• BIST 9079.97
  • Altın 2304.844
  • Dolar 32.3224
  • Euro 35.0893
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

KARAMETE MELİKGAZİ DE RANTÇI EMLAKÇI VE TÜCCAR BELEDEYİCELİK ANLAYIŞI VAR

KARAMETE MELİKGAZİ DE RANTÇI EMLAKÇI VE TÜCCAR BELEDEYİCELİK ANLAYIŞI VAR
BELSİN HALKI MHP DEDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Melikgazi İlçe Teşkilatı tarafından Belsin Semtinde program düzenlendi. Belediye Başkan Adayları, İl Başkanı Mete Eke ve Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu’nun katıldığı programda Belsin semti sakinleri 30 Mart tarihinde MHP’ye oy vereceklerini ifade etti.

 

Yaklaşan Mahalli İdareler Seçimleri öncesi seçim çalışmalarını hızlandıran Milliyetçi Hareket Partisi Melikgazi İlçe Teşkilatı Belsin Semtinde toplantı düzenlendi. Mega Düğün Salonunda düzenlenen toplantıya Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili Prof.Dr Yusuf Halaçoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özsoy, Melikgazi Belediye Başkan Adayı Kamil Karamete ve çok sayıda davetli katıldı.

 

KAMİL KARAMETE MELİKGAZİ DE RANTÇI EMLAKÇI VE TÜCCAR BELEDEYİCELİK ANLAYIŞI VAR

 

İlçe Başkanı Ertuğrul Yücebaş’ın selamlama konuşmasının ardından kürsüye çıkan Melikgazi Belediye Başkan Adayı Kamil Karamete, Melikgazi Bölgesinin mevcut yönetim tarafından ikiye ayrıldığını belirterek “ karşımızdaki gücün farkındayız, Melikgazi de rantçı, tüccar ve emlakçı belediyecilik anlayışı var, hizmetlerin hepsi bu bölgelere gitmektedir, ancak Eskişehir bağlarına, belsine, Battalgazi aynı hizmeti götürmemekteler dedi, Karamete, AKP Kayseri’de korku imparatorluğu kurdu, esnaf zabıtadan, işletme maliyeden, işçi işvereninden korkar hale geldi” dedi.

 

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özsoy ise yaptığı konuşmada Mehmet Özhaseki’nin 30 bine yakın insana yemekli davetler düzenlediğini belirterek “ Belediyelerin imkânlarını kullanarak billboardlara afiş asmaktalar, yüksek seçim kuruludan çıkan bütün kararları çiğnemekteler, kim milletin hakkını yiyorsa Allah Belasını versin” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

AKP 12 YIL İÇERİSİNDE KENDİNİ VE YANDAŞLARINI ZENGİN ETTİ

 

İl Başkanı Mete Eke yaptığı konuşma da 2002 yılında iktidara gelen AKP’nin sürekli 36 Etnik parçadan bahsettiğini ve bölünmenin alt yapısı oluşturduğunu belirtti. 12 yıllık AKP iktidarının Ülke Ekonomisi başta olmak üzere İç ve Dış Politikanın tüm dengesini bozduğunu ifade eden Eke “ siz 12 yıl içerisinde neyi düzeltiniz işçi perişan, çiftçi perişan, ama siz ve yandaşlarınız zengin oldu” dedi.

 

 

İl Başkanı Eke, AKP iktidarının Süleymaniye de, Mavi Marmara Saldırısında ve Suriye’de yaptığı yanlış tutum nedeni ile Türkiye’nin imajını çizdirdiğini ifade ederek, “ sizlere yazıklara olsun” dedi. Ülke içerisinde Üniversite mezunu birçok işsizin olduğunu belirten Eke, Milliyetçi Hareket Partisinin 45 yıllık mazisi ve konusunda uzman kadrosu ile tüm olumsuzlukların üstesinden geleceğini söyledi.

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu ise yaptığı konuşma da Mecliste yaşanan olaylar ile ilgili salonu dolduran partililere bilgi verdi. Kucağına aldığı bir küçük çocuk ile kısa süre konuşan Halaçoğlu, 30 Mart tarihinde Türkiye’nin kaderini oylayacağı bir seçim olacağını söyledi.

 

m2-018.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39