• BIST 9068.33
  • Altın 2324.893
  • Dolar 32.3725
  • Euro 34.9755
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 18 °C

KALKAN:HAK ETMEDİĞİMİZ SALDIRILARI KABUL ETMİYORUZ

KALKAN:HAK ETMEDİĞİMİZ SALDIRILARI KABUL ETMİYORUZ
EĞİTİM BİR-SEN KAYSERİ ŞUBE BAŞKANI AYDIN KALKAN:

www.kayserinews.com  kayserinin en güncel haber sitesi mutlaka tıklayın facebook sayfamız ve twitter sayfamız'dan takip edebilirsiniz.

Kayserinews.com@Kayserinewscomtwittersayfamıztakip edebilirsinizTIKLAYIN,BEĞENİ,YAPIN-FACEBOOK-SAYFASI-HABER-TAKİP-SİSTEMİ .https://www.facebook.com/kayserinewscom-261415263889283/?fref=ts

 

 

Eğitim Bir-Sen Kayseri Şube Başkanı Aydın Kalkan, öğretmenlere yapılan saldırıları kabul etmediklerini söyleyerek, "Saldırganların hak ettiği cezayı almaları için var gücümüzle çalışacağız." dedi. 


Kayseri'de 75. Yüzyıl İMKB Ortaokulu'nda bir velinin müdür yardımcısı Mehmet Bozkurt'u çocuğunu dövdüğü iddiası ile darp etmesi üzerine Eğitim Bir-Sen Kayseri Şubesi harekete geçti. Okul önünde basın açıklaması düzenleyen Eğitim Bir-Sen Kayseri Şube Başkanı Aydın Kalkan, öğretmenlerin saldırıları hak etmediklerini söyledi. 

20160405aw709042_03.jpg
Basın açıklamalarını öğretmenlerin ve öğrencilerin başarıları ile ilgili yapmayı arzu ettiklerini belirten Başkan Aydın Kalkan, yapılanların cezasız kalmaması için olayın takipçisi olacaklarını dile getirdi. Başkan Aydın Kalkan, konuşmasını şöyle tamamladı:
"Öğretmenlik insanlıkla başlayan ve ahirete kadar devam edecek kutsal bir meslektir. Öğretmenlik peygamber mesleğidir.

Öğretmenler bir ülkenin gelecek inşasında mimardır, mühendistir, işçidir, ustadır.

Kısaca öğretmenler gençlerin ve geleceğimizin yetiştirilmesinde vazgeçilmez bir meslek grubunun mensuplarıdır. Hal böyle iken aynı öğretmenler bazen sinirine hakim olamayan bir öğrencinin, bazen insani özelliklerini kaybetmiş, saldırganlaşmış ve gözü dönmüş bir velinin hedefi olabilmektedir.

Öğretmenler ve okul idarecileri can güvenliği olmadan Allah'a emanet görevlerini sürdürmeye çalışmaktadır." ifadelerini kullandı.


Öte yandan, Kayseri'de 75. Yüzyıl İMKB Ortaokulu'nda yaşanan saldırı sonrasındaki, çocuğu ve eşi ile okula giren velinin, müdür yardımcısının odasına gittiği ve ardından okul müdürünün saldırgan veliyi sakinleştirme görüntüleri güvenlik kameraları ile kaydedildi. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39