• BIST 9079.97
  • Altın 2322.902
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.9788
  • Kayseri 11 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 15 °C

KAYSERİ GÜNEŞ HASTANESİ’NDE YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR

KAYSERİ GÜNEŞ HASTANESİ’NDE YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR
Kayseri Güneş Hastanesi yeni bir döneme imza atıyor.
Her alanda kendisini adeta baştan aşağı yenileyecek olan Kayseri Güneş Hastanesi’nde Başhekimlik görevine; Uzman. Dr. Mustafa Akçaka’ya getirildi. Akçakaya’nın ilk ziyaretçileri ise Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Akdeniz, Kooperatif Müdürü İsmet Aksoy ve Genel Müdür Levent Benli oldu.

Önceki gün Kayseri Güneş Hastanesi’ne gelerek, yeni göreve başlayan Başhekim Mustafa Akçakaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Akdeniz, Kooperatif Müdürü İsmet Aksoy, Genel Müdür Levent Benli ve Kooperatif Müdür Yardımcısı Uğur Metiner, Başhekim Akçakaya’ya yeni görevinde başarılar dilediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başhekim Mustafa Akçakaya, Kayseri Güneş Hastanesi’nin Kayseri’nin en prestijli hastanelinden bir tanesi olması için var güçleriyle çalışacaklarını belirterek, şöyle konuştu. “Yeni görevimize başladığımız bu günde bizleri yalnız bırakmayarak, desteklerini ileten tüm yöneticilerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Bizler de duyulan bu güvene layık olmaya çalışarak, her zamankinden daha fazla çalışacağız, Artık yeni dönem için çalışmalarımıza vakit kaybetmeden başladık. Sizlerin de desteği ile bu hastaneyi en iyi noktalara ulaşmak için gece gündüz gayret edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Buraya müracaat ederek hizmet almak isteyen tüm vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek adına, gerekli tüm çalışmaları bugünden itibaren başlatmış bulunmaktayız”

Başkan Akay ise Kayseri Güneş Hastanesi’nin Kayseri’nin en köklü hastanelerinden bir tanesi olduğunu belirterek, “Son zamanlarda hizmet noktasında bir takım aksaklıkların yaşanmasına rağmen, yeni dönemde hastanemizin hizmetlerinde bir ivme kazandırmak adına ilk adımı atmış olduk. Bu bağlamda ilk olarak, Kayseri’de isim yapmış çok değerli hocalarımızdan bir tanesi olan Sayın Mustafa Akçakaya’ya birlikte çalışmayı teklif ettik, kendisi de sağ olsun bizi kırmayarak bu görevi kabul etti. İnşallah yakın zamanda hocamızın transferi ile yeni bir kadro oluşturmak üzere, ilk çalışmayı başlatmış olduk. Bundan sonra da bu kadroyu daha da güçlendirerek, Kayseri’de isim yapmış önemli hocalarımızı hastanemizin kadrosuna dahil edeceğiz inşallah. Buna ek olarak gerek teknoloji gerekse de modernizasyon anlamında gerekli tüm desteği kendileri ve hastanemiz ile paylaşacağız. Bununla birlikte Kayseri Güneş Hastanesi artık her alanda kendisini yenileyerek, çiftçisine ve halkına en iyi hizmeti vermeye çalışacaktır” şeklinde konuştu.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39