• BIST 8889.43
  • Altın 2240.943
  • Dolar 32.3403
  • Euro 35.1219
  • Kayseri 10 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 15 °C

Kapusuz, Kılıçdaroğlu'nu yerden yere vurdu

Kapusuz, Kılıçdaroğlu'nu yerden yere vurdu
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, Kılıçdaroğlu'nu yerden yere vurdu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, "Küfre ve hakarete başvuran Kılıçdaroğlu unutmasın ki siyasetin tek limanı ahlaktır. Ahlaktan yoksun olanlar, uzun soluklu siyaset yapamazlar" değerlendirmesinde bulundu.

"AHLAK YOKSUNU"

Kapusuz, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "Kılıçdaroğlu'nun dün Başbakanımıza ettiği küfür, sadece siyasi seviyesizlik değil, ahlak yoksunluğunun da kanıtıdır. Bu küfrü burada yazmaya benim edebim el vermiyor" ifadelerini kullandı.

HALKI AŞAĞILADI

Küfür ve hakaretin, edep ve terbiyeden nasibini almayan, fikri bulunmayan ve bilgisizliğini örtmek için başkalarına saldıranların başvurduğu gayri ahlaki bir yöntem olduğunu belirten Kapusuz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bununla da yetinmeyip "Türkiye'de yüzde 25-30'luk bir kesim var, bunlar sorgulama yapmıyor" diyerek, halkı da aşağılamaya kalktığını savundu.

MÜSLÜMANLARI HOR GÖRÜYOR

Kapusuz, "Peki ya kendisine cevap veren gazetecinin şu sözlerine ne diyecekseniz, 'Müslüman bir ülkeden bunun tersini beklemek garip değil mi?' Kılıçdaroğlu, halkı küçük görürken karşısındaki gazeteci, Müslümanlar'ı hor görüyor. Bizim anlayışımızda ve inancımızda kimsenin dinini, mezhebini, dünya görüşünü aşağılamak ya da küçük görmek yoktur" değerlendirmesinde bulundu.

Kendisine oy vermiyor diye halkı hakir görmenin, çoğunluğu Müslüman diye halkın "düşüncesiz" olduğunu iddia etmenin izansızlık, akılsızlık ve ahlaksızlık olduğunu belirten Kapusuz, şunları kaydetti:

O GAZETECİ DE AYNI

"Bu sözü söyleyen gazeteci de onu tasvip eden Kılıçdaroğlu da bu halkı tanımıyor, bu halkın değerlerini bilmiyor. Kendilerini üstün, zeki ve milletin efendisi olarak görüp, halkı cahil ve seçmeyi bilmeyen bir kitle olarak görüyorlar.

KILIÇDAROĞLU'NUN HAKARETLERİNİ GÖRÜMÜYOR MU?

Sözüm ona seçkinci bu kitle 60 küsur yıldır milletin tokadını yiye yiye bir hal oldu ama yine de ders çıkarmadıkları görülüyor. Siyaset üretemeyen, millete yeni bir şey sunamayan Kılıçdaroğlu'nun halka hakaret etmesi yeni bir şey değil, CHP'nin siyasi geleneğinde bu var. Kendisinden önceki birçok genel başkan da aynı söylemlerde bulunmuştu. Peki AK Parti için 'Gerilimi arttırıyor' diyenler, Kılıçdaroğlu'nun bu hakaretlerini görmüyor mu, duymuyor mu?"

ÇATI'NIN ALTINDA KALACAK

Seçime 3 gün kala Kılıçdaroğlu'nun işi artık küfür noktasına getirmesinin, siyasi tükenmişlik ve çaresizlik belirtisi olduğunu ifade eden Kapusuz, çünkü Kılıçdaroğlu'nun anket sonuçlarını gördüğünü ve gün be gün eridiklerini bildiğini kaydetti.

Kapusuz, "Yıkılacak bu çatının altında kalacağını, Genel Başkanlıktan genel müdür emekliliğine döneceğini görüyor. Onun içindir ki Kılıçdaroğlu pervasızca saldırıyor. Zira biliyor ki çatırdayan çatının hesabı ondan sorulacak. Küfre ve hakarete başvuran Kılıçdaroğlu unutmasın ki siyasetin tek limanı ahlaktır. Ahlaktan yoksun olanlar, uzun soluklu siyaset yapamazlar" ifadelerini kullandı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39