• BIST 9079.97
  • Altın 2308.788
  • Dolar 32.311
  • Euro 35.0346
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İstanbul 17 °C

KARAMAN: “KAYSERİSPOR İLE BİRLİKTE HAREKET ETMEMİZ GEREKİYOR”

KARAMAN: “KAYSERİSPOR İLE BİRLİKTE HAREKET ETMEMİZ GEREKİYOR”
Kayseri Erciyesspor, Süper Toto Süper Lig’in 18. haftasında kendi evinde Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Antrenman öncesinde açıklamalarda bulunan Kayseri Erciyesspor teknik direktörü Hikmet Karaman, rakiplerinin güçlendiğini söyledi. Rakiplerinden geri kalmamaları için çok çalıştıklarını belirten Karaman, “Antalya’da yoğun bir çalışma programı vardı. Maç haftasına girdik. Tesisimizde bulunan saha zemini antrenman yapmaya müsait. Eğer müsait olmasaydı takımı antrenman yapmadan sahaya çıkarmak zor olacaktı. Belki Antalya’da kalacaktık. Az bir zaman gelecektik yada Kayserispor’dan yardım isteyecektik. Böyle bir durum var. Ama şuanda çalışma şartları elverişli. Önemli bir haftaya geldik. Bu arada transferde de yapmamız gereken en önemli işler duruyor ama çalışmalar devam ediyor. Lig sonunda bulunan bir takıma transfer yapmak. Oyuncu bazen naz yapıyor. Araya bir sürü menajerler giriyor. Olacak iş çıkmaza giriyor. Ama mutlak suretle bu işi bitireceğiz. Bunun önemli olduğunu başkanda biliyor. Yönetimde biliyor. Rakiplerimizde gerçekten güçlendi. Mesela Antalyaspor 2 tane yabancı oyuncu almış. Galatasaray maçında seyrettik, çok güçlenmiş. Dolayısıyla onlardan geri kalmamamız gerekiyor. Bunun dışında fazla bir şey yok” diye konuştu.
Kayserililerin takımlarına sahip çıkması gerektiğini vurgulayan Hikmet Karaman, “Bütün Kayserililer, sporseverlerin ayrım yapmamaları gerekiyor. Şehrin iki tane takımı var. Bu iki takımın bulunduğu yerden çıkması gerekiyor. Birlikte hareket etmemiz gerekiyor. Şehrin içerisinde insanlar bunu fark etmeyebilir ama dışarıdan gelen biri olarak, onlar bir hafta içeride oynayacak, biz dışarı oynayacağız. Biz içeride oynadığımız zamanda onlar dışarıda oynayacak. Kayserililerin tek bir yürek halinde Kayseri Erciyesspor’u desteklemeleri gerekiyor. Biz deplasmana gittiğimizde de onlar içeride oynayacak. O zaman da Kayserispor’u desteklemeleri gerekiyor. Her hafta burada şehrin maçı var” ifadelerini kullandı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39