• BIST 9079.97
  • Altın 2322.138
  • Dolar 32.3304
  • Euro 34.8834
  • Kayseri 11 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 15 °C

KAYSERİ GÜNLÜK JANDARMA OLAYLARI

KAYSERİ GÜNLÜK JANDARMA OLAYLARI
KAYSERİ GÜNLÜK JANDARMA OLAYLARI
1. ASAYİŞ OLAYLARI:
a. DEVELİ'DE KASTEN YARALAMA:
Kayseri-Develi Zile Kasabasında; 21 Kasım 2012 günü saat;22.00 sıralarında şüpheli R.S düğünde sağdıcı olduğu damadı adetler gereği kaçırmak isteyen mağdur D.T u yumrukla vurmak
suretiyle yaralamıştır. Mağdur Develi Devlet hastanesinde tedavisini müteakip taburcu edilmiştir. Olay ne ilgili olarak C.Savcısına bilgi verilmiş alınan talimat gereği şahısların ifadelen alınarak tahkikat tamamlanmıştır,
b. DEVELİ' DE YÜKSEKTEN DÜŞME:
Kayseri-Develi Ayşepınar köyünde; 17 Kasım 2012 günü saat:14.00 sıralarında mağdur
M.B evinin bahçe duvarını tamir ederken düşerek kalça kemiğini kırılmasıyla olay meydana gelmiştir.
Mağdur kaldırıldığı E.Ü.T.F hastanesinde tedavisini müteakip 22 Kasım 2012 günü taburcu edilmiştir. Olay ile ilgili olarak C.Savcısına bilgi verilmiş alınan talimat gereği mağdurun ifadesi alınarak tahkikat tamamlanmıştır.
c. DEVELİ' DE KAÇAK YAPILAŞMA;
Kayseri-Develi Çomaklı köyü Aksu mevkiinde 22 Kasım 2012 günü Saat: 09.35
sıralarında şikâyet üzerine J.Devriyesinin yaptığı kontrolde şüpheli R.E in yapı izin ruhsatnamesi ve arazi mülkiyet belgesi olmadan kaçak ev yaptığı tespit edilmiştir. Olay ile ilgili olarak C.Savcısına bilgi verilmiş alınan talimat gereği şüphelinin ifadesi alınarak serbest bırakılmış ve Develi OYİ timince kaçak yapının fotoğrafı çekilerek tahkikat tamamlanmıştır.
d. DEVELİ' DE KAÇAK YAPILAŞMA:
Kayseri-Develi Çomaktı köyü Aksu mevkiinde 22 Kasım 2012 günü Saat; 09.30 sıralarında şikâyet üzerine J.Devriyesinin yaptığı kontrolde şüpheli M.Y in yapı izin ruhsatnamesi ve arazi mülkiyet belgesi olmadan kaçak ev yaptığı tespit edilmiştir. Olay ile ilgili olarak C.Savcısına bilgi verilmiş alman talimat gereği şüphelinin ifadesi alınarak serbest bırakılmış ve Develi OYİ timince kaçak yapının fotoğrafı çekilerek tahkikat tamamlanmıştır.
e. DEVELİ' DE KAÇAK YAPILAŞMA:
Kayseri-Develi Çomaklı köyü Aksu mevkiinde 22 Kasım 2012 günü Saat: 09.15 sıralarında şikâyet üzerine J.Devriyesinin yaptığı kontrolde şüpheli M.S in yapı izin ruhsatnamesi ve arazi mülkiyet belgesi olmadan kaçak ev yaptığı tespit edilmiştir. Olay ile ilgili olarak C.Savcısına bilgi verilmiş alman talimat gereği şüphelinin ifadesi alınarak serbest bırakılmış ve Develi OYİ timince kaçak yapının fotoğrafı çekilerek tahkikat tamamlanmıştır.
f. DEVELİ' DE KAÇAK YAPILAŞMA:
Kayseri-Develi Çomaklı köyü Aksu mevkiinde 22 Kasım 2012 günü Saat: 09.00 sıralarında şikâyet üzerine J.Devriyesinin yaptığı kontrolde şüpheli İ.G ün yapı izin ruhsatnamesi ve arazi mülkiyet belgesi olmadan kaçak ev yaptığı tespit edilmiştir. Olay ile ilgili olarak C.Savcısına bilgi verilmiş alınan talimat gereği şüphelinin ifadesi alınarak serbest bırakılmış ve Develi OYİ timince kaçak yapının fotoğrafı çekilerek tahkikat tamamlanmıştır.
g. DEVELİ' DE KAÇAK YAPILAŞMA:
Kayseri-Develi Çomaklı köyü Aksu mevkiinde 22 Kasım 2012 günü Saat: 10.00 sıralarında şikâyet üzerine J.Devriyesinin yaptığı kontrolde şüpheli V.Z m yapı izin ruhsatnamesi ve arazi mülkiyet belgesi olmadan kaçak ev yaptığı tespit edilmiştir. Olay ile ilgili olarak C.Savcısına bilgi verilmiş alına talimat gereği şüphelinin ifadesi alınarak serbest bırakılmış ve Develi OYİ timince kaçak yapının
fotoğrafı çekilerek tahkikat tamamlanmıştır


h. DEVELİ' DE KAÇAK YAPILAŞMA:
Kayseri-Develi Çomaklı köyü Aksu mevkiinde 22 Kasım 2012 günü Saat; 10.10 sıralarında şikâyet üzerine J,Devriyesinin yaptığı kontrolde şüpheli Z.T un yapı izin ruhsatnamesi ve arazi mülkiyet belgesi olmadan kaçak ev yaptığı tespit edilmiştir. Olay ile ilgili olarak C Savcısına bilgi verilmiş alınan talimat gereği şüphelinin ifadesi alınarak serbest bırakılmış ve Develi OYI timince kaçak yapının fotoğrafı çekilerek tahkikat tamamlanmıştır.
i. İNCESU' DA KASTEN YARALAMA:
Kayseri-İncesu Karahöyük köyünde; 22 Kasım 2012 günü saat: 13.00 sıralarında şüpheli/Mağdurlar M.Ş ve A.D aralarındaki alacak verecek yüzünden kavga ederek birbirlerini yumruk ve tekme vurmak suretiyle yaralamışlardır. Şüpheli mağdurlar İncesu devlet hastanesinde tedavilerini müteakip taburcu edilmiştir. Olay ile ilgili olarak C.Savcısına bilgi verilmiş alınan talimat gereği şahısların ifadeleri alınarak tahkikat tamamlanmıştır.
j. KOCASİNAN'DA TEHDİT:
Kayseri-Kocasinan Yemliha Kasabasında ikamet eden D.Ö ve aynı yerde ikamet eden mağdur M.D aralarında alacak verecek anlaşmazlığı nedeniyle tartışmalar tartışma sonu şüpheli D.Ö mağdur M.D yi sözlü olarak ölümle tehdit etmiştir. Olay ite ilgili olarak C.Savcısına bilgi verilmiş, alınan talimat gereği şahısların ifadeleri alınarak tahkikat tamamlanmıştır.
2. CEZAEVİ OLAYLARI:

KAYSERİ KAPALI CEZAEVİNDE ARANAN ŞAHIS YAKALAMASI;
22.11.2012 günü saat 14.15'de Kayseri Kapalı Cezaevinde "Uyuşturucu veya uyarıcı madde satma veya kullanma" suçundan tutuklu bulunan arkadaşı İsmail Yazıcıyı ziyarete gelen Mustafa -Bircan kızı, 01.01.1992 doğumlu, Konya-Kınık nüfusuna kayıtlı Gül Berktaş 'ın yapılan kimlik sorgusunda Mersin Asliye Ceza İlamat Masasının 13.11.2012 tarih ve CBS ilamat kararı ile "Hırsızlık" suçundan arandığı tespit edilmiştir. Görüş bitiminde şahıs hakkında adli işlemlerin yapılması için Kayseri
Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edilmiştir.
3. TRAFİK OLAYLARİ:
a. FELAHİYE' DE TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA:
Kayseri-Felâhiye İsabey köyü sınırları içerisinde; 22 Kasım 2012 günü saat; 16.15 sıralarında şüpheli A.K kendi sevk ve idaresindeki 38... Plakalı otomobili ile Felahiye ilçesi istikametine seyir halindeyken dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu direksiyon hâkimiyetini kaybederek yolun sağına girmesiyle kaza meydana gelmiştir. Kazada araç sürücüsü hafif şekilde yaralanarak Felâhiye devlet hastanesinde tedavisini müteakip taburcu edilmiştir. Olay ile ilgili olarak C.Savcısına bilgi verilmiş alınan talimat gereği şüphelinin ifadesi alınarak tahkikat tamamlanmıştır.
b. ÖZVATAN' DA KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA;
Kayseri-Özvatan Taşlık köyü sınırları içerisinde; 22 Kasım 2012 günü saat; 17.00 sıralarında şüpheli M.K kendi sevk ve idaresindeki 38 .... Plakalı otomobili ile Kavaklık köyü istikametine seyir halindeyken dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu direksiyon hâkimiyetini kaybederek yolun sağına girmesiyle kaza meydana gelmiştir. Kazada araç sürücüsü hafif şekilde yaralanarak Özvatan devlet hastanesinde tedavisini müteakip taburcu edilmiştir. Olay ile ilgili olarak C.Savcısına bilgi verilmiş alınan
talimat gereği şüphelinin ifadesi alınarak tahkikat tamamlanmıştır.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39