• BIST 9079.97
  • Altın 2323.68
  • Dolar 32.3605
  • Euro 34.9265
  • Kayseri 7 °C
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 12 °C

KAYSERİ GÜNLÜK JANDARMA OLAYLARI

KAYSERİ GÜNLÜK JANDARMA OLAYLARI
1.YEŞİLHİSAR’DA KASTEN YARALAMA
Kayseri, Yeşilhisar - Musahacılı köyünde; 04 Temmuz 2013 günü saat 20.00 sıralarında mağdur Z. Y. evlerinin önünde arkadaşları ile oyun oynarken, şüpheli E.K. mağdura hitaben cinsel içerikli sözler sarf ederek elinde bulunan sopa ile mağdura vurması sonucu yüzü ve sırtından yaralanması ile olay meydana gelmiştir. Mağdur yakınları tarafından götürüldüğü Yeşilhisar Devlet Hastanesince tedavisi yapılarak taburcu edilmiştir. Olay ile ilgili C.Savcısına bilgi verilmiş olup şüpheli ifadesi alınarak serbest bırakılmıştır.
2.YAHYALI’DA KÖTÜ MUAMELE
Kayseri, Yahyalı - Ağcaşar Köyünde; 05 Temmuz 2013 günü saat 11.00 sıralarında, Ağcaşar barajı yakınında çadırda ikamet eden şüpheli N.T.ile eşi C.T. arasında ailevi geçimsizlik nedeni ile tartışma çıkmış ve bu tartışma esnasında şüphelinin eşine hakaret ve tehdit ettiği tespit edilmiştir. Olay ile ilgili C.Savcısına bilgi verilmiş olup şüpheli ifadesi alınarak serbest bırakılmış, gecikmesinde sakınca oluşturduğu gerekçesi ile mağdura koruma tedbiri kolluk amirince uygulanmış ve ilgili tedbir kararının Asliye Hukuk Mahkemesinin onayına sunulmak üzere hazırlanan tahkikat evrakları gönderilmiştir.
3.MELİKGAZİ’DE YÜKSEKTEN DÜŞME
Kayseri ili Melikgazi İlçesi Ağırnas Beldesi Yenice Mahallesinde; 05.07.2013 günü saat: 13.30 sıralarında mağdur O.E. ikamet etmekte olduğu evinin çatısında bulunan Güneş Enerji Panelinin su kaçırması nedeniyle tamir etmek için çıkmış olduğu çatıdan bir anlık dikkatsizliği neticesinde ayağının kaymasından dolayı aşağıya düşmüştür. Mağdur sevk edildiği Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesinde hayatını kaybetmiştir. Olay ile ilgili olarak C.Savcısına bilgi verilmiş olup, olay yeri inceleme ekiplerinin inceleme yapmasına müteakip hazırlanan tahkikat evrakları ikmalen gönderilmiştir.
4.İNCESU’DA YÜKSEKTEN DÜŞME
Kayseri ili İncesu Süksün Mahallesinde; 05.07.2013 günü saat:16.30 sıralarında mağdur C.Y. Toki inşaatında çalıştığı sırada iskeleden dengesini kaybederek düşmesi sonucu olay meydana gelmiştir. Mağdur sevk edildiği Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavisine müteakip taburcu edilmiştir. Olay ile ilgili olarak C.Savcısına bilgi verilerek tahkikat tamamlanmıştır.,
5.İNCESU’DA 3213 SAYILI MADEN KANUNUNA MUHALEFET
Kayseri ili İncesu İlçesi Dokuzpınar mevkiinde; 05.07.2013 günü yapılan kontrolde şüpheli B.S.K. hazine arazisinden yol dolgusunda kullanılmak üzere malzeme aldırdığı tespit edilerek İdari para cezası uygulanmak üzere tanzim edilen tutanak Kaymakamlık makamına gönderilmiştir.
6.İNCESU’DA TEHDİT
Kayseri, İncesu Kızılören mah.;05 Temmuz 2013 günü saat 12.00 sıralarında mağdur S.U. isimli şahıs şüpheli A.U.’UN kendisine benim bahçemden geçersen seni öldürürüm diyerek tehdit etmesi sonucu olay meydana gelmiştir. Olay ile ilgili C.Savcısına bilgi verilmiş olup şüpheli ifadesi alınarak serbest bırakılmıştır.
7.DEVELİ’DE ÇOCUKLARIN CİNSEL İSTİSMARI
Kayseri,Develi Sarıkaya Köyünde .;05 Temmuz 2013 günü saat 16.00 sıralarında Develi
C.Savcılığının 18.06.2013 gün ve 2013/722 sayılı yazısı gereği mağdur N.D. 8-9 yıldır beraber yaşadığı Erhan DOĞAN ile cinsel ilişkiye girdiği ve bu ilişkiden 23.01.2007 yılında erkek bebek sahibi olduğu mağdur N. D.’IN henüz 1994 d.lu olduğu ve ailelerin izniyle düğün yaparak imam nikahıyla evlendikleri tespit edilmiştir. Olay ile ilgili olarak şüpheliler C.D. Z.D. ve E.D. ile mağdur N.D.’ın ifadeleri alınmış C.Savcısının talimatı ile şüpheliler mevcutlu olarak sevk edilmiştir.
8.K0CASİNAN’DA KASTEN YARALAMA
Kayseri,Kocasinan Mahzemin Gündoğan mah. ,;05 Temmuz 2013 günü saat 19.05 sıralarında aralarında daha önceden husumet bulunan Şüpheliler D.K. ve B.N.T. sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu birbirlerine yumruk vurmak suretiyle yaralamaları nedeni olay meydana gelmiştir.Olaya müteakip Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavileri yapılarak taburcu edilmişlerdir. Olay ile ilgili C.Savcısına bilgi verilmiş olup şüphelilerin ifadeleri alınarak serbest bırakılmıştır.
9.FELAHİYE’DE İNTİHARA TEŞEBBÜS
Kayseri ili Felahiye ilçesi Büyüktoraman Beldesinde; 05.07.2013 günü saat:20.00 sıralarında daha önceden psikolojik tedavi gören mağdur F.Y. evde bulunan menşei ve miktarı bilmeyen haplardan içmesi sonucu olay meydana gelmiştir. Olaya müteakip Felahiye Devlet Hastanesinde yapılan tedavisinin ardından Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilmiş yapılan tedaviye müteakip taburcu edilmiştir. Olay ile ilgili olarak C.Savcısına bilgi verilerek tahkikat tamamlanmıştır.
06.07.2013

1.KOCASİNAN’DA TEHDİT:
Kuşçu Mahallesinde.;06 Temmuz 2013 günü saat 07.30 sıralarında şüpheli O.A. ailevi nedenlerden dolayı tartışarak babasının evine giden eşi mağdur A.A. ve babası mağdur A.S. ‘i telefon ile arayarak tehdit ve hakarette bulunmuştur. Olay ile ilgili C.Savcısına bilgi verilmiş olup şüpheli ifadesi alınarak serbest bırakılmıştır.
2.KOCASİNAN’DA TAKSİRLE YARALAMA:
Yemliha Kasabasında.;06 Temmuz 2013 günü saat 09.00 sıralarında mağdur N.A. oğlu olan şüpheli Y.A. ’nın kullanmış 38 XX xxx plakalı traktörden düşmesi sonucu yaralanmıştır. Hayati tehlikesi bulunan mağdur sevk edildiği sağlık kuruluşunca tedavisine devam edilmektedir. Olay ile ilgili C.Savcısına bilgi verilerek tahkikat tamamlanmıştır.Mağdur tedavi gördüğü Kayseri E.Ü.T.F.Hastanesinde 06.07.2013 günü saat:17.00 sıralarında hayatını kaybetmiştir.
3.DEVELİ’DE KAMUYA AİT MALA ZARAR VERME:
Dereşimli Köyünde;03 Mart 2013 günü saat 10.30 sıralarında şüpheli Ç.Ç. köy içerisinden geçen kamuya ait yolun bir kısmına duvar bir kısmına tel örgü çekmesi sonucu olay meydana gelmiştir. Olay ile ilgili C.Savcısına bilgi verilmiş olup şüpheli ifadesi alınarak serbest bırakılmıştır.
4.İNCESITDA TAKSİRLE YANGINA NEDEN OLMA:
Hamurcu Köyünde;06 Temmuz 2013 günü saat 15.00 sıralarında şüpheli H.K.B. kendilerine ait bağ evinin bahçesinde oynarken kuru otları tutuşturması sonucu rüzgârın etkisiyle büyüyen ateşin komşuları olan mağdur H.M.K. ‘a ait bağına sıçraması sonucu mağdura ait 20 adet üzüm asmasının yanması sonucu meydana gelen yangın İncesu itfaiyesi tarafından söndürülmüştür. Olay ile ilgili C.Savcısına bilgi verilerek tahkikat tamamlanmıştır.
5.FELAHİYE’DE YÜKSEKTEN DÜŞME:
Kepiç Köyünde; 04 Temmuz 2013 günü saat:10.00 sıralarında mağdur H.E. başının dönmesi sonucu dengesini kaybederek kendisine ait evin merdivenlerinden düşmesi sonucu yaralanmıştır. Hayati Tehlikesi bulunan mağdur sevk edildiği Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavisine devam edilmektedir. Olay ile ilgili olarak C.Savcısına bilgi verilerek tahkikat tamamlanmıştır.
6.DEVELİ’DE KAZAEN YANGIN:
Kızık Köyünde; 06 Temmuz 2013 günü saat: 15.00 sıralarında yol kenarında bulunan cam kırıklarının yol kenarına atılı vaziyette bulunan ev eşyası atıklarını tutuşturması ve rüzgârın etkisiyle yangına dönüşmesi sonucu ekili vaziyette bulunan mağdur U.l.’a ait 23 dekar buğday, mağdur A.G.’e ait 30 dekar buğday ve mağdur Ş.l.’a ait 27 dekar arpa tarlasının yanmış ve yangın itfaiye tarafından söndürülmüştür. Olay ile ilgili olarak C.Savcısına bilgi verilerek tahkikat tamamlanmıştır.
7.KOCASİNAN’DA TAKSİRLE YANGINA NEDEN OLMA:
Taşhan Köyünde;06 Temmuz 2013 günü saat 19.10 sıralarında şüpheli O.D. evinin önündeki kuru otları yakmak isterken rüzgârın etkisiyle büyüyen ateşin komşusu olan mağdur O.T. ‘a ait bahçeye sıçraması sonucu mağdura ait 3 adet meyve ağacının yanması sonucu meydana gelen yangın vatandaşlar tarafından söndürülmüştür. Olay ile ilgili C.Savcısına bilgi verilerek tahkikat tamamlanmıştır.
07.07.2013

1.SARIOĞLAN’DA KASTEN YARALAMA:
Sarıoğlan- Yıldırım Köyünde.;06 Temmuz 2013 günü saat 21.30 sıralarında şüpheli M. P.yol verme meselesinden dolayı aralarında tartışma çıkan mağdur İ.A.'ın kafasına sopa ile vurmak suretiyle yaralamıştır. Mağdur sevk edildiği sağlık kuruluşunca tedavisine müteakip taburcu edilmiştir. Olay ile ilgili C.Savcısına bilgi verilerek tahkikat tamamlanmıştır.



2. YEŞİLHİSAR’DA KASTEN YARALAMA:
Yeşilhisar Kovalı köyünde; 07 Temmuz 2013 günü saat:00.00 sıralarında şüpheli F.E. küfür etme yüzünden çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu mağdur O.B.’yı yumruk vurmak suretiyle darp ederek hafif şekilde yaralamıştır. Yaralı sevk edildiği Yeşilhisar Devlet Hastanesindeki tedavisine müteakip taburcu edilmiştir. Olay ile ilgili C.Savcısına bilgi verilerek şahıslar ifadelerinin alınmasına müteakip serbest bırakılarak tahkikat tamamlanmıştır.
3.İNCESU’DA YÜKSEKTEN DÜŞME:
İncesu Kızılören Mahallesinde; 07 Temmuz 2013 günü saat 13.00 sıralarında mağdur E. S. evlerinin bahçe duvarından dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu dengesini kaybederek düşmesi sonucu olay meydana gelmiştir. Mağdurun Erciyes Tıp Fakültesindeki, tedavisinin ardından sol ayağında kırık olduğu, hayati tehlikesinin bulunmadığı tespit edilmiştir. Olay ile ilgili C.Savcılığına bilgi verilerek tahkikat tamamlanmıştır.
4.YAHYALI’DA KİŞİLERE AİT MALA ZARAR VERME:
Yahyalı -İlyaslı köyünde; 07 Temmuz 2013 günü saat 22.00 sıralarında Ağcasar Sulama birliği denetim ve gözetim görevlisi olan şüpheli S.K.’nin mağdur A.Ç.’e ait ilyaslı köyü Çaybaşı mevkiinde bulunan pancar ekili tarlasını fazla sulamaya maruz bırakarak yaklaşık 50 ton pancarına zarar verdiğini beyan etmiştir. Olay ile ilgili C.Savcısına bilgi verilmiş olup şüpheli ifadesi alınarak serbest bırakılmıştır.
5.TOMARZA’DA DİĞER KAZALAR:
Tomarza - Şıhbarak Köyünde; 07 Temmuz 2013 günü saat 16.30 sıralarında mağdur R. O. bisikleti ile köyüne gittiği esnada dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu dengesini kaybederek düşmesi neticesinde hafif şekilde yaralanmıştır. Mağdur Tomarza Devlet Hastanesindeki tedavisine müteakip taburcu edilmiştir. Olayla ilgili C.Savcısına bilgi verilerek tahkikat tamamlanmıştır.
6. TOMARZA’DA KASTEN YARALAMA:
Yeşilhisar Kovalı köyünde; 07 Temmuz 2013 günü saat:00.00 sıralarında şüpheli/Mağdur Ş. A.ile Şüpheli/mağdur A.Ş. omuz atmak meselesi yüzünden çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu birbirlerini yumruk vurmak suretiyle darp ederek hafif şekilde yaralamışlardır. Yaralılar sevk edildiği Tomarza Devlet Hastanesindeki tedavisine müteakip taburcu edilmiştir. Olay ile ilgili C.Savcısına bilgi verilerek şahısların ifadelerinin alınmasına müteakip serbest bırakılarak tahkikat tamamlanmıştır.
7.PINARBAŞI’NDA DİĞER KAZALAR:
Pınarbaşı Kabaktepe Köyünde; 07 Temmuz 2013 günü saat 13.00 sıralarında mağdur H. A. Tepedağ yamacında yürüyüş yaptığı sırada dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu bastığı taşın oynaması neticesinde dengesini kaybederek sağ ayağı üzerine düşmüş ve ayağı bilek kısmından kırılmıştır. Mağdur kaldırıldığı Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Olayla ilgili olarak C.Savcısına bilgi verilerek tahkikat tamamlanmıştır.
8.TOMARZA’DA YÜKSEKTEN DÜŞME:
Tomarza-İmamkulu Köyünde; 07 Temmuz 2013 günü saat 16.00 sıralarında mağdur İ.E. köyde yapılan düğün merasimini seyretmek için çıktığı ağaçtan dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu dengesini kaybederek düşmüş ve hafif şekilde yaralanmıştır. Mağdur Tomarza Devlet Hastanesindeki, tedavisinin ardından taburcu edilmiştir. Olay ile ilgili C.Savcılığına bilgi verilerek tahkikat tamamlanmıştır.
9.YAHYALI’DA YÜKSEKTEN DÜŞME
Yahyalı Çubukharmanı Köyünde; 07 Temmuz 2013 günü saat 17.30 sıralarında mağdur G. Ş. meyve toplamak için çıktığı ağaçtan dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu dengesini kaybederek düşmüş ve hafif şekilde yaralanmıştır. Mağdur Yahyalı Devlet Hastanesindeki, tedavisinin ardından taburcu edilmiştir. Olay ile ilgili C.Savcılığına bilgi verilerek tahkikat tamamlanmıştır.
b. TRAFİK OLAYLARI:
05.07.2013
1.MELİKGAZİ’DE TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA
Kayseri, Turan mah.;05 Temmuz 2013 günü saat 09.00 sıralarında şüpheli S.G.’İN kullandığı 38 XXX 850 plakalı kamyonet ile seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole girmesi sonucu kaza meydana gelmiştir.Kazada şüpheli ile birlikte mağdurlar B.G. ve P.O. yaralanmış Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesince tedavileri yapılarak taburcu edilmişlerdir. Olay ile ilgili C.Savcısına bilgi verilerek tahkikat tamamlanmıştır.


2.KOCASİNAN’DA TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA
Kayseri, Gömeç mah.;05 Temmuz 2013 günü saat 12.00 sıralarında şüpheli N.Y.’IN kullandığı 34 XX 6271 plakalı otomobil ile Kayseri ye seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybederek takla atması sonucu kaza meydana gelmiştir.Kazada şüpheli ile birlikte mağdur R.Ü. yaralanmış Kayseri EÜTF Hastanesince tedavileri yapılarak taburcu edilmişlerdir. Olay ile ilgili C.Savcısına bilgi verilerek tahkikat tamamlanmıştır.

06.07.2013
1.BÜNYAN’DA TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA:
Akmescit Kasabası Kayseri Malatya Karayolu 40. Km.sinde ;06 Temmuz 2013 günü saat
00.30 sıralarında mağdur A.A. yönetimindeki 34 XXX xx plakalı aracı ile Malatya istikametinden Kayseri istikametine seyir halinde iken patlayan arka lastiğini değiştirmek için emniyet şeridine durduğu ve karşı şeride geçmek istediği esnada Kayseri istikametinden gelen sürücüsü, plakası ve cinsi tespit edilemeyen bir aracın şahsa çarparak olay yerinden kaçması sonucu meydana gelen kazada yaralanan mağdur sevk edildiği sağlık kuruluşunca tedavisine müteakip taburcu edilmiştir. Olay ile ilgili C.Savcısına bilgi verilerek kimliği meçhul kişi ya da kişileri ve aracı yakalama çalışmalarına başlanılmıştır.
07.07.2013
1.MELİKGAZİ’DE TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA:
Melikgazi- Yeşilyurt Mahallesi Kayseri Sivas Karayolu 12. Km.sinde;06 Temmuz 2013 günü saat 20.15 sıralarında şüpheli/mağdur R.U. yönetimindeki 14 XX XXX plakalı aracı ile Kayseri istikametinden Sivas istikametine seyir halinde iken hemen arkasında seyreden şüpheli M.T. yönetimindeki 38 XX XXX plakalı araç ile şüpheli/mağdura arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada yaralanan mağdurlar R.U. ve aynı araçta yolcu olarak bulunan kızı F.U. sevk edildiği sağlık kuruluşunca tedavilerine müteakip taburcu edilmiştir. Olay ile ilgili C.Savcısına bilgi verilerek tahkikat tamamlanmıştır.
2.TALAS’DA TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE ÖLDÜRME:
Talas-Kamber köyü Kayseri Malatya Karayolu 28. Km.sinde; 07 Temmuz 2013 günü saat 05.15 sıralarında şüpheli/mağdur B.Y.kendi yönetimindeki 34 XX XXXX plakalı aracı ile Malatya istikametinden Kayseri istikametine seyir halinde iken direksiyon hâkimiyetini kaybederek yolun sağ tarafındaki şarampole yuvarlanarak takla atması sonucu meydana gelen kazada Araç Şoförü Mağdur/Şüpheli B.Y.olay yerinde vefat etmiştir. Araç içinde bulunan Z.A.hayati tehlike olacak şekilde, M.Y. ve A.Y.hafif şekilde yaralanmıştır Yaralılar Erciyes Tıp Fakültesinde kaldırılmış olup Z.A. müşahide altına alınarak diğer yaralılar taburcu edilmiştir. Olayla İlgili olarak C.Savcılığına bilgi verilerek tahkikat tamamlanmıştır.

3.İNCESU’DA TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA
Kayseri İncesu Saraycık Mahallesinde 07 Temmuz 2013 günü saat 09.25. sıralarında şüpheli A.Ç. sevk ve idaresindeki 38 XX XXX plakalı otomobili ile Kayseri ilinden İncesu istikametine seyir halinde iken Saraycık Mahallesine geldiği esnada, aynı istikamete seyir halinde olan şüpheli A. K.’ın sevk ve idaresindeki 38 XX XXX plakalı otomobili ile önündeki aracı solladığı esnada direksiyon hâkimiyetini kaybederek sollama yaptığı aracın sol ön tampon kısmına çarparak her iki aracında yoldan çıkarak takla atması sonucu meydana gelen kazada her iki araç sürücüsü ve 38 XX XXX plakalı otomobilde yolcu olarak bulunan A.K., N.N. K., T. K., B. K., F. E.K., M.G. ve H.G. isimli şahıslar yaralanmışlardır. Hayati tehlikeleri bulunmayan yaralılar İncesu Devlet Hastanesindeki tedavilerine müteakip taburcu edilmişlerdir. Olay ile ilgili C.Savcısına bilgi verilerek tahkikat tamamlanmıştır.
4.TALAS’DA TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA:
Talas-Kuruköprü Mahallesi; Kayseri-Malatya Karayolunun 19.Km.sinde; 07 Temmuz 2013 günü saat 14.10 sıralarında şüpheli H.İ.A.kendi sevk ve idaresindeki 38 XX XXX plakalı çekici tır aracı ile kuruköprü istikametinden başakpınar istikametine geçmeye çalışan Şüpheli M. K.’ın sevk ve idaresindeki 38 XX XXX plakalı otomobiline yandan çarpması sonucu meydana gelen kazada 38 XX XXX plakalı araçta bulunan R.K.hafif şekilde yaralanmıştır. Yaralı sevk edildiği Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki tedavisine müteakip taburcu edilmiştir. Olayla ilgili olarak C.Savcılığına bilgi verilerek tahkikat tamamlanmıştır.
5.KOCASİNAN’DA TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA
Kocasinan Mollahacı köyünde;07 Temmuz 2013 günü saat 17.00 sıralarında şüpheli M. G. kendi sevk ve idaresindeki 33 R 9985 plakalı motosikleti ile Kayseri-Felahiye yolunda seyir halindeyken dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek devrilmesi sonucu meydana gelen kazada Motosiklet sürücüsü ve arkasında bulunan H. İ.G. hafif şekilde yaralanmıştır. Yaralılar sevk edildiği Felahiye Devlet Hastanesindeki tedavisine müteakip taburcu edilmiştir. Olayla İlgili olarak C.Savcılığına bilgi verilerek tahkikat tamamlanmıştır.
6.DEVELİ’DE TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA
Develi Çomaklı köyünde;07 Temmuz 2013 günü saat 20.00 sıralarında şüpheli H.A. kendi sevk ve idaresindeki 34 VP 9621 plakalı otomobili ile Çomaklı köyü istikametinden Develi istikametine seyir halindeyken dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu viraja hızlı girmesi sonucunda direksiyon hâkimiyetini kaybederek şarampole yuvarlanması neticesinde meydana gelen kazada araç sürücüsü ve araçta bulunan R.A. ve F.Y. yaralanmışlardır. Yaralılardan F. Y. ve R. A.’un hayati tehlikesi bulunduğundan Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilmişlerdir. Olayla ilgili olarak
C.Savcılığına bilgi verilerek tahkikat tamamlanmıştır.
c. KAÇAKÇILIK OLAYLARI:


d. 05.07.2013

1.BÜNYAN’DA DAĞITICI OLMAYAN FİRMADAN AKARYAKIT ALMA
Kayseri, Bünyan-Köprübaşı köyünde; 04 Temmuz 2013 günü saat 21.30 sıralarında Şüpheli M. D.’A ait Karacuma adlı iş yerinde yapılan kontrolde başka bir firma adına fatura kesilmesine rağmen akaryakıtın ilgili yere boşaltılmayıp belirtilen adreste faaliyet gösteren Karacuma adlı petrol istasyonuna boşaltıldığının tespit edilmesi üzerine 5015 sayılı kanunun 19. maddesi gereğince idari yaptırım kararı uygulanmak üzere tanzim edilen tutanak EPDK başkanlığına gönderilmiştir.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39