• BIST 9079.97
  • Altın 2309.877
  • Dolar 32.3385
  • Euro 35.0749
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İstanbul 19 °C

KAYSERİ GÜNLÜK JANDARMA OLAYLARI

KAYSERİ GÜNLÜK JANDARMA OLAYLARI
BÜNYAN’DA YÜKSEKTEN DÜŞME:Güllüce Beldesinde; 27 Mayıs 2013 günü saat 09.30 sıralarında mağdur Ş.A., evlerinin önünde bulunan dut ağacından dut toplarken dikkatsizliği sonucu 2 metre yükseklikten düşerek sağ el bileğinden yaralanmıştır. Mağdur kendi imk
BÜNYAN’DA ŞÜPHELİ ÖLÜM:
Güllüce Beldesinde; 26 Mayıs 2013 günü saat 09.30 sıralarında mantar toplamak için araziye çıkan mağdur R.A., kaybolmuş olup Pınarbaşı OYİT ve Köpek Timi ile birlikte yapılan aramada, Mercimek Tepe mevkiinde sırt üstü yatar vaziyette ölü olarak bulunmuştur. Olay ile ilgili C.Savcısına bilgi verilmiş olup alınan talimat gereği hazırlanan tahkikat evrakları ikmalen gönderilmiştir.

FELÂHİYE’DE İNTİHAR:
Karaşıh köyünde; 27 Mayıs 2013 günü saat 10.45 sıralarında mağdur M. A. evinde bulunan ruhsatlı av tüfeği ile başına 1 el ateş ederek intihar etmiştir, Mağdur olay yerinde hayatını kaybetmiştir. Olay ile ilgili C.Savcısına bilgi verilerek tahkikata başlanılmıştır.

İNCESU’DA KASTEN YARALAMA:
Örenşehlr mahallesinde; 27 Mayıs 2013 günü saat 07.00 sıralarında mağdur N.A. ile şüpheli F,A., O.A. ile D A. arasında tartışma çıkmış ve bu tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu mağduru yumruk ve tekmeyle yaralayarak oradan uzaklaşmışlardır. Mağdur sevk edildiği İncesu Devlet Hastanesince muayenesi yapılmış ve hayati tehlikesi bulunmadığından taburcu edilmiştir. Olay ile ilgili C Savcısına bilgi verilmiş olup tahkikata başlanılmıştır.

KOCASİNAN’DA HAKARET:
Akçatepe Mahallesinde; 27 Mayıs 2013 günü saat:07.15 sıralarında şüpheli G.A alacaklı olduğu mağdur Ö.Ç.’ye hakaret ve küfür etmesi neticesinde olay meydana gelmiştir. Olay ile ilgili C.Savcısına bilgi verilerek tahkikat tamamlanmıştır.

KOCASİNAN’DA TEHDİT:
Yazır Mahallesinde;23 Mayıs 2013 günü saat:15.00 sıralarında şüpheli V.K.,ile mağdur H.Ö. arasında ot biçme meselesinden dolayı çıkan tartışma sonucu, şüphelinin mağduru ölümle tehdit etmesi üzerine savcılığa giderek şikâyette bulunmuştur. Savcılık evrakının 27.05.2013 tarihinde Melikgazi ilçe J.k.lığına ulaşması üzerine Olay ile ilgili C.Savcısına bilgi verilerek şüpheli ifadesi alınmasına müteakip serbest bırakılarak tahkikat tamamlanmıştır.

MELİKGAZİ’DE KASTEN YARALAMA:
Erciyes Tekir Yaylasında; 26 Mayıs 2013 günü saat:18,00 sıralarında M.Y., R.B., S.Ü ve M.T. hayvan otlatma meselesi yüzünden çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu birbirlerine tokat vurmak suretiyle hafif şekilde yaralamıştır. Yaralılar M.T. ve R.B. sevk edildikleri sağlık kuruluşunca yapılan tedavilerini müteakip taburcu edilmiştir. Olay ile ilgili C.Savcısına bilgi verilerek şahıslar ifadelerinin alınmasına müteakip serbest bırakılarak, tahkikat tamamlanmıştır.


S ARIZ’DA İŞ KAZASI:
Tekneli köyünde;27 Mayıs 2013 günü saat:14.00 sıralarında A Ç.'nin kullandığı 38 … plakalı kamyon ile inşaata kum dökmek isterken kamyonun kasası yan yatarak devrilmiştir olayda A.Ç. hafif şekilde yaralanmıştır. Yaralı Yahyalı Devlet Hastanesinde yapılan tedavisine müteakip taburcu edilmiştir. Olay ile ilgili C.Savcısına bilgi verilerek tahkikat tamamlanmıştır.

TOMARZA’DA MADEN KANUNDAKİ KABAHATLER:
Şıhbarak Köyünde; 27 Mayıs 2013 günü saat:10.35 sıralarında icra edilen devriye faaliyeti esnasında, şüpheli Ö.E., 'un kullandığı 38 ….plakalı çekicinin kasasında bulunan 30 ton mıcır madenini sevk ve kantar fişi olmadan sevk ettiği tespit edilmiştir. Olay ile ilgili tutanak tanzim edilerek idari yaptırım uygulanmak üzere mülki makama gönderilmiştir.

TOMARZA’DA MADEN KANUNDAKİ KABAHATLER:
Şıhbarak Köyünde; 27 Mayıs 2013 günü saat:10.40 sıralarında icra edilen devriye faaliyeti esnasında, şüpheli F. K.'ın kullandığı 38 ….plakalı çekicinin kasasında bulunan 25 ton mıcır madenini sevk ve kantar fişi olmadan sevk ettiği tespit edilmiştir. Olay ile ilgili tutanak tanzim edilerek idari yaptırım uygulanmak üzere mülki makama gönderilmiştir.

TOMARZA’DA MERA KANUNA MUHALAFET:
Akmezar Köyünde; 27 Mayıs 2013 günü saat 14.30 sıralarında köy muhtarı M B nün vermiş olduğu şikayet dilekçesine istinaden Çevre Koruma timi ve Tapu Müdürlüğü ekiplerince yapılan ölçümlerde Şüpheliler Z.B., F.K. ve S.Y.’in köy mezrasına tecavüz ettiği tespit edilmiştir Olayla ilgili C.Savcısına bilgi verilerek tahkikat tamamlanmıştır.

KAÇAKÇILIK OLAYLARI:

TRAFİK OLAYLARI:

İNCESU’DA TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA:
Örenşehir Mahallesi Yol ayrımında; 27 Mayıs 2013 günü saat:09 00 sıralarında şüpheli E.Y. yönetimindeki 38….plakalı aracı ile Niğde istikametinden Kayseri istikametine dönüş yaptığı esnada H.H.T.'ın sevk ve idaresinde bulunan 38….plakalı araç ile çarpışmışlardır. Olayda Mağdur F.Y. hafif şekilde yaralanmıştır. Hayati tehlikesi bulunmayan yaralı sevk edildiği Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki tedavisine müteakip taburcu edilmiştir. Olayla ilgili C.Savcısına bilgi verilerek şüpheli ifadesi alınmasına müteakip serbest bırakılarak tahkikat tamamlanmıştır.

İNCESU’DA TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA:
Üçkuyu Yol ayrımında;27 Mayıs 2013 günü saat:09.00 sıralarında şüpheli C.Ş yönetimindeki 38….plakalı traktörü ile Üçkuyu kavşağında kontrolsüz olarak Kayseri Nevşehir karayoluna çıktığı esnada M.C’ın sevk ve idaresinde bulunan 50….plakalı aracı fark etmeyerek çarpışmıştır. Olayda C.Ş ,N.C ve N.C. hafif şekilde yaralanmıştır. Hayati tehlikesi bulunmayan yaralılar sevk edildiği Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki tedavisine müteakip taburcu edilmiştir. Olayla ilgili C.Savcısına bilgi verilerek şüpheli ifadesi alınmasına müteakip serbest bırakılarak tahkikat tamamlanmıştır.








MELİKGAZİ’DE TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA:
Yeşilyurt Köyünde; 27 Mayıs 2013 günü saat:05 40 sıralarında şüpheli D.K. yönetimindeki 38…..plakalı Kamyonet ile Kayseri istikametinden Sivas istikametine seyir halindeyken Şüpheli mağdur A.E.,yönetimindeki 38……plakalı motosiklet ile Yeşilyurt yol ayrımından dikkatsizce yola çıkması neticesinde çarpışmışlardır. Olayda A.E. yaralanmıştır. Hayati tehlikesi bulunmayan yaralı sevk edildiği Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde müşahede altında tutulmaktadır. Olayla ilgili C.Savcısına bilgi verilerek şüpheli ifadesi alınmasına müteakip serbest bırakılarak tahkikat tamamlanmıştır.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39