• BIST 9079.97
  • Altın 2302.652
  • Dolar 32.3066
  • Euro 35.0883
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

Kayseri Eğitim Bir Sen'de kupa sahibini buldu

Kayseri Eğitim Bir Sen'de kupa sahibini buldu
Kayseri Eğitim Bir Sen Voleybol Turnuvasında kupa Hacı Mustafa Gazioğlu Ortaokulunun oldu.

Eğitim Bir Sen Kayseri 1 Nolu Şubenin düzenlediği kurumlar arası voleybol turnuvası final maçı ilesona erdi. Talas kapalı Spor Salonunda saat 18,00’de başlayan üçüncülük ve dördüncülük maçı beşinci set sonunda Demir Karamancı Anadolu Lisesinin Fatin Rüştü Zorlu İlkokulu/ ortaokulunu 3-2’lik skorla yenmesiyle sona erdi.

9709a8d5-15ff-4257-8ead-1b97fd44a446.jpg

Heyecanlı bir izleyici önünde oynanan final maçı, Hacı Mustafa Gazioğlu Ortaokulu ile Mustafa Kemal Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında oynandı. Saat 20.00’de başlayan birincilik maçı karşılıklı setlerle devam etti. Çekişmeli geçen final maçı, Hacı Mustafa Gazioğlu Ortaokulunun üstünlüğü ile sona erdi. Yaklaşık dört hafta süren Eğitim Bir Sen, geleneksel Kurumlar arası voleybol turnuvası Hacı Mustafa Gazioğlu Ortaokulunun Birinci, Mustafa kemal Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin ikinci, Fatin Rüştü Zorlu Ortaokulunun üçüncü ve Demir Karamancı Anadolu Lisesinin dördüncü olmasıyla sona erdi.

Final maçını Eğitim Bir Sen Kayseri 1 Nolu Şube Başkanı Aydın Kalkan, Eğitim Bir Sen 2 Nolu Şube Başkanı Mehmet Akgün, Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Tuncay Demir, Talas İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhiddin Aydoğan, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve kalabalık bir izleyici kitlesi izledi.

Eğitim Bir Sen Kayseri 1 Nolu Şube Başkanı Aydın Kalkan, organizasyona merkez ilçelerden yirmi altı okulun katıldığını, maçların centilmenlik ve dostluk içerisinde geçtiğini ve maksadın hasıl olduğunu dile getirdi.  Kalkan, sendika olarak eğitim, sanat, kültür, spor, sosyal sorumluluk projeleri, bayanlara yönelik çalışmalar, Türkiye’nin birliği ve bütünlüğü konularında çok duyarlı olduklarını ve hayatın her alanında Eğitim Bir Sen olarak yer aldıklarını anlattı.

Aydın Kalkan, turnuvaya katılan her takıma plaket verdiklerini, ilk üçe giren takımlara madalya, kupa ve plaket takdim ettiklerini ve günün anısını bu şekilde kalıcı hale getirdiklerini anlattı. Sporun ve sosyal çalışmaların kaynaşmayı ve yeni dostlukları ortay çıkardığını anlatan Kalkan, Organizasyonda emeklerini esirgemeyen, Ahmet Meydani ve Mahmut İncetürkmen’ne, maçları yöneten hakemlere,  Gençlik Hizmetleri il Müdürlüğü yetkililerine ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39