• BIST 9056.11
  • Altın 2300.965
  • Dolar 32.313
  • Euro 35.1123
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

KAYSERİ ERCİYES TARAFTARLAR DERNEĞİ BAŞKANI DURDU HAVUR:

KAYSERİ ERCİYES TARAFTARLAR DERNEĞİ BAŞKANI DURDU HAVUR:
TARAFTARLARIN GURURU 'KIRILDI' - KAYSERİ ERCİYES TARAFTARLAR DERNEĞİ BAŞKANI DURDU HAVUR: - ''KAYSERİ HALKI ÇOK ÜZGÜN, HEPİMİZİN MORALİ ÇOK BOZUK, HEPSİNDEN ÖNEMLİSİ GURURUMUZ KIRIK, TÜM TÜRKİYE İÇİN ALAY KONUSU OLDUK''

 Kayseri Erciyes Taraftarlar Derneği Başkanı Durdu Havur, Kayseri'nin Süper Toto Süper Lig'teki 2 temsilcisi Kayserispor ve Kayseri Erciyesspor'un aldığı kötü sonuçlar nedeniyle Kayserililerin çok üzgün olduklarını ifade ederek, ''Hepimizin morali bozuk. Yüzler gülmüyor, insanlar birbirleriyle konuşmuyor. Hepsinden önemlisi de gururumuz kırık. Tüm Türkiye için alay konusu olduk'' dedi. 
Havur, yaptığı yazılı açıklamada, ''Üstümüzde kara bulutlar dolaşıyor. Hepimizin morali çok bozuk. Yüzler gülmüyor, insanlar birbiriyle konuşmuyor. Ağızları bıçak açmıyor. Hepsinden önemlisi de gururumuz kırık. Şehrimizin adı ayaklar altında. Tüm Türkiye için alay konusu olduk. Peki ne oldu da böyle olduk? Biz değil miydik Türkiye siyasetine yön veren? Biz değil miydik Cumhurbaşkanı Kayserili, en önemli mevkidekiler Kayserili diyen? Biz değil miydik ticarette bizi kimse geçemez diyen? Biz değil miydik en uyanık şehir Kayseri diyen? Biz değil miydik İstanbul'dan sonra Türkiye süper liginde iki takımı olan tek şehiriz diyen? Bakın bugün gittiğimiz tüm şehirlerde rakip taraftarlar bağırıyor, Kayseri kümeye'' ifadelerini kullandı.
Kayseri'nin Süper Toto Süper Lig'deki 2 temsilcisi için tehlike çanlarının çoktan çalmaya başladığını belirten Havur, şunları kaydetti:
''Zaman zaman hakemlerin hatalarından yakındık. Her şeye kabahat bulduk. Bu kulüplerin başındakiler kendi başarısızlıklarına kılıf bulmak için hep hedef şaşırttılar. Kulüplerde tek adam devri başladı. Yönetim kurullarından kimseyi tanımaz olduk. Takımların iyi gününde maça gelip stat localarından poz verenler bugün stadın yolunu unuttular. Milletvekilliği veya bakanlık sadece iyi gün dostu olmak mıdır? Kayserispor ve Erciyesspor bu şehrin en büyük sosyal aktivitesi değil mi? Sayın belediye başkanlarımız uzun zamandır ortalarda yoksunuz. Sizin bu kulüplere müdahale etme zamanınız geçmedi mi? Yoksa kulüpler bizi ilgilendirmiyor modunda mısınız? Eğer bu kulüpler sizi ilgilendirmiyorsa, bu taraftarlar da sizi tanımaz. 30 Mart'ta bu takımlar düzlüğe çıkmazsa Kayserilinin oyunu 'çantada keklik' gördüğünüze pişman olacaksınız.''

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39