• BIST 8718.11
  • Altın 2245.967
  • Dolar 32.3336
  • Euro 35.1866
  • Kayseri 5 °C
  • Ankara 1 °C
  • İstanbul 9 °C

KAYSERİ GENÇ GİRİŞİMCİLER DERNEĞİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET GÜLSOY:

KAYSERİ GENÇ GİRİŞİMCİLER DERNEĞİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET GÜLSOY:
KAYSERİ GENÇ GİRİŞİMCİLER DERNEĞİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET GÜLSOY: “DERNEĞİMİZ HİÇBİR SİYASİ PARTİNİN ÖN YA DA ARKA BAHÇESİ DEĞİLDİR”
Kayseri Genç Girişimciler Derneği Başkanı Mehmet Gülsoy, derneğin kurulma amacının, girişimcilik faaliyetlerinin etkinleştirilmesi ve geliştirilmesini sağlamak ve bu konuda çalışmalar yapan kişi ve kuruluşlara destek vermek olduğunu söyledi.

Kayseri’de bir otelde yapılan tanıtım toplantısına derneğin yönetim kurulu üyeleri ile denetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda konuşan Genç Girişimciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Gülsoy, ülke genelinde toplumu ilgilendiren konularla ilgili kararların doğrulanmasında ve uygulanmasında etken olmak istediklerini belirtti. Gülsoy, “Genç girişimcilerin bakış açılarının geliştirilmesi, profesyonel işletmecilik anlayışının kazandırılması, sosyal etkinliklerle yaşam motivasyonunun arttırılarak iş hayatını ihmal etmeksizin günlük yaşam döngüsüne zaman ayrılması, henüz yolun başında olan genç girişimcilere kendilerine vizyon yaratacak ve öz güven duygularını ortaya çıkaracak ortamların sağlanması ve toplumun sosyal ve iktisadi gelişimi için faaliyetler geliştirerek bölgesinde önemli bir ekonomik ve sosyal güç haline dönüştürmektir.” diye konuştu.

Derneğin hiçbir siyasal eksenle bağlantısı olmadığını dile getiren Gülsoy, hiçbir kurum ya da kuruluşun uzantısı olmadığını söyledi. Gülsoy, bir yerlerden talimat alan bir oluşum değil, sevk eden değiştiren, karşı çıkan, gerektiğinde destekleyen güçlü, dinamik ve profesyonel bakış açısıyla toplumsal sorumluluklarını yerine getiren bir sivil toplum kuruluşu olduklarını vurguladı.

Eko-sosyal girişimciliğin geliştirilmesine yönelik eğitim, kurs ve proje hizmetleri, Girişimcilik ve Liderlik Okulu gibi stratejik programlarını da hayata geçireceklerini ifade etti.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39