• BIST 9125.29
  • Altın 2324.279
  • Dolar 32.3653
  • Euro 34.9479
  • Kayseri 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 15 °C

KAYSERİ GÜNLÜK JANDARMA OLAYLARI

KAYSERİ GÜNLÜK JANDARMA OLAYLARI
1.ASAYİŞ OLAYLARI:

a. FELAHİYE ALPARSLAN MAHALLESİNDE DİĞER KAZALAR:
22 Ekim 2013 günü saat 22.00 sıralarında mağdur A.Ç. isimli şahsa ait evin bahçesinde bulunan havuzun üzerine çıkan ve almış olduğu alkolünde etkisiyle dengesini kaybederek yere düşmesi sonucu yerde bulunan demir parçasının sırtına saplanmasıyla yaralanan A.Ç.. sevk edildiği sağlık kuruluşunca tedavisi yapılarak taburcu edilmiştir. Olay ile ilgili C. Savcısına bilgi verilerek tahkikat tamamlanmıştır.

b. AKKIŞLA ORTAKÖY KÖYÜNDE KİŞİYE VE HATIRASINA HAKARET;
21 Ekim 2013 günü saat 18.30 sıralarında mağdur Z.D. ile şüpheli D.E.’nin arasında daha önceden aralarında bulunan arazi davası nedeni çıkan tartışma sonucu şüpheli mağdura küfür ve hakarette bulunmuştur. Olay ile ilgili C. Savcısına bilgi verilmiş olup şüpheli ifadesinin alınmasına müteakip serbest bırakılmıştır.

c. TOMARZA İNCİLİ KÖYÜNDE TEHDİT :
23 Ekim 2013 günü saat 11.00 sıralarında mağdur F.O. arasında arazi anlaşmazlığı bulunan ile şüpheli S.O.’nun kendisine babasından kendisine miras yolu ile kalan tarlayı ekip biçme konusunda ölümle tehdit ettiğini beyan ederek şikâyetçi olmuştur. Olay ile ilgili olarak C. Savcısına bilgi verilmiş olup şüpheli ifadesi alınarak serbest bırakılmıştır.

d. PINARBAŞI ÖRENŞEHİR KÖYÜNDE KASTEN YARALAMA:
23 Ekim 2013 günü saat 07.30 sıralarında şüpheli T.T. ile mağdur M.K. arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışma sonucu şüpheli mağduru sopa ile vurmak suretiyle yaralamıştır. Mağdur sevk edildiği sağlık kuruluşunca tedavisi yapılarak taburcu edilmiştir. Olayla ilgili olarak C. Savcısına bilgi verilmiş olup, şüpheli ifadesinin alınmasına müteakip serbest bırakılarak tahkikat tamamlanmıştır.

e. TALAS ALAYBEYLİ KÖYÜNDE KASTEN YARALAMA:
23 Ekim 2013 günü saat 15.30 sıralarında şüpheli O.D. ile mağdur A.T. arasında çıkan tartışma sonucu şüpheli mağdurun yüzünü tırnakları ile çizmek suretiyle yaralanmasına neden olmuştur. Mağdur sevk edildiği sağlık kuruluşunca tedavisi yapılarak taburcu edilmiştir. Olayla ilgili olarak C. Savcısına bilgi verilmiş olup, şüpheli ifadesinin alınmasına serbest bırakılarak tahkikat tamamlanmıştır.

f.KAYSERİ, FELAHİYE-BÜYÜK TORAMAN BELDESİNDE OTO HIRSIZLIĞI :
23 Ekim 2013 günü saat 18.45 sıralarında mağdur Y.Y. evinin önünde park halinde bulunan 66 XX XXX plakalı aracının şüpheliler B.U., Ö.T, Z.S. ve K.A isimli şahıslar tarafından çalındığını beyan ederek şikayette bulunmuştur. Olayla ilgili olarak C. Savcısına bilgi verilerek, şüphelilerin ifadesi alınmış, şüphelilerden K.A. mahkemeye mevcutlu olarak sevk edilmiştir. Diğer şüpheliler serbest bırakılarak tahkikat tamamlanmıştır.

2.KAÇAKÇILIK OLAYLARI:

KAYSERİ, İNCESU-SUBAŞI MEVKİİNDE KULLANMAK İÇİN NARKOTİK VE PSİKOTROP VEYA UYARICA MADDE SATIN ALMAK, KABUL ETMEK VEYA BULUNDURMAK:
23 Ekim 2013 günü saat 11.35 sıralarında alınan arama kararı ile şüpheli Y.D. üzerine yapılan aramada cebinde gazeteye sarılı vaziyette 7.31 Gr kubar esrar ele geçirilmiştir. Olayla ilgili olarak şüpheli ifadesinin alınmasına serbest bırakılmış olup tahkikat tamamlanmıştır.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39