topluluktan oluşan grubumuz, şu bulunduğumuz yıl içinde 25. yılını idrak etmiş bulunmaktadır. Çeyrek asırdır, doğusundan batısına kadar, uluslararası düzeydeki projelerle, ülkemizin kalkınması için büyük mücadeleler veren ve geçtiğimiz o karanlık dönemde, bu yolda büyük bedeller ödeyen grubumuz, bu güne kadar olduğu gibi, bundan sonra da hiç kimseden çekinmeden, Yüce Hak'kın yardımı ve halkımızın desteği ile hak çizgisinden kesinlikle ödün vermeden, doğru yolda ilerlemeye devam edecektir' dedi.

GÜLEN ÜZERİNDEN BÜLENT ECEVİT'E ELEŞTİRİ

'Koç Grubu'nun çok seviştiği ve Fethullah Gülen'in kendisi için şefaat etmek istediği yegane kişi olan Bülent Ecevit'in son başbakanlık döneminde, ülkesine, Müslümanlara ve tüm insanlığa daha iyi imkanlar sağlamak için çalışan Jetpa Holding'i yok etmek amacıyla, devletin gücünü kullanarak nasıl bir ölümcül saldırı gerçekleştirdiği, tüm kamuoyunun gözü önünde cereyan etmiştir' diye devam eden Akgündüz, '11 yıl süren uzun bir hukuk mücadelesi sonunda, Mart 2011'de Yargıtay'ın nihai kararıyla, grubumuzun ve şahsımın aklanmış olması ve tüm mal varlıklarımıza konulan ihtiyati tedbirlerin kaldırılması, bize yapılan saldırının ne kadar hunharca ve haksız yere yapıldığını gözler önüne sermiştir' ifadelerini kullandı.

'DÜŞMANIMIZIN DOSTU ARTIK BİZİM DOSTUMUZ OLAMAZ'

Cübbeli Ahmet Hoca ile olan birlikteliklerine son verdiklerini duyuran Mehmet Fadıl Akgündüz, 'Gerçekler sonsuza kadar gizlenemez; hak haktır, yalan yalandır. İslam'a hizmet eden herkese hizmet etmeyi bir asli görev olarak bilmemiz hasebiyle, son üç yıl boyunca, grubum ve şahsım belli çevrelere karşı çok ciddi riskler alarak Cübbeli Ahmet'e de hayatının çok zor bir döneminde hizmet etmeye gayret gösterdik. Ama ne yazık ki, daha önceleri Samanyolu Televizyonu'nu seyredenin küfre girdiğini söyleyen Cübbeli Ahmet, geçtiğimiz günlerde Samanyolu Televizyonu'nda bir programa çıkmış ve bizi ve onu tanıyan herkesi hayretlere düşürmüştür. Çok inandığınız 'mümin' bir dostunuzun, size yıllar boyunca acı vermiş başkalarıyla işbirliği yaptığını görmeniz size daha büyük bir acı verir. Bu güne kadar, kendisine iyilikten başka bir şey yapmadığımız Cübbeli Ahmet, hangi fetva, hangi akıl ve hangi hakla, arkasında duran gücümüzü ve kendisine güvenerek emanet ettiğimiz etiketimizi, bizden habersizce ve bize karşı kullanarak, telafisi mümkün olmayacak zararların içerisine atma cesaretini kendisinde bulmuştur acaba? Düşmanımızın dostu olan biri, artık bizim dostumuz olamaz' açıklamasında bulundu.

Kaynak:HABERKITA-Vedat Yavuz
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39