• BIST 9079.97
  • Altın 2323.673
  • Dolar 32.366
  • Euro 34.9506
  • Kayseri 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 15 °C

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR'DE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR'DE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ
SPOR ETKİNLİKLERİ A.Ş.'DE BAYRAĞI İŞLERTAŞ DEVRALDI

 

www.kayserinews.com  kayserinin en güncel haber sitesi mutlaka tıklayın facebook sayfamız ve twitter sayfamız'dan takip edebilirsiniz.

Kayserinews.com@Kayserinewscomtwittersayfamıztakip edebilirsinizTIKLAYIN,BEĞENİ,YAPIN-FACEBOOK-SAYFASI-HABER-TAKİP-SİSTEMİ .https://www.facebook.com/kayserinewscom-261415263889283/?fref=ts

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor Etkinlikleri A.Ş. Genel Müdürlüğü görevine Ali Küçükoğlu'nun yerine Hüseyin İşlertaş getirildi. 


20 Ağustos 2015 tarihinde Genel Müdür yardımcılığına getirilen Hüseyin İşlertaş 1 Nisan tarihi itibari ile görevi Ali Küçükoğlu'ndan devraldı.


Kadir Has Stadyumunda yapılan devir teslim töreninde konuşan Spor Etkinlikleri A.Ş. Genel Müdürü Hüseyin İşlertaş, “Büyüklerimizden aldığımız bayrağı daha ileriye taşıyarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yeni bir vizyon ve yeni çalışmalar ile Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin sporda öncü olma özelliğini devam ettireceğiz. Şimdiden yapacağımız yeni çalışmalar ve projeler beni heyecanlandırıyor.

Tüm ekip arkadaşlarıma bu yolda bana verecekleri destek nedeniyle şimdiden teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
HÜSEYİN İŞLERTAŞ KİMDİR
1977 yılında Kayseri'de doğdu. Öğrenim hayatına ilkokul ve lise döneminde Kayseri'de devam eden İşlertaş Üniversite eğitimini Niğde Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Beden Eğitim Öğretmenliği bölümünde tamamladı.


Üniversite eğitiminin ardından 10 yıla yakın özel sektörde yöneticilik ve tanıtım pazarlama Müdürlüğü gibi görevleri üstlenen Hüseyin İşlertaş 20 Ağustos 2015'de Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor Etkinlikleri A.Ş. Genel Müdür Yardımcılığına getirildi. 8 Aylık görevinin ardından 1 Nisan 2016 tarihinden itibaren Genel Müdürlük pozisyonuna getirilen Hüseyin İşlertaş Kayak Milli takımında görev almıştır. Evli ve 3 çocuk babası olan Hüseyin İşlertaş İngilizce bilmektedir.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39