• BIST 9069.65
  • Altın 2324.847
  • Dolar 32.37
  • Euro 34.967
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 18 °C

Karısının sevgilisini vahşice öldürdü

Karısının sevgilisini vahşice öldürdü
Eşinin gönül ilişkisi olduğu gerekçesiyle İstanbul'da öldürdüğü kişiyi Ordu'ya gömmek için götüren kişi yakalandı.
İstanbul'da eşinin gönül ilişkisi olduğu iddia edilen kişiyi çekiç ve bıçak darbeleriyle öldürerek halıya sarıp, kiraladığı otomobille kayınpederinin de yardımıyla Ordu'ya götüren 27 yaşındaki Cüneyt Durmuş, cesedi gömmeye çalıştığı sırada jandarma tarafından suçüstü yakalandı. Cüneyt Durmuş ve kayınpederi 46 yaşındaki Muharrem Şahintutuklandı.

Yalova'da yaşayan 26 yaşındaki Fatih Memiş, yaklayşık 4 yıl önce İstanbul'da yaşayan 25 yaşındaki Şeyma ile facebookta tanışarak arkadaş oldu. Ancak 3 yıl önce Fatih Memiş 26 yaşındaki K.M. ile Şeyma Durmuş da Cüneyt Durmuş'la evlendi ve birbiriyle görüşmeyi sonlandırdı. Ancak Şeyma Durmuş ve Fatih Memiş 4 ay önce yeniden telefonla görüşmeye başlayarak Facebook'ta yazışmaya devam etti.

FACEBOOK'TAN EVE ÇAĞIRDI, ÇEKİÇLE BEKLEDİ

Bu ilişkisini öğrenen Cüneyt Durmuş, eşi Şeyma Durmuş'u geçen hafta kayınpederinin memleketi Tokat'a gönderdi. Eşi Şeyma Durmuş'un facebook hesabına giren Cüneyt Durmuş, Fatih Memiş'e, "Eşim Cüneyt memlekete gitti, evde yalnızım. İstanbul'a gel" diye yazdı. Fatih Memiş bunun üzerine buluşmak için 4 gün önce Yalova'dan feribotla İstanbul'a gitti. Daha sonra Küçükçekmece'ye gönül ilişkisi olduğu Şeyma Durmuş'un evine giden Fatih Memiş, kapının ziline basınca Cüneyt Durmuş'la karşılaştı. Burada Cüneyt Durmuş elindeki çekiçle Fatih Memiş'in kafasına vurarak, ellerini arkadan bağlayıp etkisiz hale getirdi. Daha sonra da çekiç ve bıçak darbeleriyle Memiş'i öldüren Durmuş, cesedi çöp poşetine koyarak halıya sardı. Cesedi bir gece İstanbul'daki evinde tutan Cüneyt Durmuş, ertesi sabah durumu kayınpederi Muharrem Şahin'e anlatıp yardım istedi.

CESEDİ 970 KİLOMETRE TAŞIDILAR

Muharrem Şahin ve damadı Cüneyt Durmuş halının içine sardıkları cesedi kiraladıkları 34 GU 2113 plakalı otomobilin bagajına koyarak gömmek için karayoluyla İstanbul'dan 970 kilometre yol kat edip Ordu'nun İkizce İlçesi'ne getirdi. Cüneyt Durmuş ilçeye bağlı Dumantepe Köyü'nde dedesine ait evde gündüz dinlendikten sonra, geçen pazar gecesi kazma ve kürek alarak evin yakınından geçen dere kenarındaki fındık bahçesine cesedi gömmeye gitti. Bahçede karanlıkta el feneri ışığı gören köylüler durumu jandarmaya bildirdi. Jandarma ekipleri olay yerine giderek yaptığı incelemede yarısı kazılmış mezar ile halıya sarılı bir erkek cesedi buldu.

KAYINPEDERDEN 'TESLİM OL' ÇAĞRISI

Kayınpeder Muharrem Şahin evinde yakalanırken, Cüneyt Durmuş gecenin karanlığından yararlanarak fındık bahçesine kaçtı. Kayınpederi Şahin'in, "Cüneyt jandarma herşeyi öğrenmiş, etrafın sarıldı gel teslim ol" çağrısı üzerine Cüneyt Durmuş bahçeden çıkarak jandarmaya teslim oldu.

Fatih Memiş'in cesedi ise otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayda kullanılan otomobil Ünye İlçesi'nde yediemin otoparkına çekilirken, cesedin sarıldığı delil niteliğindeki halı da jandarma tarafından Ünye Adliyesi'ne götürüldü.

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Ünye Cumhuriyet Başsavcılığı'nda ifadesi alınan Cüneyt Durmuş suçunu itiraf etti. Cinayeti kendisinin işlediğini, kayındeperinin olayla bir ilgisi olmadığını söyleyen Durmuş, "Eşimin facebook hesabına girdim, eşim adına Fatih'le yazıştım. 'Eşim memlekete gitti İstanbul'a bize gel' diye yazdım. O da Yalova'dan İstanbul'a eve geldi ve orada öldürdüm. Eşimi sürekli taciz ediyordu, namus meselesiydi. Kayınpederimle cesedi İkizce'ye dedemin evine getirdim toprağa gömecektim" dedi.

Kayınpeder Muharrem Şahin de cinayeti kendisinin işlemediğini, damadının işlediğini ve suçunu itiraf ettiğini, kendisinin onun yanında Ordu'ya geldiğini, jandarmanın operasyonuyla yakalandıklarını söyledi.

AİLESİ KAYIP BAŞVURUSUNDA BULUNMUŞ

Fatih Memiş'in 6 Eylül cuma günü Yalova Diş Hastanesi'ne gitmek için evden ayrıldığı, akşam dönmeyince, telefonuna da ulaşamayan ailesinin Yalova Emniyet Müdürlüğü'ne kayıp başvurusunda bulunduğu anlaşıldı.

Ünye Adliyesi'nde nöbetçi mahkemeye sevk edilen Cüneyt Durmuş ve kayınpederi Muharrem Şahin tutuklanarak Ünye Cezaevi'ne konuldu.
ankarameydanı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39