• BIST 9142.4
  • Altın 2325.529
  • Dolar 32.3782
  • Euro 35.0031
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 20 °C

KAYSERİ FİFA U20 DÜNYA KUPASINA HAZIRLANIYOR

KAYSERİ FİFA U20 DÜNYA KUPASINA HAZIRLANIYOR
21 Haziran-13 Temmuz 2013 tarihleri arasında Türkiye'nin ev sahipliğinde Kayseri, Antalya, Bursa, Gaziantep, İstanbul, Rize ve Trabzon şehirlerinde gerçekleşecek olan-FIFA U20 Dünya Kupası öncesi, İsviçre'nin Zürih kentinde bulunan FIFA'nın me
Toplantıda Kayseri'yi, Vali Şerif Yılmaz ile Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ Genel Koordinatörü Ali Üstünel temsil etti.
FIFA Başkanı Sepp Blatter ve FIFA Genel Sekreteri Jerome Valcke'in evsahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya UEFA 1. Başkanvekili, FIFA İcra Kurulu üyesi ve TFF Onursal Başkanı Şenes Erzik, TFF Başkanı Yıldırım Demirören, TFF 2. Başkanvekili Servet Yardımcı, Spor Genel Müdürü ve TFF Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Baykan, TFF İcra Kurulu Üyesi Edip Eren, TFF Genel Sekreteri Prof. Dr. Emre Alkin ile turnuvaya ev sahipliği yapacak olan Kayseri, Antalya, Bursa, Gaziantep, İstanbul, Rize ve Trabzon şehirlerinden yetkililer katıldı.
FIFA U20 Dünya Kupası tanıtım videosunun izlendiği ve FIFA Genel Sekreteri Jerome Valcke'nin açış konuşmasını yaptığı törende, daha sonra FIFA Başkanı Sepp Blatter, FIFA Yönetim Kurulu Üyesi, UEFA 1. Baskanvekili ve TFF Onursal Başkanı Şenes Erzik, TFF 2. Başkanvekili Servet Yardımcı ile Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan birer konuşma yaptı.
ORTAK DEKLARASYON İMZALANDI
Konuşmaların ardından ise sırasıya FIFA Başkaını Blatter, FIFA Genel Sekreteri Valcke, TFF Başkanı Demirören, TFF Onursal Başkanı UEFA 1. Başkanvekili ve FIFA İcra Kurulu Üyesi Erzik, Spor Genel Müdürü Baykan ile ev sahibi şehirlerin temsilcileri ortak deklarasyonu imzaladı. Deklerasyona Kayseri Büyükşehir Belediyesi adına Spor AŞ Genel Koordinatörü Ali Üstünel imza koydu.




AÇILIŞ MAÇI KAYSERİ'DE
Yıldız adaylarının kendilerini ilk kez gösterme şansı bulduğu, büyük ilgi gören ve tüm dünyada ilgiyle takip edilen FIFA U20 Dünya Kupası'nın açılış maçı 21 Haziran'da Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda yapılacak. 13 Temmuz'da İstanbul'da oynanacak olan final maçı ile sona erecek turnuvada Kayseri'de B Grupu maçlarının yanı sıra ikinci tur ve çeyrek final maçı da oynanacak.
Turnuvaya en hazır stad olarak bilinen ve daha önce yapılan tüm FİFA incelemelerinde yüksek not olan Kadir Has Stadı, Zürih'teki toplantıda da ilgi odağı oldu. Spor AŞ Genel Koordinatörü Ali Üstünel gerek televizyon kuruluşlarına gerekse de delegasyona hem Kayseri hem de Kadir Has Stadı hakkında ayrıntılı bilgiler verdi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39