• BIST 9090.91
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 21 °C

“KAMP ZOR GEÇİYOR”

“KAMP ZOR GEÇİYOR”
Kaptan dan Kamp Değerlendirmesi
Avusturya’nın Tirol Bölgesi Seefeld kasabasında devam eden kamp çalışmalarını değerlendiren Kayserispor kaptanı Abdullah Durak’ı takım arkadaşları basın toplantısı sırasında bir türlü rahat bırakmadı.
Teknik Direktör Robert Prosinecki’nin zor bir kamp programı uyguladığını belirterek, “Geçtiğimiz sezon çok şikayet ediyorduk, ancak buna alışmaya başladık” dedi.
Kayserispor’un Avusturya’nın Tirol Bölgesi Seefeld kasabasında yaptığı kamp ikinci haftasına girerken, takım kaptanı Abdullah Durak, çalışmaları hakkında ilginç değerlendirmelerde bulundu. Kampın oldukça zor geçtiğini ifade eden Durak, “Hocamız Robert Prosinecki ile önceki yıla göre daha çok çalışıyoruz. Geçen sezon ağır çalıştığımıza dair bütün arkadaşlarımızda kanaat oluşmuştu ve şikayet ediyorduk. Ancak bu çalışmanın, ligin özellikle ikinci yarısına çok olumlu yansıdığını gördük ve hocamıza daha çok uyum sağlamaya başladık. Artık şikayet etmiyoruz” diye konuştu.
Kampta arkadaşlık ortamının çok iyi olduğunu ve yeni oyuncuların da takıma çabuk uyum sağladığını belirten Durak, “Bu uyum Kayserispor’un kültüründe var. Samimiyetle söylemek gerekirse, son 5 yıldır yaptığım gözlemler sonucu, Kayserispor’un kültüründe kardeşlik var, dostluk var. Hepimiz çok iyi anlaşıyoruz. Kulübümüzün yapısında iç karışıklık yok, aksine bir birimizle çok iyi dostluklar kuruyoruz” dedi.
Durak’ın, basın mensuplarına bu açıklamayı yatığı esnada, takım arkadaşları da yanına gelerek sık sık kendisiyle şakalaştı ve konuşmasını bölmeye çalıştı. Futbolcular, Abdullah Durak’ın sözünü keserek, onu güldürmeye çalışırken, üçüncü kaptan Zurab Kizanahvili Durak’ın yanına gelerek kitap okumaya başladı. Bir süre kameraların karşısında bu şekilde kalan Zurab, daha sonra gülerek oradan ayrıldı.
Açıklamalarına devam eden Abdullah, sakatlığıyla ilgili de iyi bir noktaya geldiğini ifade ederek, şunları söyledi:
“Talihsiz bir sakatlık yaşadım, Allah kimsenin başına vermesin. Sağlık olmadan bir şey olmuyor. Yavaş yavaş idmanlara da başladım. Dün ilk maçıma da çıktım ve bir sorun yaşamadım. Bu sakatlık dönemi benim için zor geçti. Hoca şans verirse bundan sonra daha iyi oynarım. Hocam bana nerde görev verirse benim için sorun yok, orada oynarım. Hiç oynamamaktan daha iyidir. Benim için mevkii fark etmiyor.”
Yeni sezonla ilgili hedeflerinin sorulması üzerine ise Abdullah Durak, “Geçen seneden daha iyi bir Kayserispor izletmek istiyoruz. Enazından UEFA’ya mutlaka katılmak istiyoruz. Kendi emeğimizle, kendi çabamızla Avrupa kupalarına kalacağımıza inanıyorum. Süper Lig her geçen sene biraz daha zorlaşıyor. Kayserispor taraftarlarına da bir çağrıda bulunmak istiyorum. İlk haftalarda uyum süreci olabilir, belki istediğimiz sonuçları elde edemeyebiliriz. Ama onlar devamlı olarak bizlere destek olsunlar” ifadelerini kullandı.
Abdullah, takıma yeni katılan Jaja ve Miahilovic Kayserispor’a güç kattığını da belirterek, “Miahiloviç’in Riveros’u aratmayacağına inanıyorum. Açıkçası beklediğimizden de çok iyi çıktı” yorumunda bulundu.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39