• BIST 9039.84
  • Altın 2301.553
  • Dolar 32.325
  • Euro 35.056
  • Kayseri 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 22 °C

Karısının kafasını kesip, çatıdan attı

Karısının kafasını kesip, çatıdan attı
Berlin'de cinnet geçiren Orhan Subay, altı çocuk annesi Sema Subay'ı oturduğu evin çatısına çıkartıp, tekbir getirdikten sonra kafasını kesip aşağı attı



Almanya’nın başkenti Berlin’de cinnet geçiren 33 yaşındaki inşaat işçisi Orhan Subay, 14 yıllık eşi 31 yaşındaki Sema Subay’ın kafasını kesti. Korkunç cinayeti önceki gece saat 01.00’de işleyen Orhan Subay adlı Türk, karısını öldürmeden önce üç kez tekbir getirdi.

Eşini geçen cuma günü Türklerin yoğun olarak yaşadığı Kreuzberg’de uzatmalı sevgilisi ile gören Sema Subay, eşi Orhan ile tartıştı. Çıkan tartışmadan sonra Orhan Subay, altı çocuğun evde uyuduğu sırada eşini bıçak zoru ile oturduğu apartmanın çatısına çıkardı.

Bağrışmalar üzerine pencereye çıkan komşular olayı gördü. Komşuların tüm ısrarlı yalvarmalarına rağmen boynuna bıçak dayadığı eşini serbest bırakmayan Orhan Subay, herkesin gözleri önünde üç kez tekbir getirdikten sonra eşinin kafasını kesip, beş katlı binanın çatısından aşağı attı. Daha sonra da olay yerine gelen polislere teslim oldu.

SEKİZ ÇOCUK BABASI

Komşuları talihsiz kadın ile eşi arasında sık sık tartışmaların ve kavgaların çıktığını anlatırken, Sema Subay ile Orhan Subay’ın İranlı Leyla adlı kadın yüzünden kavga ettikleri öğrenildi.

İkili dört yıl ayrı yaşarken, Sema’nın eşi Orhan’a olan sevgisi nedeniyle yeniden barıştıkları da kaydedildi. İkilinin Ömer (13), Ercan (10), İsmail (9), Zelal (4) ve Zemzem (2.5) ile 11 aylık bir bebekle birlikte altı çocuğu vardı. Orhan’ın ayrıca sevgilisi Leyla’dan da Dijar (11) ve Mercan (8) adlı iki çocuğu bulunduğu, bu çocukları da zaman zaman eve getirdiği ve eşi Sema’nın baktığı öğrenildi.

İNTİHAR ETMEK İSTİYORDU

Cinayetten bir gün önce arkadaşlarına dert yanan Sema Orhan, “Bıktım artık. Canıma kıymak istiyorum ama altı çocuğum var. Onlara kim bakacak? Onlar için canıma kıymıyorum” dediği öğrenildi.

Sema Orhan’ın eşinin diğer iki çocuğu ile de yakından ilgilendiği ve o çocuklara da zaman zaman baktığı bildirildi. Anneleri ölen, babaları da hapse giren altı çocuk, gençlik dairesi tarafından bir bakım evine yerleştirildi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39