• BIST 9079.97
  • Altın 2324.29
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.9406
  • Kayseri 7 °C
  • Ankara 12 °C
  • İstanbul 13 °C

KAYSERİ BASINI KAYSERİGAZ BOWLİNG TURNUVASINDA BULUŞTU

KAYSERİ BASINI KAYSERİGAZ BOWLİNG TURNUVASINDA BULUŞTU
Kayserigaz’ın her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği basın bowling turnuvası.

www.kayserinews.com  kayserinin en güncel haber sitesi mutlaka tıklayın facebook sayfamız ve twitter sayfamız'dan takip edebilirsiniz.

 

Kayserinews.com

 

@Kayserinewscom twitter sayfamız takip edebilirsiniz

TIKLAYIN,BEĞENİ,YAPIN-FACEBOOK-SAYFASI-HABER-TAKİP-SİSTEMİ .https://www.facebook.com/kayserinewscom-261415263889283/?fref=ts

 

 

Kayserigaz’ın her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği basın bowling turnuvası yerel ve ulusal basın temsilcilerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. 


Verdiği hizmetler ve düzenlediği birçok etkinlikle gündemde olan Kayserigaz, önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda basın mensupları ile bir araya gelerek onları yoğun iş stresinden uzaklaştırmak için Basın Dostluk Bovling Turnuvasının 8.’sini gerçekleştirdi.


8. Basın Dostluk Bovling Turnuvası’na Kayseri Gazeteciler Cemiyeti üyesi olan yerel basın mensupları ile birlikte ve ulusal basın Kayseri temsilcileri turnuvaya katılım sağladı. Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora ve Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ’ın top atışlarıyla başlayan turnuvaya basın mensupları yüksek performans göstererek eğlenceli anlar yaşadılar. Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, yaptığı konuşmada, Kayserigaz tarafından düzenli olarak yapılan bu etkinlik için Kayserigaz’a teşekkürlerini ileterek, etkinlikten duydukları memnuniyetlerini dile getirdi.

20160329aw702289_01.jpg

Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir BORA yaptığı konuşmada; Kayserigaz Ailesi olarak amacın sadece doğalgaz hizmeti sunmak olmadığını, bu faaliyetlerle değerli basın mensupları dostlarının yanında olarak, onlarla vakit geçirmekten mutluluk duyduklarını ifade etti.


Kayserigaz’ın yemek organizasyonu sonrasında, yoğun katılım ile gerçekleştirilen 8. Basın Dostluk Bowling Turnuvasında, 5’er kişilik toplam 16 adet takım yarıştı. Turnuva yoğun bir mücadele ile başlayarak, büyük çekişmelere sahne oldu. 8. Basın Dostluk Bovling Turnuvası’nda birinciliği Kay Tv Takımı alırken ikinciliği Büyük Kayseri takımı ve üçüncülüğü ise Medyanet takımı paylaştı.

Takımlara hediyeleri Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora ve Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ tarafından takdim edildi. Günün sonunda asıl kazanan, Kayseri’de zorlu şartlarda, gece gündüz demeden çalışan değerli basın mensupları arasındaki “dostluk ve kardeşlik” oldu. Turnuvaya katılan tüm basın mensupları ile birlikte hatıra fotoğrafları çekilmesi ile 8. Basın Dostluk Bovling Turnuvası tamamlandı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39