• BIST 9079.97
  • Altın 2307.251
  • Dolar 32.3024
  • Euro 35.0637
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İstanbul 17 °C

KARABÜKSPOR FRANSIZ EKİBİNİ DAĞITTI - VİDEO

KARABÜKSPOR FRANSIZ EKİBİNİ DAĞITTI - VİDEO
Kardemir Karabükspor dün akşam UEFA Avrupa Ligi Playoff 1.maçında Fransa ekibi Saint Etienne'yi kendi evinde 1-0 mağlup etmeyi başardı.

Kardemir Karabükspor'un gollerini ise 60.dakikada Golü Oyuncu Kumbela attı. Mevlüt Erdinç ise Kardemir Karabükspor'a karşı forma giydi. Karabük 1-0 St.Etienne Gollerini Kimler attı? UEFA Avrupa Ligi Play-off Turu'nda Karabükspor, Saint-Etienne'i konuk ediyor. Bu zorlu karşılaşma öncesi son analizler, muhtemel kadrolar, maçın canlı anlatımı, karşılaşmanın golleri ve özet görüntüleri burada!

İlk defa katıldığı UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Norveç takımı Rosenborg'u saf dışı bırakan Kardemir Karabükspor, kendisi gibi işçi kenti takımı Saint Etienne ile Avrupa kupaları yolunda üçüncü maçına çıktı.Karabük ekibini, 13 bin kişilik Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nı dolduran taraftarları yalnız bırakmadı. Teknik direktör Tolunay Kafkas, maç kadrosuna yeni transferler Valentin Nicolas Viola ve Joseph Eneojo Akpala'yı da dahil etti.

Fransa'nın en köklü ve başarılı kulüpleri arasında bulunan, UEFA Şampiyon Kulüpler Kupası'nda final oynamış Saint-Etienne'in ilk onbirinde ise milli oyuncu Mevlüt Erdinç de yer aldı. Fransa Birinci Futbol Ligi'ne iyi başlangıç yapan ve ilk iki haftayı kayıpsız geçen Saint-Etienne'in Teknik Direktörü Christophe Galtier, bu başarısını sürdürmek için sahaya ligdeki ideal kadrosunu sürdü. Az sayıdaki Saint-Etienne taraftarı da takımlarını destekledi.Karşılaşmanın ilk tehlikeli atağı 8. dakikada ev sahibi takımdan geldi. Erdem Özgenç'in sağ kanattan taşıyarak ortaladığı topa, kale önündeki Kumbela dokunamayınca, Saint-Etienne defansı meşin yuvarlağı kornere çeldi.

15. dakikada Karabükspor kazanılan serbest vuruşta yaklaşık 35 metreden sert bir vuruştan çıkaran Erdem'in şutunu Ruffier güçlükle çeldi. Dönen topa savunmaya rağmen kafayı vuran Ahmet İlhan topu dışarı yolladı. Bu ataktan sonra Saint Etienne topa daha fazla sahip olsa da kaleye gelmekte zorlandı.28. dakikada konuk takımda Lemoine'nin pasında topla buluşan Hamouma, ceza alanına girdi ve çok sert vurdu. Kaleci Waterman, meşin yuvarlağı kornere çeldi. Aynı dakika içinde Hamouma'nın kullandığı köşe atışında topa iyi yükselen Bayal Sall, kafasıyla meşin yuvarlağa dokundu. Üst direğe çarparak oyun alanına dönen topu defans elemanları uzaklaştırdı.

Ayrıca savunmanın arasına gönderilen güzel pasta Ahmet İlhan kaleciyi geçip topu ağlara yolladıysa da Ahmet ofsayt pozisyonunda topla buluştuğu için gol geçerli sayılmadı.43. dakikada Saint-Etienne'nde Cohade, uzun bir pasla topu ceza alanındaki Mevlüt Erdinç ile buluşturdu. Mevlüt Erdinç'in gelişine vurduğu top, kale direğinin dibinden az farkla auta çıktı.İlk yarının sonlarına doğru sola açılan topa son anda dokunup rakibini geçerek önünde boş bir alan bulan Ahmet İlhan'ı yardımcı hakemin bayrağı durdurdu. Topun oyun alanını terk ettiğini işaret eden yardımcı hakeme Karabükspor Teknik Dirktörü Tolunay Kafkas, uzun süre itiraz etti.

Kalan dakikalarda başka pozisyon olmadı ve ilk yarı 0-0 tamamlandı.İkinci yarıya daha hızlı başlayan Karabükspor ilk dakikalardan rakip kalede daha çok göründü ve pozisyonlar bulduysa da aradığı golü bulamadı.60. dakikada ise orta alan mücadelesinde topu rakibinden çalan Traore pasını derinlemesine göndermeyi düşündü. Rakip oyuncudan seken top Yiğit'in önünde kaldı. Yiğit pasını hemen vermek istedi ancak savunmadan bir kez daha seken top ceza yayı sağ çaprazında Domi Kumbela'da kaldı. Kumbela hemen dönüp kaley gördü ve yerden sert bir vuruşla ve topu filelerle buluşturdu.

Golden sonra Saint Etienne atak geliştirmeye çalıştıysa da Karabükspor sahasında çok fazla görünemedi. 75. dakikada rakip ceza sahası önünde topu kaptıran Karabükspor'a karşı atağa çıkan Sanit Etienne'de Gradel güzel bir vuruşla topu kalye gönderdi. Biraz önde yakalanan Waterman son anda topu çelmeyi başardı.

78. dakikada Karabükspor'un plaka numarası olması nedeniyle Karabüksporlu taraftarlar hep birlikte ayağa kalkıp takımları lehine tezahürata başladılar.Son on dakikada Saint Etienne oyunu daha çok Karabük yarısahasına yıkmaya çalıştı. Bu dakikalarda kalabalık savunma yapan Karabükspor çok fazla ileri çıkma şansı bulamadı.Savunmada iyi bir mücadele ortaya koyan Karabükspor, Saint Etienne'i 1-0 mağlup ederek UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalma yolunda avantajı eline geçirdi.İki takım 28 Ağustos'ta Saint Etienne'nin sahası Stade Geoffroy-Guichard'da karşılaşacak ve gruplara kalan takım belli olacak.

Kardemir Karabükspor, Avrupa kupalarında üçüncü maçına çıkıyor

Tarihinde ilk defa katıldığı UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Norveç takımı Rosenborg'u saf dışı bırakan Kardemir Karabükspor, yarın kendisi gibi işçi kenti takımı Saint Etienne ile Avrupa kupaları yolunda üçüncü maçına çıkacak. Rosenborg'la sahasında oynadığı maçta golsüz, deplasmanda ise 1-1 berabere kalarak tur atlayan kırmızı-mavililer, Saint-Etienne'nin karşısına yeni transferleri Valentin Nicolas Viola, Turgay Bahadir, Joseph Eneojo Akpala ve Aykut Akgün ile çıkacak.

Saint-Etienne

Fransa'nın en köklü ve başarılı kulüpleri arasında bulunan, Karabük gibi işçi kentinin takımı olan Saint-Etienne, ülkesinde 10 şampiyonluk yaşadı ve UEFA Şampiyon Kulüpler Kupası'nda final oynadı. Kadrosunda milli oyuncu Mevlüt Erdinç'i de barındıran yeşil-beyazlılar, maçlarını 40 bin kişi kapasiteli Geoffroy-Guichard Stadı'nda oynuyor. Fransa Birinci Futbol Ligi'ne iyi başlangıç yapan Saint-Etienne, ilk iki haftayı kayıpsız geçti. Liglerindeki ilk hafta maçında milli futbolcu Mevlüt Erdinç'in golleriyle Guingamp'ı 2-0 yenmeyi başaran Saint-Etienne, ikinci haftada Max Gradel, Kevin Monnet-Paquet ve Mevlüt Erdinç'in golleriyle Reims'i 3-1 mağlup ederek ikide iki yaptı. Ligue 1'de 6 puanla lider olan Saint-Etienne'in golcü oyuncusu Mevlüt Erdinç, gol krallığı yarışında 3 golüyle ilk sırada yer alıyor.

İlk maç Karabük'te
İki işçi takımı arasındaki ilk maç, yarın Karabük'te oynanacak. Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda yarın 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Polonyalı Barcin Borski yönetecek. Borski'nin yardımcıları Rafal Rostkowski ve Krzysztof Myrmus, dördüncü hakem de Daniel Stefanski olacak. Rövanş maçı ise 28 Ağustos'ta Saint-Etienne'de yapılacak.

Maç: Kardemir Karabükspor - Saint-Etienne
Tarih: 21.08.2014
Saat: 20:00
Stat: Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu
Hakem: Barcin Borski (Polonya)
Yayın: TRT Spor
Kardemir Karabükspor - Saint Etienne | CANLI

KARABÜKSPOR CEPHESİ
UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Fransa'nın Saint-Etienne takımıyla yarın sahasında karşılaşacak Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Tolunay Kafkas, sahalarında oynayacakları maçın hem Karabük hem de kendileri açısından oldukça önemli olduğunu söyledi. Kafkas, maçın oynanacağı Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, ekol olan, iyi oynayan çok güçlü ve tecrübeli bir ekibe karşı oynayacaklarını anlattı. ' Dezavantajımız, tecrübesiz oluşumuz. Avantajımız ise çok istekli olmamız ' diyen Kafkas, şöyle devam etti, ' Yarın ben ve takımım bir çok şeyini ortaya koyacak. Belirli önlemler alarak bu turu ikinci maça taşımak istiyoruz. Çünkü ikinci maçta geçeceğimizi biliyoruz. Rakibimize büyük saygı duyuyoruz. Çok iyi bir takım olduğunu biliyoruz. Fakat bizler de onlar kadar iyiyiz ve iddialıyız. '

Saint-Etienne ve Karabük kentleri arasında çok büyük benzerlikler olduğunu ifade eden Kafkas, ' İkisi de işçi kenti. 40 bin seyircinin desteklediği Reims maçlarını seyrettim ve hayran kaldım. Maalesef bizim ülkemiz de statları doldurmak büyük sorun. Bu işler ancak kendi takımına sahip çıkarak olur. Bizim bu seviyelerde oynayabilmemiz için mutlaka statların dolu olması gerekiyor. Türkiye büyük ve güçlü bir ülke. Futbola büyük yatırımlar yapıyor. Fakat bu iş seyircisiz olmuyor ' diye konuştu. Yarın taraftarların stadı dolduracaklarına inandığını belirten Kafkas, ' Çünkü tarihinde ilk defa play–off maçı oynuyor. Çok güçlü bir ekip olan Rosenborg'u eledik. Şimdi daha güçlü bir takım var karşımızda. Bu turu geçmek için de sahamızda seyirci desteğine çok ihtiyacımız var. Taraftarlarımızın stadı doldurmalarını, görsel bir şölen olmasını istiyorum ' sözlerine yer verdi. Milli takımda görev yaptığı dönemde Mevlüt Erdinç'in oyuncularından biri olduğunu hatırlatan Kafkas, ' Kendisi her zaman işini yapan, çok düzgün karakterli, üst seviyede bir oyuncu. Yarın takımı adına her şeyi yapacaktır. Türk futbolunu Fransa ' da çok iyi temsil ettiğini düşünüyorum ' ifadelerine yer verdi. En iyi döneminde olan Mevlüt Erdinç'e karşı oynamanın nasıl olduğunu soran Fransız gazeteciye Kafkas, şöyle yanıt verdi: ' Rakibin özellikle orta saha ve kenar oyuncuları çok iyi oyuncular. Fakat zaafları da olan bir takım. Burada Mevlüt ' ten çok, bizim ne yapacağımız çok önemli. '

Takım kaptanı Hakan Özmert ise 10 gündür izleyerek analiz ettikleri rakipleriyle çok zor bir maç oynayacaklarını anlattı. Özmert, konuşmasına şöyle devam etti: ' Takım halinde oynadığımız sürece, birlikte mücadele ettiğimiz sürece ve birlikte düşündüğümüz sürece kendi sahamızda iyi bir sonuç alacağımızı düşünüyorum. Buna ihtiyacımız var ve istekliyiz. ' '

 

SAINT-ETIENNE CEPHESİ

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak Fransa'nın Saint-Etienne takımında, teknik direktör Christophe Galtier, ' Kardemir Karabükspor tarihinde ilk defa Avrupa kupalarına katılıyor. Bu, onlar için yeni bir deneyim. Her şeylerini verecekler. Bizim için zorlu bir maç ' dedi. Galtier, maçın oynanacağı Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, rakiplerinin organize ve iyi bir takım olduğunu belirtti. Kardemir Karabükspor'un, Rosenborg'u elediğini hatırlatan Galtier, ' Karabük'ün Avrupa'da oynayabilecek oyuncuları var. Kanat oyuncuları çok etkili. Akpala'dan bahsedebiliriz. Avrupa tecrübesi ve kalitesi olan bir golcü. Gerideki oyuncuları da kaliteli. Dün Beşiktaş'ı da izledik. Türk takımları, Avrupa'da etkili maçlar çıkartıyor. Kardemir Karabükspor tarihinde ilk defa Avrupa kupalarına katılıyor. Bu, onlar için yeni bir deneyim. Her şeylerini verecekler. Bizim için zorlu bir maç olacak ' diye konuştu. Galtier, lig ve Avrupa kupası maçları arasında farklar olduğunu belirterek, ' İlk maçı deplasmanda oynuyoruz. Buradan iyi sonuç alıp, evimize avantajlı dönmek istiyoruz. Buradaki dezavantajı, avantaja dönüştürmek istiyoruz ' ifadesini kullandı.

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak Fransa'nın Saint-Etienne takımı teknik direktör Christophe Galtier, maçın oynanacağı Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda basın toplantısı düzenledi.

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak Fransa'nın Saint-Etienne takımı teknik direktör Christophe Galtier, maçın oynanacağı Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda basın toplantısı düzenledi. - Eurosport

Mevlüt Erdinç

Fransız ekibinde forma giyen Türk futbolcu Mevlüt Erdinç ise bir Türk takımına karşı oynamanın kendisine gurur verdiğini, çok mutlu olduğunu ancak turu geçmek için çalışacaklarını ifade etti. Kardemir Karabükspor'u çok iyi analiz ettiklerini, izlediklerini, oyuncularını yakından tanıdıklarını vurgulayan Mevlüt, ' Kardemir Karabükspor iyi bir takım. Kardemir Karabükspor, Rosenborg'u eledi ve motivasyon olarak şu anda iyiler. Bu sezona ben de iyi başladım. İki maçta, üç golüm var. Böyle devam etmek istiyorum ' dedi. Karşılaşmada şansların eşit olduğunu belirten Mevlüt, şunları kaydetti: ' Kurada Kardemir Karabükspor çıkınca, arkadaşlarım beni aradı. Sevindim. Benim için ülkeme gelmek özel bir şey. Gurur duyuyorum. Ancak bizim için önemlisi turu geçmek. Gol atarsam da farklı bir duygu olacak. Ama işimiz bu. Kardemir Karabükspor'da Ahmet ilhan Özek'i tanıyorum. Milli takımdan arkadaşım. Bir de Fransa'dan birkaç futbolcuyu tanıyorum. '

Mevlüt Erdinç, Türk takımları tarafından transfer edilmesinin söz konusu olduğunun hatırlatılması üzerine ' Kulübüme bir teklif gelmedi. Ben Saint-Etienne'de kalıyorum. Böyle bir durum yok ' ifadesini kullandı.

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak Fransa'nın Saint-Etienne takımında forma giyen Türk futbolcu Mevlüt Erdinç, maçın oynanacağı Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda basın toplantısı düzenledi.

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak Fransa'nın Saint-Etienne takımında forma giyen Türk futbolcu Mevlüt Erdinç, maçın oynanacağı Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda basın toplantısı düzenledi.

Saint-Etienne Karabük'e geldi

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Kardemir Karabükspor'la karşılaşacak Fransa'nın Saint-Etienne takımı, kente geldi. Fransa'dan dün havayoluyla İstanbul'a gelen konuk ekip, geceyi başkentteki otelde geçirdi. Ankara'dan karayoluyla Karabük'e gelen misafir takım, Safranbolu ilçesinde otele yerleşti. Teknik Direktör Christophe Galtier ve futbolcuları, otel görevlileri karşıladı. Saint-Etienne takımının başarılı forveti, milli futbolcu Mevlüt Erdinç de kafilede yer aldı. Kardemir Karabükspor ile Saint-Etienne arasında, Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda yarın 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Polonyalı hakem Barcin Borski yönetecek.

' İşçi takımı ' St. Etienne

UEFA Avrupa Ligi'nde play-off eleme turunda Karabükspor'un rakibi St. Etienne, Fransa'nın en köklü ve başarılı kulüpleri arasında yer alıyor. Adını aldığı St. Etienne kentinde 1919'da kurulan Fransız temsilcisi, Karabükspor gibi ' işçi takımı ' olarak dikkati çekiyor. Zengin kömür yataklarına sahip Saint-Etienne şehri, Karabük gibi sanayiye dayalı ekonomisiyle öne çıkıyor. Fransa'nın başarılı kulüpleri arasında yer alan St. Etienne, altın çağlarını 1960 ve 70'li yıllarda yaşadı. St. Etienne, Olympique Marsilya ile (10 kez) ülkede en çok lig şampiyonluğu sevinci yaşayan kulüp olarak dikkati çekiyor. Fransız kulübü, 1967'den itibaren üst üste 4, 1974'ten ise üst üste 3 kez şampiyonluğa ulaşarak döneminin en güçlü takımları arasına adını yazdırsa da aynı başarıyı 33 yıldır tekrarlayamayarak eski günlerinden uzak bir görüntü sergiliyor. Avrupa arenasındaki en önemli başarısını o dönemki adıyla UEFA Şampiyon Kulüpler Kupası'nda Alman devi Bayern Münih ile finale çıkarak gösteren St. Etienne, rakibine 1-0 yenilerek turnuvayı ikinci sırada tamamlamıştı. Michel Platini, Aime Jacquet, Jacques Santini ve Laurent Blanc gibi eski yıldız futbolcuları dünya futboluna kazandıran Fransız temsilcisi, maçlarını 40 bin kişi kapasiteli Geoffroy-Guichard Stadı'nda oynuyor. Kadrosunda milli oyuncu Mevlüt Erdinç'i de barındıran St. Etienne, geçen sezon 69 puanla ligi 4. sırada tamamlayarak Avrupa vizesi almıştı.

' Saint-Etienne ile tur şansımız eşit '

Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Mustafa Yolbulan, UEFA Avrupa Ligi play-off eleme turunda eşleştikleri Fransa'nın Saint-Etienne takımıyla tur şanslarının eşit olduğunu söyledi. Yolbulan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Rosenborg ' u eleyip tur atlayarak, Karabük gibi küçük bir kente mutluluk yaşatmanın gururunu yaşadıklarını söyledi. Teknik heyet ve futbolcuları kutlayan Yolbulan, ' Kardemir Karabükspor, tarihinin kilometre taşlarından birini yaşadık dün gece. Çok iyi mücadele ettik. Turu hak ederek geçtik. Fakat bununla yetinmeyeceğiz. Play-off turunda Fransa'nın Saint-Etienne takımıyla eşleştik. Gelenekleri olan köklü bir kulüp ama Rosenborg da eski bir Avrupa kulübüydü. Onunla baş etmeyi bildik ' diye konuştu. Saint-Etienne ile tur şanslarının eşit olduğunu dile getiren Yolbulan, ' Saint-Etienne 178 bin nüfuslu bir kent. Silah ve bisiklet sanayi ile meşhur. Hem şehrin büyüklüğü hem de içinde bulundukları sektörlere baktığınızda benzer özellikler sergiliyoruz. Sahamızda oynayacağımız ilk maçta onları en güzel bir şekilde ağırlayacağız. Ondan sonra da hep beraber Saint-Etienne umutlu ve iddialı bir şekilde gideceğiz ' ifadesini kullandı. Yolbulan, kurada Portekiz'den Rio Ave takımının çıkmasını istediklerini anlatarak, ' Ondan önce 'PSV Eindhoven olmasın da hangisi olursa olsun' diye düşünüyordum. PSV Eindhoven'ın dışında her takımla başa baş oynayacak durumdayız. Ben tur şanslarını eşit görüyorum ' dedi. Transfer çalışmalarına da değinen Yolbulan, Trabzonspor ' dan Aykut Akgün ve Soner Aydoğdu'nun, birkaç gün içerisinde resmi imzayı atacağını kaydetti. Yolbulan, bunun dışında eski oyuncuları Akpala'nın da pazar günü İstanbul'a geleceğini belirterek, bu oyuncuyla da bir çok konuda anlaştıklarını söyledi.

Karabükspor - Saint-Etienne maçının hakemi belli oldu

Trabzonspor ve Kardemir Karabükspor'un UEFA Avrupa Ligi play-off turunda 21 Ağustos Perşembe günü yapacakları ilk maçları yönetecek hakemler açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Trabzonspor-Rostov maçında Litvanyalı Gediminas Mazeika, Kardemir Karabükspor-St. Etienne mücadelesinde ise Polonyalı Barcin Borski düdük çalacak. Trabzon'daki Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak Trabzonspor-Rostov karşılaşmasında Mazeika'nın yardımcılıklarını, Vytautas Simkus ve Saulius Dirda yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Sergejus Slyva olacak. Karabük'teki Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak Kardemir Karabükspor-St. Etienne maçında ise Borski'nin yardımcıları Rafal Rostkowski ve Krzysztof Myrmus olacak. Maçın dördüncü hakemliğini de Daniel Stefanski yapacak.

Karabükspor- Saint-Etienne maçının bilet fiyatları belli oldu

Kardemir Karabükspor, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-off Turu'nda sahasında Fransa temsilcisi Saint-Etienne ile yapacağı maçın bilet fiyatlarını açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda 21 Ağustos Perşembe günü 20.00'de başlayacak karşılaşmanın biletleri, 16 Ağustos Cumartesi günü 10.00'da satışa çıkarılacak. Kale arkası ve maraton 25, batı kapalı tribün biletleri 50 liradan satılacak. Öte yandan, 15-22 Ağustos'ta kombine bilet satışına ara verilecek.

' Saint-Etienne maçına kadar hazırlıklarımıza ara vermeden devam edeceğiz '

Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Mustafa Yolbulan, ' Saint-Etienne maçına kadar hazırlıklarımıza ara vermeden devam edeceğiz ' dedi. Yolbulan, yaptığı açıklamada, 21 Ağustos'da UEFA Avrupa Ligi play-off eleme turunda sahalarında Fransa temsilcisi Saint-Etienne ile karşılaşacaklarını ve bu maçın hazırlıklarını Düzce'deki Topuk Yaylası Tesisleri'nde sürdürdüklerini söyledi. Yolbulan, ' Takıma yeni katılan arkadaşlarımız oldu. Hazırlık maçları bu açıdan çok önemli. Saint-Etienne maçına kadar hazırlıklarımıza ara vermeden devam edeceğiz. İlk maçımız sahamızda. Gol yemeden maçı tamamlamak istiyoruz. Güçlü bir rakip. Zor maç olacak ama elimizden geleni yaparak gruplara kalmak istiyoruz ' diye konuştu.

' Turu geçecek güce ve kaliteye sahibiz '

Kardemir Karabükspor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Ziya Ünsal, UEFA Avrupa Ligi play-off eleme turunda karşılaşacakları Saint-Etienne maçına ilişkin, ' Turu geçecek güce ve kaliteye sahibiz. Gruplara kalmak için mücadele edeceğiz ' dedi. Ünsal, yaptığı açıklamada, tarihlerinde ilk defa mücadele etme hakkı kazandıkları UEFA Avrupa Ligi'nde başarılı olmak istediklerini söyledi. Rakipleri Fransa temsilcisinin güçlü bir takım olduğunu belirten Ünsal, şöyle konuştu: ' Fransa'da ligler başladı. İki hafta oldu ve Saint-Etienne iki haftadır galip geliyor. Bizim liglerimiz henüz başlamadı. Düzce'de kamp yaptık. Şimdi ise tesislerimizde maç gününe kadar hazırlıklarımıza devam edeceğiz. Turu geçecek güce ve kaliteye sahibiz. Gruplara kalmak için mücadele edeceğiz. Takımda moraller yerinde. ' Ünsal, taraftarların maçta takımlarını yalnız bırakmayacağına inandıklarını, her zamanki gibi 12'nci adam olacaklarını kaydetti. Kardemir Karabükspor ile Saint-Etienne arasındaki Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda 21 Ağustos Perşembe günü 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Polonyalı hakem Barcin Borski yönetecek.

Karabükspor, hazırlıklarına devam etti

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Fransa'nın Saint-Etienne takımıyla karşılaşacak Kardemir Karabükspor, maçın hazırlıklarını tesislerinde sürdürdü. Hasan Doğan Spor Tesislerinde yardımcı antrenör Orhan Çıkırıkçı yönetiminde yapılan antrenman, ısınma hareketleri ile başladı. Yaklaşık 2 saat süren ve bütün futbolcuların katıldığı antrenmanda, teknik ağırlıklı çalışma yapıldı. Teknik direktör Tolunay Kafkas'ın, Saint-Etienne'nin Reims ile yaptığı lig maçını izlemek için Fransa'da bulunduğu belirtildi. Karabük ekibi, maçın hazırlıklarına yarın da devam edecek. Kardemir Karabükspor ile Saint-Etienne arasındaki Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda 21 Ağustos Perşembe günü 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Polonyalı hakem Barcin Borski yönetecek.

Karabükspor, taktik çalışması yaptı

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Fransa'nın Saint-Etienne takımıyla karşılaşacak Kardemir Karabükspor, maçın hazırlıklarına devam etti. Hasan Doğan Spor Tesislerinde teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde basına kapalı yapılan antrenmanın, ısınma hareketleri ile başladığı belirtildi. Yaklaşık 1,5 saat süren ve bütün futbolcuların katıldığı antrenmanda, maçın taktik çalışmasının yapıldığı ifade edildi. Karabük ekibi, maçın hazırlıklarına yarın da devam edecek.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39