• BIST 9090.76
  • Altın 2323.472
  • Dolar 32.3694
  • Euro 34.9717
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 19 °C

KAPALI KALE- ERCİYESSPOR MAÇINDA Kİ OLAYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

KAPALI KALE- ERCİYESSPOR MAÇINDA Kİ OLAYLA İLGİLİ AÇIKLAMA
Kayserispor taraftar grubu Kapalı Kale, Pazar günü oynanan Erciyesspor - Gençlerbirliği maçının ilk yarısında yaşanan hadiseler ile ilgili olarak bir açıklama yaptı.

Kapalı Kale Grubu, "Asılsız alkol raporu ile kamuoyunu kandırıyorlar" diye sert çıktı.
Kayseri Kapalı Kale Grubu'ndan yapılan açıklamada, "Biz Kapalı Kale ailesi olarak memleketimizin takımı olan Erciyesspor'umuzu desteklemek için Gençlerbirliği maçına gittik. Küme düşme adayları arasında bulunan Erciyesspor'a destek amaçlı gittiğimiz maçta kendisini Erciyessporlu sanan bandocular bizlere küfür etti. Erciyesspor Başkanı sayın Ziya Eren'in yeğeni olan ve Bando şefi olan Fevzi Gavremoğlu, elindeki davul tokmağını bir silah gibi kullanıp sağa sola saldırdı. Grup üyelerimiz de bu çirkinliğe seyirce kalmayarak, bando şefi ve yanındaki şahısa gereken cevabı vermiştir" görüşleri vardı.
Erciyesspor kulübünden bugün yapılan açıklamaya da dikkat çekilen açıklamada, "Erciyesspor Başkanının oğlu Ahmet Eren'in de "Alkolik" dediği bu şahısların maalesef açığını kapatabilmek için Erciyesspor yetkilileri büyük bir mücadeleye girmiştir. Asılsız alkol raporları ile kamuoyu kandırılmaktadır. Aynı gün, bando takımında olan Mustafa Nalbant, yanımıza gelerek bu olayların alkolün etkisiyle olduğunu itiraf etmiştir. 6 kişilik bando ekibinin 5 kişisinin alkol raporları nerededir? Erciyesspor yetkililerinin, alkollü bando şefini sırf Başkan Ziya Eren'in kuzeni diye aklamaya çalışmasını şiddetle kınıyoruz. Bu alkolik gruba sahip çıkan Erciyesspor yönetimini de kınıyoruz. Erciyesspor yönetimi, takımı nasıl kümede tutacaklarını düşünmek yerine alkolik bando grubunun peşine düşmesini çok manedar buluyoruz. Her zaman Kayseri'yi ön planda tutan grubumuz, iki takım tek yürek sevdasındadır. Kapalı Kale grubumuz, dün olduğu gibi bugün de yarın da Kayseri'nin Kayserispor'un her daim yanındadır" ifadelerine yer verildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39