• BIST 9079.97
  • Altın 2322.335
  • Dolar 32.3413
  • Euro 34.9435
  • Kayseri 11 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 15 °C

KAYSERİ ERCİYESSPOR GİRESUN'A HAREKET ETTİ

KAYSERİ ERCİYESSPOR GİRESUN'A HAREKET ETTİ
KAYSERİ ERCİYESSPOR GİRESUN'A HAREKET ETTİ KAYSERİ ERCİYESSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ KEMALETTİN ŞENTÜRK: "KURGUSAL EKSİĞİMİZİ TAMAMLADIĞIMIZDA BİZİ KİMSE YENEMEYECEK"
Son haftalardaki başarısını skora yansıtan Kayseri Erciyesspor, Giresunspor deplasmanından 3 puanla dönmek istiyor.

Giresun deplasmanı öncesi son idmanını tesislerde yapan mavi-siyahlılar, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından 5'e iki çalışması yaptı. Teknik Direktör Kemalettin Şentürk, deplasmana karayoluyla gidecekleri için maçtan iki gün önce yola çıkacaklarını söyledi. Emrah'ın sakatlığı ile ilgili konuşan Teknik Direktör Şentürk, "Takımda eksik oyuncumuz yok ancak Emrah'ta bir sıkıntı var. Doktorlardan aldığım bilgiye göre ağrılarının olduğu ancak bunun fazla etkili olmadığı yönündeydi. Eğer maç gününde
durumu iyi olursa bizim için önemli bir oyuncu olan Emrah'a forma şansını tanıyacağız" dedi.
Giresun'a kazanmak için gideceklerini vurgulayan Şentürk, "Giresunspor takımı da ikinci yarıya iyi bir takım oluşturdu. Ancak bizde iyi bir takımız. Oraya kazanmak için gideceğiz" dedi.

"WASSWA İÇİN GEREKEN YAPILACAK"

Hassan Waswa'nın takıma hala dahil olmaması ile ilgili konuşan Şentürk, "Hassan çok ciddi bir konu. Bunu Başkan Ziya Eren ile sonuç anlamında durum değerlendirmesi henüz yapmadık. Geçtiğimiz ayın 20'sinde ülkesine giden ve 1 Mart itibariyle gelmesi beklenen Wasswa, 1 hafta oldu hala herhangi bir haber yok, kendisine ulaşamıyor. Bizim dışımızda gerçekleşen bir olay ancak gerekeni yapılacaktır" diye konuştu.

Konyaspor maçından itibaren çıkışı yakaladıklarını hatırlatan Şentürk, "Şu anda kurgusal anlamda eksiğimiz az. Verilen ve girilen pozisyona bakıldığında bu anlaşılıyor. Son iki haftadır da performansı sonuca yansıtmaya başladık. Oyuncu arkadaşlarımız, antrenmanda anlattıklarımızı sahada yansıtmaya başladı. Oyun içinde kurgusal anlamında biraz daha eksiğimiz var ancak bunu giderirsek iddia ediyorum biz istemediğimiz sürece bizi kimse yenemeyecek" şeklinde konuştu.

Başarılı oyuncu Emrah Bozkurt ise, sakatlığının azaldığını ve Giresunspor maçında forma giymeyi istediğini söyleyerek, "Önümüzdeki maçlarda da istediğimiz sonuçları alıp play off ta yer almak istiyoruz" dedi.
İdmanın ardından mavi-siyahlı takım karayoluyla Giresun'a hareket etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39