• BIST 8981.29
  • Altın 2284.428
  • Dolar 32.3288
  • Euro 35.0498
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 19 °C

Karısını zorla...

Karısını zorla...
Erzurum'un merkez Palandöken ilçesinde yaşayan 2 çocuk annesi R.B., 15 yıllık eşinin kendisini para karşılığı fuhuşa zorladığını ileri sürerek şikayetçi oldu. Kadının kocası suçlamaları kabul etmedi. İfadesinde "kesinlikle iftiradır" şeklinde açıklamalarda bulundu.


Kocasının kendisini tehdit ederek arkadaşlarıyla birlikte olmaya zorladığını söyleyen R.B., "Kocam beni para karşılığı başkalarıyla birlikte olmaya zorluyordu. Kendisi de pencere arkasından izleyip mastürbasyon yapıyordu" dedi. Mahkemeye çıkarılan Naci B. tutuklandı.

Olay, geçen ay merkez Palandöken ilçesi Hacısalihefendi Mahallesi Mimar Sinan Caddesi'nde meydana geldi. R.B., polise giderek eşinin kendisini başkalarıyla para karşılığı ilişkiye zorladığını ve tehdit ettiğini ileri sürererk şikayetçi oldu. Kocasının evlerine farklı tarih ve saatlerde erkek getirdiğini anlatan R.B., "Kocam beni para karşılığı başkalarıyla birlikte olmaya zorlayıp tehdit ediyor. Getirdiği kişilerle ilişkiye girerken kendisi de pencereden izleyip mastürbasyon yapıyor. Çıkışta da bu erkeklerden para aldığını gördüm. Yaşadıklarıma daha fazla dayanamayıp arkadaşıma anlattım. O da polise gitmemi söyledi. Polislerin bu tür olaylara baktığını bilmiyordum. Kocamdan şikayetçiyim" dedi.

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

Eşinin şikayeti üzerine gözaltına alınan bir şirkette şoförlük yapan 35 yaşındaki Naci B., suçlamaları kabul etmedi. Naci B. ifadesinde şöyle dedi:

"1.5 yıl önce bir kadınla birlikte olduğum sırada karıma yakalandım. Bu olaydan sonra o da 'Sen beni aldattın bende seni en yakın arkadaşınla aldatacağım' dedi. İş arkadaşım Ş.A., bana ailesinden uzakta olduğu için cinsel ilişkiye girebileceği bir kadına ihtiyacı olduğunu söyledi. Bunun üzerine eşime Ş.A.'nın telefon numarasını verdim ve 'al bu en yakın arkadaşım aldatabiliyorsan aldat' dedim. Eşim bir gün beni arayarak Ş.A.'yı aradığını akşam grup seks yapacağımızı söyledi. Eşimin tatmin olması için bu teklifi kabul ettim. Eşimden seksi iç çamaşırları giymesini istedim. Fakat ben bu ilişkiyi sonradan kabul etmedim ve görüşme olmadı. İddia edildiği gibi evimde girdikleri cinsel ilişkiyi izlemedim. Bu kişilerden para almadım. Eşimi arkadaşlarım Ş.A. ve H.Y. ile ilişkiye girmesi için zorlayıp tehdit etmedim. Bunların tamamı iftiradır."

Naci B., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
kaynak haberevet
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39