• BIST 9079.97
  • Altın 2323.963
  • Dolar 32.3643
  • Euro 34.9402
  • Kayseri 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 15 °C

KAYSERİ ECZACILAR ODASI MELİKGAZİYİ ZİYARET ETTİ

KAYSERİ ECZACILAR ODASI MELİKGAZİYİ ZİYARET ETTİ
KAYSERİ ECZACILAR ODASI’NIN ZİYARETİ - “SAĞLIK OCAKLARININ ÇEVRESİNDE ECZANELER ÖNEMLİ”

Kayseri Eczacılar Odası Başkanı Ecz. Oğuzhan Ulukaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç‘ı makamında ziyaret ederek dumansız hava sahası, kapalı yerlere sigara içilmemesi, belediye örnek ve çalışmalarını bilgi alış verişinde bulunarak ortak projeler çalışmalarını değerlendirdiler 
Bilinçli ilaç kullanımı tedavinin ön koşulu
Kayseri Eczacılar Odası Başkanı Ecz. Oğuzhan Ulutaş “Çevre ve Halk sağlığı konusunda yapmış olduğu çalışma ve yatırımları takip ediyor ve takdir ediyoruz. Melikgazi belediyesi gerek koruyucu sağlık gerek ise 112 acil servis binaları için arsa ve bina tahsisi yaparak toplumun sağlık hizmetine katkı sağlamaktadır. Ayrıca gerçekleştirmiş olduğu sürekli eğitim hizmeti ile halk seminerleri düzenleyerek sağlık konusunda halkı bilgilendirmekte ve bilinçlendirmektedir. Melikgazi Belediyesi Çocuk meclisinin geleneksel hale getirdiği ilaç toplama kampanyası ile kullanılmayan ilaçları toplayarak hem ihtiyaç sahiplerine aktarmak hem ekonomiye katkı sağlamakta ve hem de israfı önlemektedir” dedi.
Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’da ise yaptığı açıklamada, “Melikgazi belediyesi şehri bir bütün olarak görür ve hizmet eder. Adı üzerinde şehri emin yani şehrin her şeyinden sorumlu idarecileriz. Ayrıca benim tıp doktoru olmam belki sağlık konusunda daha hassas olmama neden olmaktadır. Çevre ve Halk Sağlığı denilince akan sular durur. Çünkü her işin başı sağlıktır. Şehrimizin 3 ayrı yerine 112 acil sağlık istasyonu için bina tahsis ettik. Sağlık ocakların çevresine dükkânlar inşa ederek eczanelere ihale ile kiraya verdik. Çocuk Meclisimizce Kullanılmayan ilaçları atmayın kampanyası ile ilaç israfını önlüyoruz “dedi.
Kayseri Eczacılar Odası yönetimi ile her zaman diyalog ve dayanışmasında içerisinde çalıştıklarını ve bu ziyaret vesilesi ile Eczacılar Odası yönetimine teşekkür ettiğini ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç Kayseri Eczacılar Odası ile ortak bir çalışma ile yine ilaç toplama kampanyası düzenleyeceklerini sözlerine ekledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39