• BIST 9050
  • Altın 2298.879
  • Dolar 32.3126
  • Euro 35.0755
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Coşturdu

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Coşturdu
Uğur Işılak hayranlarıyla buluştuAÇIK HAVADA KONSER KEYFİ
Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ve Kayseri'de kültür-sanat rüzgarı estiren 100de100Kayseri etkinlikleri Uğur Işılak konseri ile devam etti.
Yoğun katılımın gerçekleştiği konseri Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'de izledi
Mimarsinan Parkı Amfi Tiyatro'da gerçekleştirilen etkinlik Büyükşehir Belediyesi Mehteran Topluluğu'nun verdiği mini konser ile başladı. Mini konserin ardından bir konuşma yapan Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Oktay Durukan, 100de100 Kayseri etkinlikleri ile Kayseri'nin sosyal ve kültürel hayatına renk katmayı hedeflediklerini ifade ederek, Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak 29 Temmuz tarihinde 100 gün sürecek etkinlikler zincirinin 51. günü. Konserden tiyatroya, kültür gezilerinden sinema günlerine, söyleşiden konferanslara kadar her gün bir etkinlik gerçekleştireceğiz. Bugün Uğur Işılak ile beraberiz. Keyifli dakikalar yaşayacağız. Etkinliklerimiz tüm hızıyla devam edecek diye konuştu.
Durukan'ın konuşmasının ardından sanatçı Işılak, sahne aldı. Vatandaşların yoğun gösterdiği konserde Işılak en güzel şarkılarını Kayserili hayranları için seslendirdi. Konser esnasında bir konuşma yapan sanatçı Işılak Bugün burada Kayseri'de 100'de 100 Kayseri etkinlerikleri çerçevesinde dostlarımla muhabbet ediyor olmak benim için ayrı bir güzellik. Sağolsun Kayseri Belediyemiz bizi halkımızla buluşturdu.Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Özhaseki'ye kültüre katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Böyle sanat konusunda duyarlı olan belediye başkanlarımıza çok ihtiyacımız var. diye konuştu.
Konser sonrası Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki sanatçı Uğur Işılak'a plaket takdim etti. Daha sonra konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki bur tür etkinliklerin sürekli devam edeceğini ifade ederek Sesi ile müziği ile özellikle duruşu ile hepimize örnek olan bu güzel kardeşimize çok teşekkür ediyorum. Kardeşimiz bu işin güzel sözcüsü Allah yolunu açık eylesin. Burada bulunan hemşerilerimize de bu tür etkinliklerin hız kesmeden devam edeceği müjdesini verm
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39