• BIST 9079.97
  • Altın 2324.085
  • Dolar 32.3613
  • Euro 34.9442
  • Kayseri 7 °C
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 12 °C

KAYSERİ ERCİYESSPOR TOP BAŞI YAPTI

KAYSERİ ERCİYESSPOR TOP BAŞI YAPTI
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor top başı yaptı. Antrenman öncesi konuşan Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, “Ben takımda fazla kalabalık olmayı istemiyorum. Bu nedenle denemek için oyuncu kampa almayacağız” dedi.
Kayseri Erciyesspor 2012-2013 sezonu hazırlıkları için Kayseri Erciyesspor Tesisleri’nde teknik direktör Osman Özköylü yönetiminde top başı yaptı. Antrenman öncesi kurban kesildi. Ardından açıklama yapan Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, “Yeni bir sezona, yeni umutlarla başlamış bulunuyoruz. İnşallah bu yıl Kayseri Erciyesspor’un ses getiren bir takım olması için elimizden geleni yapacağız. Bu arada transfer çalışmalarımızda devam ediyor. Hafta sonuna kadar bir aksilik olmazsa kadromuzu tamamlayacağız. Bu yıl inşallah Kayseri Erciyesspor camiasını mutlu eden bir takım oluşturacağız” diye konuştu.
Temmuz ayının 9’una kadar Kayseri’de antrenman yapacaklarını belirten Özköylü, “Temmuz ayının 12’si itibariyle Bolu’da kampa gireceğiz. Şuanda transferi biten kaleci Onur ile birlikte 7 oyuncu var. 1 yabancı oyuncu ve 2 yerli futbolcuyla da anlaşarak transferi bitirmek istiyoruz. Toplam itibariyle 10 futbolcu transfer edeceğiz. Belki duruma göre 1 oyuncuyla daha görüşülebilir. Elimizdeki genç oyunculara bakacağız. Buna göre transfer yapabiliriz yada yapmayız. Ben takımda fazla kalabalık olmayı istemiyorum. Bu nedenle denemek için oyuncu kampa almayacağız” şeklinde konuştu.



Kayseri Erciyesspor Kulübü Başkanı Ziya Eren ise, “2012-2013 sezonunu hayırlısıyla açıyoruz. Kamp dönemimiz normalde 1 Temmuz’da başlayacaktı ama Banka Asya ligi 25-26 Ağustos tarihinde başlayacak olması nedeniyle hocamızla da görüşerek kamp dönemini 1 hafta geriye aldık. Bugün genç oyuncularımızla birlikte sezon açılışı yaptık” dedi.
Transferdeki isimlerin netleştiğini söyleyen Eren, “Şu ana kadar netleşmiş transferlerimiz arasında kaleci Onur Bilgin, Ankaragücü takımından Veli Torun, Elazığspor’dan Veysel, Ozan, Alaattin ve Denizlispor’dan Kenan Şahin ile anlaştık. Ayrıca Beşiktaş takımından Furkan Şeker’le ciddi şekilde ilgileniyoruz. Samet Aybaba ile de yaptığımız görüşmeler neticesinde müracaatımızı ilettik. İnşallah bir sorun çıkmazsa bu oyuncuyu kadromuzda görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39