• BIST 9057.24
  • Altın 2299.873
  • Dolar 32.3145
  • Euro 35.0998
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

Kadın Yol Kesti, Yanındakiler Kurşuna Dizdi

Kadın Yol Kesti, Yanındakiler Kurşuna Dizdi
İstanbul Maltepe D-100 Karayolu üzerinde akıllara durgunluk veren bir magandalık olayı yaşandı. Bir kadın yol kesti yanındakiler kurşuna dizdi. Olayda yaralanan iki kişi kaldırıldığı hastanede can verdi. İki ölüm meydana geldi.

TRAFİK TARTIŞMASI KANLI BİTTİ: 2 ÖLÜ

,
Maltepe D-100 Karayolu üzerinde seyir halindeki bir otomobilin önü kadın sürücünün kullandığı başka bir otomobil tarafından kesildi. Bu otomobilden inen bir kişi de durdurduğu aracın içindeki kişiyi silahla vurarak yaraladı. Yaralanan kişi hastanede hayatını kaybetti. Olay yerine gelen polis ekipleri yol üzerinde bulunan kovanları muhafaza etmek için nöbet tuttu. Silahlı saldırının trafik tartışması sonucu meydana geldiği belirlendi.

OLAY BUGÜN ÖĞLE SAATLERİNDE MEYDANA GELDİ

Olay, saat 12.30 sıralarında D-100 Karayolu Maltepe mevkiinde meydana geldi. Yolda bir kişinin silahlı saldırıya uğradığını gören vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, görgü tanıklarından yaralı şahsın hastaneye kaldırıldığı bilgisini aldı.




YOL ORTASINDA BEKLEDİLER

Olay yerinde inceleme yapmak isteyen ekipler, 3 şeritli yolun orta şeridinde 2 adet boş kovan bulunca bir polis memuru kovanların geçen araçlardan zarar görmemesi için başlarında bekledi. Akan trafik bir süre sonra yolun ortasında bekleyen polis memuru için tehlike oluşturunca arkadaşları bir polis otosunu olay yerine getirerek trafiği yavaşlattı.

D-100 TRAFİĞE KAPATILDI

Bir süre sonra olay yerine gelen olay yeri inceleme ekipleri, yol ortasında inceleme yapmak isteyince D-100 Karayolu kısa süreliğine trafiğe kapatıldı. Yolu ayıran bariyerlerin arasına emniyet şeridi çeken ekipler yolu trafiğe kapattı. Olay yeri inceleme ekipleri yerde bulunan 2 adet boş kovan üzerinde incelemelerde bulundu. Karayolu yaklaşık 5 dakika süre ile trafiğe kapatılırken trafik yoğunluğu yaşandı. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından emniyet şeridi kaldırılarak yol tekrar trafiğe açıldı.

Öte yandan olayı araştıran polis ekipleri yaralı şahsın isminin Ahmet Yiğit olduğunu tespit etti. İddiaya göre, bir mobilya firmasında çalışan Caner Karagöz ve Ahmet Yiğit, işyerlerine ait bir araçla seyir halindeyken önlerini kimliği belirlenemeyen bir kadının kullandığı otomobil tarafından kesildi, otomobilden inen kimliği belirsiz bir erkek ise D-100 karayolunun ortasında Yiğit ve Karagöz’e kurşun yağdırdı. Daha sonra tekrar otomobile binen saldırganlar olay yerinden uzaklaştı. Göğsüne isabet eden 2 kurşunla ağır yaralanan Yiğit, Caner Karagöz tarafından özel araçla Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yiğit’in durumu ciddiyetini korurken, polis ekipleri kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

YAKALANDI

Maltepe D-100 karayolu’da meydana gelen silahlı saldırı olayının trafik tartışması sonucu meydana geldiği belirtildi. Polis saldırıyı gerçekleştiren Ahmet Öztürk(64) ve aracı kullanan kardeşi Fatoş Akça’yı olay sonrasında yakaladı. Ahmet Öztürk’ün polise birgün önce Trabzon’dan torununu hastaneye yatırmak için geldiğini belirterek "Ateş etmeyecektim ama elime saldırınca silah ateş aldı "dediği öğrenildi.

SALDIRIDA VURULAN YİĞİT HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Öte yandan silahlı saldırıda yanında bulunan arkadaşı tarafından hastaneye kaldırılan Ahmet Yiğit ise Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştıma Hastanesinde ameliyata alındı ama kurtarılamayak yaşamını yitirdi

Polis tarafından olayla ilgili yapılan araştırmada olayın trafik tartışması yüzünden meydana geldiği tespit etti. İki araçta bulunan kişilerin olaydan bir süre önce seyir halindeyken birbirleriyle tartıştıkları öğrenildi.

 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39