• BIST 9019.24
  • Altın 2279.382
  • Dolar 32.3171
  • Euro 35.0505
  • Kayseri 10 °C
  • Ankara 9 °C
  • İstanbul 16 °C

Kayseri Günlük Jandarma Olaylar Bülteni

Kayseri Günlük Jandarma Olaylar Bülteni
Kayseri Günlük Jandarma Olaylar Bülteni
İNCESU'DA BÜYÜKBAŞ VE KÜÇÜKBAŞ HAYVAN HIRSIZLIĞI:

Kızılören Tabaklı Mahallesinde; D.Y. 4000 TL alacağı olduğu A.Ö.' den parasını alamayınca A.O.' nün evine giderek ona ait olduğunu sandığı M.Ö.' ye ait olan (2) adet ineği 38 DF 948 plakalı aracına koyarak kendisine ait ahırına götürmüştür. C.Savcısının talimatı ile M.Ö.' ye ait inekler şüphelinin ahırında teşhis ettirilerek mağdura teslim edilmiştir. Şahıslar ifadesi alınmasına müteakip serbest bırakılarak tahkikat tamamlanmıştır.

KOCASİNAN'DA KASTEN YARALAMA:

Ebiç köyünde;İnşaat şantiyesinde işçi olarak çalışan D.B. sözlü olarak tartışmaya başladığı R.Y.' yi tekme ve tokat vurmak suretiyle yaralamıştır. Hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanan R.Y. kendi imkânlarıyla gittiği sağlık kuruluşunda yapılan tedavisine müteakip taburcu olmuştur. Olay ile ilgili C.Savcısına bilgi verilerek şahıslar ifadesi alınmasına müteakip serbest bırakılarak tahkikat tamamlanmıştır.

KOCASİNAN'DA KİŞİLERE AİT MALA ZARAR VERME:

Mollahacı Köyünde;K.G. kuru otları yakması neticesinde M.U. 'ya ait bahçedeki 15 adet meyve ağacına zarar vermiştir. Olayla ilgili C.Savcısına bilgi verilerek şahıs ifadesi alınmasına müteakip serbest bırakılarak tahkikat tamamlanmıştır.

PINARBAŞI'DA KASTEN YARALAMA:

Kızıldere köyü Tahtalı Mezrasında; Eğlenmek için Bahçecik barajı kenarına gelen M.A.Y. , C.K. ve Ş.P. , V.Ö., S.Ö. ve S.Ö. tarafından sopalar ile vurulmak suretiyle yaralandıklarını beyan etmişlerdir. Hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanan şahıslar Pınarbaşı Devlet Hastanesinde yapılan tedavilerine müteakip taburcu edilmişlerdir. Olayla ilgili C.Savcısına bilgi verilmiş olup şahıslar ifadeleri alınmasına müteakiben serbest bırakılmıştır.

SARIOĞLAN'DA TEHDİT:

Palas Kasabası Fatih Mahallesinde;M.T., ile kardeşi M.T. arasında bulunan husumet nedeniyle ölümle tehdit ettiği, şahsın şikayeti ile öğrenilmiştir. Olay ile ilgili C.Savcılığına bilgi verilerek şahıslar alınan ifadesine müteakip serbest bırakılmıştır.

TOMARZA'DA TEHDİT:

İmamkullu köyünde;F.E., intihar eden kardeşinin ölümünden sorumlu tuttuğu komşusu H.D. ' yi ölümle tehdit ettiği, şahsın şikayeti ile öğrenilmiştir. Olay ile ilgili C.Savcılığına bilgi verilerek şahıs alınan ifadesine müteakip serbest bırakılmıştır.

CEZAEVİ OLAYLARI:

KAYSERİ KAPALI CEZAEVİ GİRİŞİNDE ARANAN ŞAHIS YAKALAMA

Kayseri Kapalı Cezaevinde "İzinsiz Olarak Ateşli Silah Ve Mermileri Ülkeye Sokmak Ve İmal Etmek" suçundan tutuklu bulunan arkadaşı OT. 'nin açık görüş ziyaretine gelen S.B. 'nin yapılan kimlik sorgusunda Afyon-Dazkırı Sulh Ceza Mahkemesinin 2011/60 sayılı kararı ile "Konut Dokunulmazlığını İhlal" suçundan arandığı tespit edilmiştir. Aranan şahıs görüş bitiminde yakalanarak Kayseri Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edilmiştir.

TRAFİK OLAYLARI:

MELİKGAZİ 'DE TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA

Bağpınar Köyü Mevkiinde;H.A.C. 'nın sevk ve idaresindeki 58 HC 405 plakalı aracı ile Sivas ili istikametinden kayseri ili istikametine seyir halinde iken havanın yağışlı olması sebebiyle direksiyon hâkimiyetini kaybederek yoldan çıkması sonucu trafik kazası meydana gelmiştir. Kazada araç sürücüsü yaralanmıştır. Kayseri Eğitim Araştırma hastanesinde yapılan tedavisine müteakip taburcu edilmiştir. Olay ile ilgili C.Savcısına bilgi verilerek şahıs alınan ifadesine müteakip serbest bırakılmıştır.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39