• BIST 9117.17
  • Altın 2325.622
  • Dolar 32.3666
  • Euro 35.0423
  • Kayseri 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 20 °C

Kayabağ Derneği Başkan Büyükkılıç’ı ziyaret etti

Kayabağ Derneği Başkan Büyükkılıç’ı ziyaret etti
Kayabağ Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Başkan Büyükkılıç’ı ziyaret etti.

Gesi Kayabağ Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı makamında ziyaret ederek, Gesi’ye yapılan hizmetler ile yatırımlar için teşekkür etti. 


Gesi bölgesinin Melikgazi’ye bağlanması ile birlikte birçok yatırım aldığını ve adeta çehresinin değiştiğini belirten Dernek Başkanı Mehmet Özet, ”Kayabağ yerleşim alanına yapılan yatırım ile hizmetler sonucu Kayabağ Melikgazili olmanın farklılığını yaşamaktadırlar.

Bugün bu ziyarette hem çalışmalardan dolayı teşekkür ettik hem de futbol turnuvamızın final maçına davet ettik ” dedi.


Gesi Kayabağ Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yeni Yönetim Kurul üyelerini tanıştıran dernek Başkanı Mehmet Özet, ziyaret ile ilgili olarak şunları söyledi;
“Gesililer için birlik, beraberlik ve kaynaşma duygusunun en önemli göstergelerinden biri olan Kayabağ halı saha final maçına tüm Kayserilileri davet ediyoruz.

Her şey 7’den 77’ye isimli etkinliğimizde Kayabağ halı saha turnuvası düzenledik. Bugün saat: 20.30 da final maçı ile şampiyonu belirlenecektir. Bu maça Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ı davet etti ”
Kayabağ’ın Melikgazi Bölgesinin önemli bir mesire alanı olduğunu belirten ve bu tür sosyal ve kültürel etkinleri her zaman destek olduklarını belirten Başkan Büyükkılıç, belediye olarak yerel kültür ve sosyal dayanışmayı artıran, pekiştiren Gesi Kayabağ Kayabağ halı saha turnuvası etkinliğinde emeği geçenleri kutladığını kaydetti.
Vatanını Milletini Seven, Birliğin Beraberliğin Sevdalısı
Başkan Büyükkılıç, gerek tarihi misyonu itibariyle, gerekse vatanını milletini seven, birliğin beraberliğin sevdalısı olan kardeşlerimize hizmetin en iyisini vermek için çalıştıklarını ve birlik beraberliğe vesile olacak bu güzel organizasyonda hemşerilerimiz ile birlikte olacaklarını sözlerine ekledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39