• BIST 9079.97
  • Altın 2322.902
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.9788
  • Kayseri 11 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 15 °C

Kapıyı açtı tecavüz ettiler

Kapıyı açtı tecavüz ettiler
Afyonkarahisar’da birlikte alkol alan 3 kişi rastgele bir evin kapısını çaldı. Kapının açılmasının ardından zorla eve giren zanlılar iki kadına ve 16 yaşındaki bir genç kıza tecavüz etti.
Afyonkarahisar 'da dün akıllara durgunluk veren korkunç bir tecavüz olayı yaşandı. Birlikte eğlenip içki içen 3 kişi rastgele gittikleri bir evde yaşayan bir kadın ile ona misafirliğe gelen başka bir kadınla kızına tecavüz etti. Korkunç olay sonrası 3 zanlı hiçbir şey olmamış gibi ellerini kollarını sallayarak evden ayrıldı.

Alınan bilgiye göre iğrenç olay Afyonkarahisar 'ın Sahipata Mahallesi 'nde meydana geldi. Birlikte alkol alan Ramazan U., Gökhan A. ve Ahmet G., rastgele bir evin kapısını çaldı. Kapının açılmasıyla içeriye zorla giren şüpheliler, ev sahibi 50 yaşlarındaki S.A isimli kadın ile evde misafir olarak bulunan Z.D. ve Z.D. 'nin 16 yaşındaki kızı Ş.D 'ye tecavüz etti. Kocatepe Karakolu 'na başvuran 16 yaşındaki Ş.D. eve 3 kişinin zorla girdiğini kendisine, annesine ve ev sahibine tecavüz ettiğini söyledi. Mağdur genç kız fırsat bulup evin camından kaçtığını ve karakola geldiğini ileri sürdü.

Polisler Ş.D 'nin ihbarı üzerine Sahipata Mahallesi 'ndeki olay yerine giderken, tecavüzcü 3 zanlının ellerini kollarını sallayarak evden gittiği öğrenildi. Polisler, S.A. ile genç kızın annesi Z.D 'nin de ifadeleri doğrultusunda, kısa süre önce kaçtıkları tespit edilen saldırganları belirledi. Polis ekipleri, iğrenç olayın failleri oldukları öne sürülen Ramazan U., Gökhan A. ve Ahmet G. 'yi olayın meydana geldiği Sahipata Mahallesi 'nin yakınlarında yakalayarak gözaltına aldı.
Şüpheliler emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan Ramazan U., Gökhan A. ve Ahmet G. tutuklanarak Afyonkarahisar E Tipi Cezaevi 'ne gönderildi.

Zorla girdiler

Rastgele seçtikleri evin kapısını çalan Ramazan U., Gökhan A. ve Ahmet G., ev sahibi S.A. 'nın kapıyı açması üzerine zorla eve girdi. Alkollü 3 kişi evde bulunan kadınlara ve 16 yaşındaki bir kıza tecavüz ettikten sonra gitti.
milliyet
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39