• BIST 9079.97
  • Altın 2324.233
  • Dolar 32.3553
  • Euro 34.9392
  • Kayseri 7 °C
  • Ankara 12 °C
  • İstanbul 13 °C

KAYSERİ GÜNLÜK JANDARMA OLAYLARI

KAYSERİ GÜNLÜK JANDARMA OLAYLARI
kayseri asayiş
1. ASAYİŞ OLAYLARI:

a. BÜNYAN ELBAŞI BELDESİNDE KASTEN YARALAMA
23.12.2013 günü saat: 08.00 sıralarında mağdur Ş.K. ile A.K (1997 d.lu) arasında çıkan tartışma sonucu şüpheli annesi olan mağdurun yüzüne vurmak suretiyle yaralamıştır. Mağdur Bünyan Devlet Hastanesinde yapılan muayenesinin ardından hayati tehlikesi bulunmadığından dolayı taburcu edilmiştir. Olayla ilgili C. Savcısına bilgi verilmiş olup şüpheli ifadesi alınmasına müteakip serbest
Bırakılmıştır.

b. TOMARZA İMAMKULU KÖYÜNDE KASTEN YARALAMA: ,
23 Aralık 2013 günü saat 14.00 sıralarında mağdur L.E. , şüpheli A.E. ile tartışmışlar ve bu tartışma sonucunda şüpheli tarafından kafasına yumruk vurulmak suretiyle darp edildiğini beyan etmiştir. Mağdur sevk edildiği Tomarza Devlet Hastanesince tedavisi yapılarak hayati tehlikesi bulunmadığından taburcu edilmiştir. Olay ile ilgili olarak C. Savcısına bilgi verilmiş olup şüpheli ifadesi alınarak serbest bırakılmıştır.

c. KOCASİNAN AKÇATEPE KÖYÜNDE KİŞİLERE AİT MALA ZARAR VERME:
23 Aralık 2013 günü saat 15.30 sıralarında şüpheli R.G. komşusu olan mağdur S.L.'nin köpeğini, kendisine ait tavuklarına saldırması nedeniyle ruhsatlı av tüfeğiyle 2 el ateş ederek öldürmesi üzerine mala zarar verme olayı meydana gelmiştir. Olay ile ilgili olarak C. Savcısına bilgi verilmiş olup şüpheli ifadesi alınarak serbest bırakılmıştır.

d. DEVELİ TOMBAK KÖYÜNDE YÜKSEKTEN DÜŞME:
22 Aralık 2013 günü Saat 14.00 sıralarında mağdur M.D. ahırda bulunan kasaların üzerinde çalışırken bir anlık dikkatsizliği sonucu, 3 metre yüksekten aşağı düşmesi sonucu yaralanmıştır. Mağdur yakınları tarafından götürüldüğü Develi Devlet Hastanesince yapılan tedavisine müteakip hayati tehlikesi bulunduğundan Kayseri Eğitim ve Araştırma hastanesine sevk edilmiştir. Olay ile ilgili C. Savcılığına bilgi verilerek tahkikata başlanmıştır.

2. KAÇAKÇILIK OLAYLARI:

KOCASİNAN MOLU MAHALLESİNDE İZİNSİZ KAZI YAPMAK:
22 Aralık 2013 günü saat: 16.30 sıralarında alman ihbar üzerine Molu Mahallesi Soğulcak sit alanında yapılan kontrolde; şüpheliler F.P. , M.P. , A.Ş., Y.D. ve K.S.'nin sit alanında kaçak kazı yaptıkları tespit edilmiştir. Olay yerinde 1 adet Dedektör, 2 adet Kürek, 1 adet Bıçak ve 1 adet Kazma ele geçirilerek muhafaza altına alınmıştır. Olayla ilgili C. Savcısına bilgi verilerek şüpheliler ifadelerinin alınmasına müteakip serbest bırakılarak tahkikata başlanmıştır.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39