• BIST 9079.97
  • Altın 2322.83
  • Dolar 32.3249
  • Euro 34.8612
  • Kayseri 11 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 15 °C

Kapadokya”yı ve Kayseri”nin güzel ev sahipliğini anlatacağız

Kapadokya”yı ve Kayseri”nin güzel ev sahipliğini anlatacağız
DOSTLUK KULÜPLERİ KAPADOKYA”DA BİR ARAYA GELDİ

Türkiye genelinde çok sayıda vilayette örgütlenen ve gerçekleştirdiği sosyal etkinliklerin yanısıra, burs, eğitim programları gibi çalışmalarla da kendinden söz ettirmeyi başaran Dostluk Kulüplerinin geleneksel yıllık toplantısı Kayseri Dostluk Kulubünün ev sahipliğinde Kapadokya Ramada Otel”de gerçekleştirildi. 
Dostluk Kulüpleri yıllık etkinliği, çeşitli illerden gelen Dostluk Kulubü yönetici ve üyelerinin, Kayseri Dostluk Kulubü Başkanı Ahmet Özden ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından Kapadokya”da karşılanması ile başladı. İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa, Adana, Antalya gibi illerden gelen kulüp yöneticileri ve üyeleri tahsis edilen araçlarla iki gün boyunca Kapadokya Bölgesi”ndeki tarihi ve doğal güzellikleri gezdiler. Akşamları da düzenlenen toplantılarda ise Dostluk Kulüplerinin gelecek hedeflerini tartıştılar. Kapadokya Bölgesi”nin Türkiye”nin en önemli turizm değeri olduğu görüşünde birleşen Dostluk Kulüpleri temsilcileri, “Muhteşem bir organizasyonda bir araya geldik. Toplantının ve gezinin programlandığı gibi işlemesinde Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Şirvan Azgıt”ın olağanüstü çabsası da her türlü övgünün üzerinde. Kayseri Dostluk Kulubü Başkanı Ahmet Özden”in nezdinde tüm katılımcılara teşekkür ederiz. Gittiğimiz illerde Kapadokya”yı ve Kayseri”nin güzel ev sahipliğini anlatacağız” dediler.
Kayseri Dostluk Kulubü Başkanı Ahmet Özden de, Dostluk Kulüplerinin sosyal hedefler için bir araya gelen işadamları, bürokrat ve teknokratlardan oluşan bir topluluk olduğunu belirterek, “Yılda bir kez genel, ayda bir kez de yerel etkinlik düzenliyoruz. Amacımız üyeler arasındaki ekonomik ve sosyal ilişkileri de geliştirmek. Bir yandan da burs ve eğitim çalışmaları ile gençlere destek olmaktır. Hafta sonu gerçekleştirdiğimiz etkinliğin eğlence boyutlarını, Soma”daki elim olay yüzünden iptal ettik. Başlatılan Yardım Kampanyasına da imkanlar ölçüsünde tüm illerdeki dostluk kulüplerinin katkı sağlamasına karar verdik. Başarılı bir organizasyondan yüz akıyla çıkmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39