• BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İstanbul 17 °C

KAYSERİ DON KİŞOT KİTAP CAFE'DEN ÖRNEK DAVRANIŞ

KAYSERİ DON KİŞOT KİTAP CAFE'DEN ÖRNEK DAVRANIŞ
İl müdürü Şeraffettin Akyüz.

www.kayserinews.com  kayserinin en güncel haber sitesi mutlaka tıklayın facebook sayfamız ve twitter sayfamız'dan takip edebilirsiniz.

 

Kayserinews.com

 

@Kayserinewscom twitter sayfamız takip edebilirsiniz

 

 

 

Kayseri'de bulunan ve zaman zaman yaptığı sosyal projelerle anılan Don Kişot Kitap Cafe, kimsesiz çocuklar için kitap dağıtım kampanyası düzenledi. 
Don Kişot Kitap Cafe'de yapılan organizasyonda; Kayseri Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Şeraffettin Akyüz, müdür yardımcıları ve daire çalışanları, kimsesiz çocuklar için yapılan kampanya hediyelerini kabul etti.


İl müdürü Şeraffettin Akyüz, "Don Kişot Kitap Cafe'nin sponsorluğunda yapılan bu kampanya bundan sonra yapılacak kampanyalara örnek olacak diye düşünüyorum. Böyle kampanyalarda nasıl hareket edilir, nasıl çalışılır ve nasıl sonuçlanır herkese göstermiştir. Bu organizasyonda arkadaşlarla çok güzel fikir alışverişlerinde bulunduk. Çocuklarımızın psikolojik durumunu etkilemeden, onlara zarar vermeden bir kampanya nasıl yapılmalıdır hepimize örnek olmuştur. Kendilerine ve bu kampanyada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.


Kampanya sponsoru Yılmaz Süllü ise, "Don Kişot Kitap Cafe olarak daha önce yaptığımız ve ileriki tarihlerde de yapmaya devam edeceğimiz bu kampanya inşallah aynı hassasiyetle tüm Türkiye'de büyüyerek devam eder ve daha çok ihtiyaç sahibi çocuklarımıza ulaşılır, zaten kampanyamızın tek amacı da budur" diye konuştu.
Yardım gönüllüleri proje danışmanı ve Kayserili genç girişimci Ezgi Has ise, "Bu kampanyanın içinde yer almak beni çok mutlu ediyor. Özellikle projenin Kayseri'de yapılması ve ileriki tarihlerde Kayseri'de başlanan bir kampanya olarak tanınması bir Kayserili olarak beni çok gururlandıracaktır" dedi.
Organizasyon, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Şeraffettin Akyüz'ün, Don Kişot Kitap Cafe sahibi Yılmaz Süllü ve proje danışmanı Ezgi Has'a plaket takdimi ile son buldu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39