• BIST 9067.58
  • Altın 2324.279
  • Dolar 32.3615
  • Euro 34.9588
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 18 °C

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR'DE TEMPO DÜŞMÜYOR

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR'DE TEMPO DÜŞMÜYOR
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in Kayseri'deki ulaşımı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in Kayseri'deki ulaşımı rahatlatmayı ve ulaşımın konforu artırmayı öncelikli hedeflerden biri haline getirmesinin ardından yollarla ilgili yoğun bir çalışma başladı. Başkan Mustafa Çelik, çalışmaların sürdüğü yollarda sık sık incelemelerde bulunuyor. 

 

KAYSERİNEWS.COM--YAZ--GOOGLE'DAN-GÜNLÜK KAYSERİ'DE YAŞANANLARI TAKİP..EDEBİLİRSİNİZ.

Kayserinews.com@Kayserinewscomtwittersayfamıztakip edebilirsinizTIKLAYIN,BEĞENİ,YAPIN-FACEBOOK-SAYFASI-HABER-TAKİP-SİSTEMİ .https://www.facebook.com/kayserinewscom-261415263889283/?fref=ts


Büyükşehir Belediyesi bir taraftan yeni yollar için proje çalışmalarını sürdürüyor, bir taraftan yoğun kavşaklardaki sorunların giderilmesi için çalışıyor, bir taraftan da mevcut yolların kalitesini artırmaya yönelik çalışmalar yapıyor. Yolların kalitesinin artırılmasına yönelik çalışmalar şehrin vitrini olarak görülen giriş-çıkış noktalarında da başlatıldı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, alt ve üst yapısıyla yenilenen şehrin doğu girişindeki yolda incelemelerde bulundu. Bir taraftan şehir içi trafiğini düzenlerken bir taraftan da şehrin ana girişlerini yeniden düzenlemeye başladıklarını ifade eden Başkan Mustafa Çelik, "Şehrin girişleri şehrin vitrini gibidir. Daha önce Kuzey ve Güney girişleri olan Erkilet ve Talas girişlerinde düzenlemeler yaptık. Ama şehrin doğu tarafından girişi olan Kaykoop civarında bir düzenleme yapılmamıştı. Şimdi yolun hem geometrisini düzeltiyoruz hem yol genişliğini artırıyoruz, hem de refüjleri yeniden yapıyoruz. Yolu tek taraflı açtık, diğer taraftaki çalışmaları da kısa sürede bitirip açacağız. Yaklaşık 3 kilometrelik gidiş geliş üçer şeritli yolun altyapısıyla birlikte maliyeti 7 milyon TL'yi buluyor. Doğu girişini bitirince batıda Anbar'dan Serbest Bölge Kavşağı'na kadar olan bölümü yenileyeceğiz. Kayseri'nin girişine yakışmayacak yolları Kayseri'ye yakışır hale getiriyoruz" dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39