• BIST 9079.97
  • Altın 2323.945
  • Dolar 32.3564
  • Euro 34.9234
  • Kayseri 10 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 14 °C

KAYSERİ İL JANDARMA GÜNLÜK OLAYLAR

KAYSERİ İL JANDARMA GÜNLÜK OLAYLAR
1. ASAYİŞ OLAYLARI:
a. TALAŞ' DA DİĞER KAZALAR:
Koçcağız köyünde; 22 Ekim 2012 günü saat 16.00 sıralarında mağdur C. Ş. tarlada
Park halinde duran traktör ile oynadığı esnada traktörün hareket etmesiyle sağ ayağını traktörün tekeme sıkıştırmıştır. Mağdur kaldırıldığı E.Ü.T.F. Hastanesinde tedavisini müteakip taburcu edilmiştir. Olay ile ilgili C.Savcısına bilgi verilmiş olup, tahkikat tamamlanmıştır.
b. TOMARZA' DA TEHDİT:
Üçkonak Köyünde; 22 Ekim 2012 günü saat 19.00 sıralarında şüpheli Ü. K. mağdur M.
E, yi bıçak göstermek suretiyle ölümle tehdit etmiştir. Olay ile ilgili C.Savcısına bilgi verilmiş olup, tahkikat tamamlanmıştır.
c. TOMARZA' DA KASTEN YARALAMA;
Dadaloğlu Kasabasında; 22 Ekim 2012 günü saat 18.00 sıralarında şüpheli Z. T. ailevi nedenlerden dolayı aralarında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi neticesi eşi oîan mağdur N.T.'yi tekme ve tokat vurmak suretiyle yaralamıştır. Yaralı mağdur Tomarza Devlet hastanesinde ayakta tedavisini müteakip taburcu edilmiştir. Olay ile ilgili C.Savcısına bilgi verilmiş olup, tahkikat tamamlanmıştır.
24 Ekim 2012
a. HACILAR' DA İŞ KAZASI:
Sakarçiftliği Köyünde; 24 Ekim 2012 günü saat 10.00 sıralarında mağdur I.K., kendisine ait evin merdiveninde otururken merdivenin üzerinde bulunan tahtanın üzerine düşmesi sonunu burnundan yaralanmıştır.Hayati tehlikesi bulunmayan mağdur Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tedavisine müteakip taburcu edilmiştir. Olay ile ilgili C.Savcılığına bilgi verilerek tahkikat tamamlanmıştır.
b. KOCASİNAN' DA TEHDİT:
Saraycık Köyünde; 23 Ekim 2012 günü saat 19.00 sıralarında mağdur F.Y., aralarında sorunlar olan eşinin babası şüpheli E.K.'nin kendisine hakaret ederek öldürmekle tehdit ettiğim belirterek şikâyetçi olmuştur. Olay ile ilgili C.Savcısına bilgi verilerek, şahıslar ifadelerinin alınmasına müteakip serbest bırakılarak, tahkikat tamamlanmıştır.
c. PINARBAŞI' DA KASTEN YARALAMA:
Olukkaya Köyünde; 23 Ekim 2012 günü saat 23.50 sıralarında müracaat eden mağdur M.B.. saat 17.00 sıralarında hayvan otlatma meselesi nedeniyle tartıştıkları şüpheli S.T. tarafından Sopa ile vurulmak suretiyle darp edildiğini beyan etmiştir. Mağdur, Pınarbaşı Devlet Hastanesinde
yapılan tedavisine müteakip taburcu edilmiştir. Olay ile ilgili C.Savcısına bilgi verilerek, şahıslar
ifadelerinin alınmasına müteakip serbest bırakılarak, tahkikat tamamlanmıştır.
d. PINARBAŞI' DA SİLAHLA ATEŞ ETME:
Kızıldere Köyünde; 24 Ekim 2012 günü saat 02.00 sıralarında şüpheliler F.Ç.. D.Ç., M.C ve T.C Köy İçerisinde kendilerine ait Tabanca ile havaya ateş ettikleri tespit edilmiştir. Yapılan incelemede Olay kullanılan silah ve olay yerinde boş kovan bulunamamıştır. olay ile ilgili C.Savcılığına bilgi verilerek tahkikata başlanmıştır.

e. SARIOĞLAN’DA KASTEN YARALAMA:
Alamettin Kasabasında; 24 Ekim 2012 günü saat 08.30 sıralarında şüpheli A.E tartıştığı mağdur O.A.'nın burnuna yumruk vurmak sureti ile yaralamıştır. Hayati tehlikesi bulunmayan mağdur Sarıoğlan Devlet Hastanesinde yapılar tedavisine müteakip taburcu edilmiştir, Olay ile ilgili C Savcılığına bilgi verilerek, tahkikat tamamlanmıştır.
f. TOMARZA'DA İŞ KAZASI:
Imamkulu Köyünde; 24 Ekim 2012 günü saat 13.00 sıralarında mağdur R.E Okul bahçesin de oynadığı esnada ayağının demire takılması sonucu düşerek başından hafif şekilde yaralanmıştır Hayati tehlikesi bulunmayan mağdur Tomarza Devlet Hastanesinde yapılan tedavisine müteakiben taburcu edilmiştir. Olay ile ilgili C.Savcılığına bilgi verilerek tahkikat tamamlanmıştır.
25 Ekim 2012
a. DEVELİ'DE KASTEN YARALAMA:
Yeniköy Köyünde; 24 Ekim 2012 günü saat 18.00 sıralarında şüpheliler S.D ve A.D diğer şüpheliler Ş.Ş ve E.Ş ile aralarında çıkan tartışma sonucu tekme ve tokat vurmak sureti ile birbirlerini çeşitli yerlerinden yaralamışlardır. Hayati tehlikeleri bulunmayan şüpheliler Develi Devlet
Hastanesinde yapılan tedavilerine müteakip taburcu edilmişlerdir. Olay ile ilgili C.Savcılığına bilgi
verilerek, tahkikat tamamlanmıştır.
b. KOCASİNAN'DA ZEHİRLENME:
Yazır Mahallesinde; 25 Ekim 2012 günü saat 15.00 sıralarında mağdur A.B. isimli çocuk evin bahçesinde oyun oynadığı esnada bahçede torba içerisinde bulunan kireçten bir miktar
yemiştir. Ailesi tarafından zehirlenme şüphesi ile mağdur Erkilet Çocuk Hastanesine götürülerek
yapılan tedavisine müteakip taburcu edilmiştir. Olay ile ilgili C.Savcılığına bilgi verilerek tahkikat
tamamlanmıştır.
c. MELİKGAZİ'DE KASTEN YARALAMA:
Gesi Turan Mahallesinde;24 Ekim 2012 günü saat 18.00 sıralarında şüpheliler Y.D. ile
Y.D. Kullandıkları traktör ile Turan mahallesi istikametine seyir halinde iken aynı istikamette arkasından gelen mağdur H.Ö. arasında yol verme nedeniyle çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi neticesinde şüpheliler, mağduru tekme ve tokat vurmak sureti ile yaralamışlardır. Hayati tehlikesi bulunmayan mağdur Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tedavisine müteakip taburcu edilmiştir. Olay ile ilgili C.Savcılığına bilgi verilerek şüphelilerin ifadesi alınarak serbest bırakılmış,
tahkikat tamamlanmıştır.
d. MELİKGAZİ'DE TEHDİT:
B.Bürüngüz Mahallesinde;25 Ekim 2012 günü saat 07.00 sıralarında mağdur N.B., şüpheli G.G. ün kendisini telefon ile arayarak tehdit ettiğini beyan ederek şikayette bulunmuştur, Olay ile ilgili C.Savcılığına bilgi verilerek şüphelinin ifadesi alınarak serbest bırakılarak, tahkikat
tamamlanmıştır.
e. PINARBAŞIDA KASTEN YARALAMA:
Küçükgürleğen Köyünde;25 Ekim 2012 günü saat 08.00 sıralarında şüpheliler A.D., S.Ü K.D. ile T.T., EY., E.Y. ve Y.K. isimli şahıslar arasında ailevi nedenlerle çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi neticesinde şüpheli/mağdurlar birbirlerine tekme ve tokat vurmak sureti ite
yaralamışlardır. Şüpheli/mağdurların Pınarbaşı Devlet Hastanesinde yapılan tedavisine müteakip
taburcu edilmiştir. Olay ile ilgili C.Savcılığına bilgi verilerek şüphelilerin ifadesi alınarak serbest bırakılmış, tahkikat tamamlanmıştır.

26 Ekim 2012
a. DEVELİ'DE TEHDİT:
Sindelhöyük Köyünde;25 Ekim 2012 günü saat 16.00 sıralarında B... akaryakıt istasyonu müdürü mağdur İ.A., şüpheli A.D. isimli şahsın almış olduğu akaryakıtın bedelini, parası olmadığı gerekçesiyle ödemeyerek kendisine küfür ve hakaret ederek öldürmekle tehdit ettiğini beyan etmiştir, Olay ile ilgili C.Savcılığına bilgi verilerek tahkikat tamamlanmıştır.
b. SARIOĞLAN'DA KİŞİYE VE HATIRASINA HAKARET:
Karaözü Kasabasında; 26 Ekim 2012 günü saat:09.00 sıralarında şüpheli M.D. ile mağdur Ş.T. arasında arazi meselesi nedeni ile tartışma çıkmış, tartışma esnasında M.D. Ş.T,e hakaret etmiştir Olay ile ilgili C.Savcılığına bilgi verilerek tahkikat tamamlanmıştır.
c. TOMARZA'DA MALA ZARAR VERME:
Kapukaya Köyünde; 26 Ekim 2012 günü saat 16.00 sıralarında şüpheli Ş.D. ailevi geçimsizlik nedeni ile babası M.D.'ye ait buzdolabını bahçede yakması sonucu olay meydana gelmiştir, Olay ile ilgili C.Savcılığına bilgi verilmiş, alınan talimat üzerine şüphelinin ifadesi alınarak serbest bırakılmış, tahkikat tamamlanmıştır.
27 Ekim 2012
BÜNYAN'DA DİĞER KAZALAR:
Köprübaşı Köyünde; 26 Ekim 2012 günü saat 22.00 sıralarında mağdur M.Y.Y.'nin evin içerisinde bulunan televizyonun kablolarını çekmesi üzerine televizyonun yaklaşık (80) cm yükseklikten mağdurun üzerine düşmesi sonucu kaza meydana gelmiştir. Kaza sonrası mağdur ambulans İle E.Ü.T.F. hastanesine kaldırılmış hayati tehlikesi olması nedeni ile müşahede altına alınmıştır. Olayla ilgili C.Savcısına bilgi verilerek tahkikata başlanılmıştır.
28 Ekim 2012
a. İNCESU' DA KASTEN YARALAMA (TCK-86)
Şeyhşaban köyünde 27 Ekim 2012 günü saat 19,00 sıralarında şüpheliler A.D. ve S.D). isimli şahıslar gelinleri Z.D. nı yumruk vurmak suretiyle darp ettikleri, Z.D. isimli şahıs İncesu Devlet Hastanesinde yapılan tedavisine müteakip taburcu edilmiş olup. Olayla ilgili C.Savcısına bilgi verilerek tahkikat tamamlanmıştır.
b. KOCASİNAN' DA KİŞİLERE AİT MALA ZARAR VERME
Çavuşağa köyünde 28 Ekim 2012 günü saat 17.00 sıralarında şüpheli M,E. nin mağdur T.A, ya ait tarla kenarında bulunan (10) adet kavak ağacını kesmesi sonucu kişilere ait mala zarar verme olayı meydana gelmiştir. Olayla ilgili C.Savcısına bilgi verilerek şüpheli alınan ifadesine müteakip serbest bırakılmış, tahkikat tamamlanmıştır.
c. ÖZVATAN' DA YÜKSEKTEN DÜŞME
Küpeli beldesinde 28 Ekim 2012 günü saat 15.30 sıralarında mağdur I.S. kendisine ait bahçede bulunan ceviz ağacında ceviz topladığı esnada ağaçtan düşmesi sonucu yaralanmıştı'. Olay sonrası mağdur ambulans ile Özvatan Devlet Hastanesine sevk edilmiş, burada yapılan tedavisine müteakip taburcu edilmiştir.Olay ile İlgili C.Savcısına bilgi verilerek tahkikat
Tamamlanmıştır.
d. SARIOĞLAN DA KASTEN YARALAMA (TCK-86
Karaözü beldesinde 28 Ekim 2012 günü saat 12.00 sıralarında şüpheliler E.A. ve A.K. nın Karaözü beldesinde bulunan Petrol İstasyonunda bulundukları esnada yakıt almaya gelen mağdurlar Y.C.K. ve M.D. ile aralarında yakıt ücretini ödeme meselesi yüzünden çıkan tartışma neticesinde yumruk ve tekme vurmak suretiyle darp etmeleri sonucu kasten yaralama olayı meydana gelmiştir. Olay sonrası mağdurlar Sarıoğlan Devlet Hastanesinde yapılan tedavilerine müteakip taburcu edilmiş olup, olayla ilgili C. Savcısına bilgi verilerek tahkikat tamamlanmıştır.
a. KOCASİNAN' DA KASTEN YARALAMA (TCK-86)
Düğer Kasabasında 28 Ekim 2012 günü saat 20.40 sıralarında şüpheli A.Ö. ile mağdur İ.K. arasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışmada, şüpheli Ahmet ÖZTÜRK mağdurun kafasına ve kulağına yumruk atmak sureti ile hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralamış, mağdur kaldırıldığı Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavisini müteakip taburcu edilmiştir. Olay ile ilgili C.savcısına bilgi verilmiş olup tahkikat tamamlanmıştır.
b. PINARBAŞI' DA SİLAHLA ATEŞ ETME
Olukkaya köyünde; 29 Ekim 2012 günü saat 11.00 sıralarında arazide hayvan otlatan mağdurlar F.T ve M.T karakola gelerek aralarında arazi nedeni ile tartışma çıkan tartışma sonucu Şüpheliler M.B, M.B. Ç.B, S.B, S.B ve N.B nin kendilerine ateş ettikleri beyanında bulunmuştur. Olay ile ilgili C.Savcısına bilgi verilerek olay yerinde yapılan araştırma neticesi (10 Adet 9 mm boş kov&n, 1 Aclel 7 65 mm boş Kovan: 1 Adet 7,65 mm Fişek, 12 Adet 12 CaL Av tüfeği fişeği) ele geçirilmiş olup P Başı OYİT ince muhafaza altına alınmıştır. C.Savcılığından alınan arama kararı ile şüphelilerin evsen aranarak herhangi bir suç unsuruna rastlanılmamıştır. C.Savcısının talimatı ile şüphelilerin ifadan alınmasına müteakip serbest bırakılarak tahkikata başlanılmıştır.
c. TOMARZA' DA KASTEN YARALAMA (TCK-86)
imamkulu köyünde 28 Ekim 2012 günü saat 19.00 sıralarında şüpheli B.E. eşi mağdur Z.E. yi aralarında çıkan tartışma neticesinde tokat ve yumruk vurmak suretiyle darp etmiştir. Şüpheli BE. nin daha önceden de eşi Z.E.' ye kötü muamelede bulunduğu C.Savcısına bildirilmiş olup alman talimat üzerine şüpheliye 6284 sayılı yasa kapsamında (1) ay süre ile tedbir karan uygulanmıştır.
d. TOMARZA' DA DİĞER KAZALAR
Pusatlı köyünde 28 Ekim 2012 günü saat 21.00 sıralarında mağdur A.Ç. evlerinde bulunan sobayı yakmakta kullandığı kolonyanın alev alması sonucu yüzünden hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Mağdur sevk edildiği E.Ü.T.F. hastanesinde yapılan tedavisini müteakip taburcu edilmiştir. Olay ile ilgili C.savcısına bilgi verilerek tahkikat tamamlanmıştır.
2. KAÇAKÇILIK OLAYLARI:
22 Ekim 2012
TALAS'DA KAÇAKÇILIKLA MÜCADELE KAN.MUH. (3285 SKM.) {KAÇAK EŞYAYI
TAŞIMAK, SATMAK, SATINALMAK VE SAKLAMAK)
Kayseri-Malatya karayolu 20 inci km sinde; 22 Ekim 2012 günü saat 09.30 sıralarında 156 J.imdat ihbar hattına gelen 38 X XXXX plakalı minibüste M. K isimli şahsın kaçak cep telefonu nakliyesi ihbarı üzerine: Yapılan yol kontrol faaliyetinde şüpheli M.K nın kullanmış olduğu 38 X XXXX plakalı ford transit minibüste yapılan arama neticesinde faturasız ve belgesiz (124 adet çeşitli markalarda cep telefonu, 14 adet telefon kulaklığı, 12 adet telefon kapağı ve 2 adet USB kablosu)
bulunmuştur. Olay ile ilgili C.Savcısına bilgi verilmiş olup, ele geçen malzemelere el konularak tahkikata başlanmıştır.
24 Ekim 2012
a. KOCASİNAN' DA 5016 SAYILI PETROL PİYASASI KANUNUNA MUHALEFET
Himmetdede Kasabası (Kayseri-Ankara Karayolu 52'nci km.sinde 24 Ekim 2012 günü
saat 02.00 sıralarında akaryakıt istasyonunda EPDK görevlilerince yapılan kontrolce, araçlara gaz yağı satışı yapıldığı tespit edilmiştir. Olay ile ilgili C.Savcısına bilgi verilmiş. Talimatı gereği idari yaptırım tutanağı tanzim edilmiştir

b. KOCASİNAN' DA KIYMETLİ DAMGA VE MÜHÜRDE SAHTECİLİK
Gömeç Mahallesinde; 24 Ekim 2012 günü saat 08.15 sıralarında şüpheli M.Ö. kendisine
16 EM plakalı aracını muayene yaptırdığı esnada yetkililerce bir önceki muayenesinin sahte
olduğu iuspiî edilmiştir. Olayla ilgili olarak C.Savcılığına bilgi verilerek, Kriminal inceleme yapılmak üzere Ruhsata el konulması, şüphelinin ifadesinin alınarak serbest bırakılarak, tahkikat tamamlanmıştır.
28 Ekim 2012
KOCASİNAN' DA 5015 SAYILI PETROL PİYASASI KANUNUNA MUHALEFET
Himmetdede Kasabası (Kayseri-Ankara Karayolu 52'nci km.si)''nde; 28 Ekim 2012 günü saat 14.00 sıralarında Beşminare (Diyar 21) akaryakıt istasyonunda EPDK görevlilerince yapılan kontrolde, araçlara gaz yağı satışı yapıldığı tespit edilmiştir. Olay ile ilgili C.Savcısına bilgi verilmiş. Talimatı gereği idari yaptırım tutanağı tanzim edilmiştir
3. CEZAEVİ OLAYLARI:
23 Ekim 2012
a. KAYSERİ KAPALI C.EVİ GİRİŞİNDE ARANAN ŞAHIS YAKALANMASI:
23.10.2012 günü saat:14.30'da Kayseri Kapalı Cezaevinde "Çocuğun Nitelikli Cinsel
İstismarı" suçundan hükümlü bulunan kardeşi B. B.'yi açık görüş ziyaretine gelen A. B.'nin yapılan kimlik sorgusunda Kayseri 2'inci Sulh Ceza Mahkemesi 2011/980 sayılı kararı ile "Kullanmak için Uyuşturucu Madde Bulundurma" suçundan arandığı tespit edilmiştir. Görüş bitiminde şahıs hakkında adli işlemlerin yapılması için Kayseri Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edilmiştir.
b. KAYSERİ KAPALI C.EVİ GİRİŞİNDE ARANAN ŞAHIS YAKALANMASI:
23.10.2012 günü saat:10.30'da Kayseri Kapalı Cezaevinde "Mala Zarar Verme" suçundan hükümlü bulunan oğlu M. K.'yı açık görüş ziyaretine gelen H. K.'nın yapılan kimlik sorgusunda Adana 1'inci Asliye Ceza Mahkemesi 2009/10 sayılı kararı ile "Kaçakçılığa Konu Eşyayı Bu Özelliğini Bilerek Ticari Amaçla Taşımak" suçundan arandığı tespit edilmiştir. Görüş bitiminde
şahıs hakkında adli işlemlerin yapılması için Kayseri Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edilmiştir
26 Ekim 2012
KAYSERİ KAPALI C.EVİNDE ECELİ İLE ÖLÜM:
15.09.2012 günü Kayseri Kapalı Ceza İnfaz Kurumundan tedavi amacı E.Ü.T.F. hastanesine
sevk edilen ve dahiliye yoğun bakım ünitesinde yatmakta olan ırza geçme suçundan hükümlü Mehmet ARLIÇ (Hasan-Cemile oğlu, 1953 d.lu, Adana Yüreğir nüfusuna kayıtlı) 26.10.2012 günü saat 07.45 te kuah hastalığına bağlı solunum yetmezliği nedeni ile eceli ile ölmüştür.
4. TRAFİK OLAYLARI:
23 Ekim 2012
a. İNCESU'DA TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA:
Garipçe köyü Kayseri-Nevşehir karayolu mevkiinde 23 Ekim 2012 günü saat 11.00 sıralarında şüpheli/mağdur K. D. kendi sevk ve idaresindeki 07 X XXXX plakalı otomobili ile seyn halinde iken direksiyon hâkimiyetini kaybederek aracın yolun sağ tarafındaki bariyerlere çarpması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada, araçta yolcu olarak bulunan E. D., E. D. ve S.D hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanmış, kaldırdıkları Kayseri Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde tedavilerine müteakip taburcu edilmişlerdir. Olay ile ilgili C.Savcısına bilgi verilerek şahıslar ifadelerinin alınmasına müteakip serbest bırakılarak, tahkikat tamamlanmıştır.

b. MELİKGAZİ'DE TRAFİK KAZASİ SONUCU TAKSİRLE YARALAMA:
Erciyes Tekir Yaylası tekir gölü mevkiinde; 22 Ekim 2012 günü saat 16.00 sıralarında şüpheli/mağdur E. S. kendi sevk ve idaresindeki 38 XX XXX plakalı otomobili ile seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybederek aracın takla atmasıyla kaza meydana gelmiştir. Kazada araç sürücüsü hafif şekilde yaralanarak Develi Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavisini müteakip tabucu edilmiştir. Olay ile ilgili C.Savcısına bilgi verilmiş olup, tahkikat tamamlanmıştır,
c. MELİKGAZİ TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE ÖLDÜRME:
Erciyes Dağı Tekir Yaylası karayolları bakımevi mevkiinde; 22 Ekim 2012 günü saat 14.45 sıralarında şüpheli i.M. kendi sevk ve idaresindeki 44 XX XXX plakalı tır ile şerit ihlali yaparak
Karşı yönden gelen şüpheli/mağdur A.I’nın sevk ve idaresindeki 38 XX XXX plakalı kamyonete
çarpması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada kamyonet şoförü yaralanmış ve kamyonette yolcu olarak bulunan mağdur A.G. olay yerinde yaşamını yitirmiştir. Tır şoförü ve yolcu olarak bulunan mağdurlar Ş. K. ve S. D. yaralanmışlardır. Yaralılar Kayseri E.Ü.T.F.hastanesine sevk edilerek tedavileri devam etmektedir. Olay ile ilgili C.Savcısına bilgi verilmiş olup, alınan talimat gereği gözaltına alınan şüpheli İ.M, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Kayseri Kapalı C.Evine
konulmuştur.
ç. PINARBAŞI'DA TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA:
Yarımtepe Köyü Kayseri-Pınarbaşı karayolu 71'inci km' sinde: 23 Ekim 2012 günü saat 17.00 sıralarında şüpheli/mağdur O. A. sevk ve idaresindeki 34 XX XXXX plakalı aracı Kayseri'den Pınarbaşı istikametine seyir halinde iken, şüpheli M. G.'nin emniyet şeridi ile sağ şeridin yarısını kaplayacak şekilde park ettiği 33 XX XXX plakalı araca arkadan çarpması sonucu kaza meydana gelmiştir Kazada, 34 XX XXXX plakalı araç sürücüsü ve araçta yolcu olarak bulunan Ş. A. hafif şekilde yaralanmıştır.Yaralılar, kaldırıldıkları Pınarbaşı Devlet Hastanesinde yapılan tedavilerine müteakip taburcu edilmişlerdir. Olay ile ilgili C.Savcısına bilgi verilerek şahıslar ifadelerinin alınmasını müteakip serbest bırakılarak, tahkikat tamamlanmıştır.
d. SARIZ'DA TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA:
Sarız-K.Maraş karayolu Ayranlık köyü mevkiinde; 22 Ekim 2012 günü saat 19.00 sıralarında şüpheli M. Ö. kendi sevk ve idaresindeki 46 X XXXX plakalı otomobili ile seyir halinde iken direksiyon hâkimiyetini kaybederek aracın takla atmasıyla kaza meydana gelmiştir. Kazada araç sürücüsü ve araçta yolcu olarak bulunan mağdurlar E.O. ile H.Ö. hafif şekilde yaralanarak Sarız
Devlet hastanesine sevk edilerek tedavilerini müteakip taburcu edilmişlerdir. Olay ile ilgili C.Savcısına bilgi verilmiş olup, tahkikat tamamlanmıştır.
24 Ekim 2012
a. BÜNYAN'DA TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA:
Elbaşı kasabası sınırları içerisinde olan Kayseri Malatya Karayolu 50'nci Km.sinde; 24 Ekim 2012 günü saat 05.00 sıralarında şüpheli D.S., kullandığı 06 DS XXX plakalı aracı ile Malatya istikametinden-Kayseri istikametine doğru seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu direksiyon hâkimiyetini kaybederek refüje çarpması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada araçta yolcu olarak bulunan mağdur M.G. hafif şekilde yaralanmıştır. Yaralı mağdur Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tedavisine müteakip taburcu edilmiştir. Olay ile ilgili C.Savcılığına
bilgi verilerek, tahkikat tamamlanmıştır.
b. SARIZ'DA TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA:
Ayranlık mevkiinde 23 Ekim 2012 günü saat 16,30 sıralarında şüpheli/mağdur Z.Ö. sevk ve idaresindeki 33 TR XXX plakalı çekici ve bu çekiciye ait 33 R XXX plakalı dorseli tır ile seyir halinde iken direksiyon hâkimiyetini kaybederek refüje çarpması sonucu yan yatarak devrilmiştir, Kazada araç sürücüsü Z.Ö. ve araçta yolcu olarak bulunan mağdur M.Ö. hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanmıştır.yaralılar, kaldırıldıkları Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir. Olay ite ilgili C.Savcısına bilgi verilerek şahıslar ifadelerinin alınmasına müteakip serbest bırakılarak tahkikat tamamlanmıştır.
c. SARIZ'DA TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA:
Çorekdere Köyü D 810 Karayolu üzerinde; 24 Ekim 2012 günü saat 12 00 sıralarında Şüpheli A. A Kendisine ait 27 YF 161 Plakalı aracı ile Kayseri istikametinden-Kahramanmaraş
istikametine doğru hareket halinde iken dikkatsizli ve tedbirsizlik sonucu direksiyon hâkimiyeti kaybederek Refüje çarpması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada araçta yolcu olarak bulunan mağdurlar AA. ile E. A. Hafif şekilde yaralanmıştır. Hayati tehlikesi bulunmayan mağdurlar Sarız Devlet Hastanesinde yapılan tedavilerine müteakip taburcu edilmiştir. Olay ile ilgili C.Savcılığına bilgi verilerek, tahkikat tamamlanmıştır.
d. TOMARZA TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA;
Şıhbarak Köyü-Tomarza-Toklar yolu 2'nci Km.sinde; 24 Ekim 2012 günü saat 10.00 sıralarında şüpheli A.Ç kendisine ait 06 AJ XXX plakalı aracı ile Toklar istikametinden-Tomarza istikametine doğru hareket halinde iken aracını yoldaki mıcıra kaptırması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağ tarafındaki tarlaya takla atması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada araç şoförü ile araçta yolcu olarak D.Ç., Ş.Ç., C.Ç., İ.Ç.. M.C., Ö.Ç ile Y.Ç Hafif
şekilde yaralanmıştır. Hayati tehlikeleri bulunmayan mağdurlar Kayseri Eğitim ve Araştırma
Hastanesinde yapılan tedavilerine müteakiben taburcu edilmişlerdir. Olay ile ilgili C.Savcılığına bilgi verilerek Tahkikata başlanmıştır,
e. YAHYALI TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA:
Deliali Uşağı köyü mevkiinde 23 Ekim 2012 günü saat 20.00 sıralarında şüpheli/mağdur YA kendi sevk ve idaresindeki 46 P XXX plakalı minibüs ile seyir halinde iken Delialiuşağı köyü
mevkiinde virajda direksiyon hâkimiyetini kaybederek sağ tarafı üzerine devrilmiştir. Kazada, araç sürücüsü Y.A. ile araçta yolcu olarak bulunan B.T. hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanmış kaldırıldıkları Yahyalı Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir Olay ile ilgili C.Savcısına bilgi verilerek şahıslar ifadelerinin alınmasına müteakip serbest bırakılarak, tahkikat tamamlanmıştır.
25 Ekim 2012
a. BÜNYAN 'DA TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA:
Elbaşı Kasabası Kayseri-Malatya Karayolu 48'inci Km.sinde;25 Ekim 2012 günü saat 01 00 sıralarında şüpheli A.T. kullanmış olduğu 23 ES .... plakalı aracı ile Kayseri istikametinden Malatya ili istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek gidiş istikametine göre yolun sağ tarafında bulunan bankete çarparak şarampole düşmesi sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada araç içerisinde yolcu olarak bulunan mağdur N.T.Hafif şekilde yaralanmıştır. Hayati tehlikesi bulunmayan mağdurun Kayseri Erciyes Tıp Fakültesi Hastanesinde yapılan tedavisine müteakip taburcu edilmiştir. Olay ile ilgili C.Savcılığına bilgi verilerek tahkikat tamamlanmıştır.
b. DEVELİ'DE TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA:
Şahmelik Kasabasında;25 Ekim 2012 günü saat 14.00 sıralarında şüpheli G.G. kullanmış olduğu 38 .... plakalı otomobili ile Şahmelik köyü istikametinden Bakırdağ istikametine seyir halinde iken önünde seyir eden şüpheli A.S. kullanmış olduğu 38 .... plakalı otomobili ile aniden yavaşlaması üzerine arkadan çarparak kaza meydana gelmiştir. Kazada 38 ... plakalı araç içerisinde yolcu olarak bulunan mağdur N.G. yaralanmıştır. Hayati tehlikesi bulunmayan mağdurun Develi Devlet Hastanesinde yapılan tedavisine müteakip taburcu edilmiştir. Olay ile ilgili C.Savcılığına bilgi verilerek şüphelilerin ifadesi alınarak serbest bırakılmış, tahkikat tamamlanmıştır.
e. FELAHİYE'DE TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA:
Kayseri Karayolu üzerinde;24 Ekim 2012 günü saat 22,15 sıralarında şüpheli M.K.kullanmış olduğu 38 pk… plakalı aracı ile Felahiye ilçesinden-Kayseri istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek gidiş istikametine göre yolun sağ tarafına takla atması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada araç sürücüsü ile araçta yolcu olarak bulunan mağdurlar M.A., A.A., M.K., V.A., E.K.,ile G.A. hafif şekilde yaralanmıştır. Hayati tehlikesi bulunmaya mağdurlar Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tedavilerine müteakip taburcu edilmişlerdir. Olay ile ilgili C.Savcılığına bilgi verilerek tahkikat tamamlanmıştır.

d. MELİKGAZİ'DE TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA:
Güney Mahallesinde;24 Ekim 2012 günü saat 18.00 sıralarında mağdur İ,B kendine ait 34 DZ XXX Plakalı aracı ile seyir halinde iken Gesi Kavşağına geldiğinde aşırı hız nedeniyle yoldan çıkarak orta Refüje çarpması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada araç sürücüsü hafif şekilde
yaralanmıştır. Hayatı tehlikesi bulunmayan mağdur Kayseri Erciyes üniversitesi Tıp Fakültesinde tedavisine müteakip taburcu edilmiştir. Olay ile ilgili C.Savcılığına bilgi verilerek tahkikata başlanmıştır
e. MELİKGAZİ'DE TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA;
Ağırnas Belediyesinde;25 Ekim 2012 günü saat 14.00 sıralarında şüpheli B.B. kullanmış
olduğu 38 .... plakalı aracı ile Yenice mahallesi istikametine seyir halinde iken yola aniden çıkan mağdur MU, a çarpması sonucu mağdur yaralanmıştır. Hayati tehlikesi bulunmayan mağdurun Kayseri Erciyes Tip Fakültesi Hastanesinde yapılan tedavisine müteakip taburcu edilmiştir. Olay ile ligli C.Savcılığına bilgi verilerek şüphelinin ifadesi alınarak serbest bırakılmış, tahkikat tamamlanmıştır.
f. PINARBAŞI'DA TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA:
Pınarbaşı K.yolu 70Km.si Pınarbaşı-Oğuzlar Mahallesi Mevkiinde;25 Ekim 2012 günü saat 17.00 sıralarında şüpheli H.A. kullanmış olduğu 34 FV .... plakalı otomobili ile Kayseri ili istikametinden Malatya ili istikametine seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağma takla atması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada araç sürücüsü ve araç içerisinde yolcu olarak bulunan mağdur N.U. yaralanmıştır. Hayati tehlikesi bulunmayan şüpheli ve mağdurun Pınarbaşı Devlet Hastanesinde yapılan tedavisine müteakip taburcu edilmiştir. Olay ile ilgili C Savcılığına bilgi verilerek şüphelinin İfadesi alınarak serbest bırakılmış, tahkikat tamamlanmıştır.
g. PINARBAŞI'DA TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA:
Hilmiye Köyünde;25 Ekim 2012 günü saat 16.00 sıralarında şüpheli H.G., kullanmış olduğu 31 AS XXX plakalı otomobil ile Hilmiye Köyü istikametinden Kaynar istikametine seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole yuvarlanması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada araç sürücüsü ve araç içerisinde yolcu olarak bulunan mağdur C.G. yaralanmıştır. Hayati tehlikesi bulunmayan şüpheli ve mağdurun Pınarbaşı Devlet Hastanesinde yapılan tedavisine müteakip taburcu edilmiştir. Olay ile ilgili C.Savcılığına bilgi verilerek şüphelinin ifadesi alınarak serbest bırakılmış, tahkikat tamamlanmıştır.
h. TALAS'DA TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA:
Koçcağız Köyü Kayseri-Malatya Karayolu 35'inci Km.sinde;25 Ekim 2012 günü saat 10.30 sıralarında şüpheli A.D. kullanmış olduğu 07 EKS ... plakalı aracı ile Kayseri istikametinden Malatya ili istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek gidiş istikametine göre yolun sağ tarafına takla atarak devrilmesi sonucu kaza meydana
gelmiştir. Kazada araç içerisinde yolcu olarak bulunan mağdurlar M.D,, B.U., F.Ö. ve R.D. Hafif şekilde yaralanmışlardır. Hayati tehlikeleri bulunmayan mağdurlar Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tedavilerine müteakip taburcu edilmişlerdir. Olay ile ilgili C.Savcılığına bilgi verilerek tahkikat tamamlanmıştır.
26 Ekim 2012
a. DEVELİ'DE TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA:
Tombak Köyü; 26 Ekim 2012 günü saat:07.30 sıralarında şüpheli Y.A. yönetimindeki 50 ,.. 715 plakalı aracı ile Yahyalı ilçesi istikametinden Develi ilçesi istikametine seyir halinde iken aldığı alkolün etkisi ile direksiyon hâkimiyetini kaybederek aracın yoldan çıkması sonucu kaza meydana gelmiştir.kazada araç sürücüsü Y.A hafif şekilde yaralanmıştır. Yaralı sevk edildiği Kayseri Eğitim
Ve araştırma Hastanesinde yapılan tedavisine müteakip taburcu edilmiştir. Olay ile ilgili C.Savcılığına bilgi verilerek tahkikat tamamlanmıştır.

Saraycık Mahallesi Kayseri-Niğde Karayolunda; 25 Ekim 2012 günü saat 23.30 sıralarında şüpheli C.K. yönetimindeki 50 .... 785 plakalı aracı ile Kayseri ili istikametinden Niğde ili istikametine seyir halinde iken yol yapım işaret levhalarına uymayarak karşı şeride geçtiği ve karşı yönden gelen O,T, sevk ve idaresindeki 38 .... 909 ve M.N. sevk ve idaresindeki 50 ... 999 plaksın araca çarpması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada 38 .... 909 plakalı araç içerisinde yolcu olarak bulunan mağdur Ş.T. yaralanmıştır. Yaralı sevk edildiği Güneş Hastanesinde tedavisine müteakip taburcu edilmiştir. Olayla ilgili C.Savcısına bilgi verilerek, tahkikat tamamlanmıştır.
c. İNCESU'DA TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA:
Cumhuriyet Mahallesinde; 26 Ekim 2012 günü saat: 08.00 sıralarında şüpheli Ş.Ç. yönetimindeki 34 .... 8368 plakalı aracı ile Kayseri ili istikametinden Ankara ili istikametine seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun gidiş istikametine göre sol tarafında bulunan bariyere çarpması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada araç sürücüsü Ş.Ç. hafif şekilde yaralanmıştır. Yaralı sevk edildiği Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tedavisine müteakip taburcu edilmiştir. Olayla ilgili C.Savcısına bilgi verilerek, tahkikat tamamlanmıştır.
d. MELİKGAZİ'DE TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA:
Turan Mahallesinde;25 Ekim 2012 günü saat 17.45 sıralarında şüpheli A.G
yönetimindeki 38 plakalı aracı ile M.B. yönetimindeki 38 plakalı araç kavşağa kontrolsüz
girmesiyle trafik kazası meydana gelmiştir. Kazada 38 plakalı araç sürücüsü ile araçta yolcu
olarak bulunan Y.G., G.G., R.G. ve Ş.G. hafif şekilde yaralanmıştır. Yaralılar sevk edildikleri Kayseri Deve; Hastanesinde tedavilerine müteakip taburcu edilmiştir. Olayla ilgili C.Savcısına bilgi verilerek. tahkikat tamamlanmıştır.
e. MELİKGAZİ'DE TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA:
Sarımsaklı Köyünde;25 Ekim 2012 günü saat 01.30 sıralarında şüpheli M.S,
yönetimindeki 38 plakalı aracı Kayseri ili istikametinden Sivas ili istikametine seyir halinde ikan
direksiyon hâkimiyetini kaybederek refüje çarparak takla atması sonucu trafik kazası meydana gelmiştir. Kazada araç sürücüsü ve araç içerisinde yolcu olarak bulunan mağdurlar M.S., M.C.. A.K, O.B.. F.K., Z.D. hafif şekilde yaralanmıştır. Yaralılar sevk edildikleri Kayseri Eğt. Arş. Hastanesinde tedavilerine müteakip taburcu edilmiştir. Olayla ilgili C.Savcısına bilgi verilerek, tahkikat tamamlanmıştır
a. PINARBAŞI'DA TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA
Gölcük Köyü, Uzunahmet Mezrasında; 26 Ekim 2012 günü saat:11.30 sıralarında
şüpheli V.Ö. yönetimindeki 34 ... 9769 plakalı aracı ile Pınarbaşı ilçesi istikametinden K.Maraş ili istikametine seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun solunda bulunan şarampole girmesi sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada araç sürücüsü V.Ö. ve mağdur Ş.Ö. hafif şekilde yaralanmıştır. Yaralılar sevk edildiği Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tedavisine müteakip taburcu edilmiştir. Olayla ilgili C.Savcısına bilgi verilerek, tahkikat tamamlanmıştır.
27 Ekim 2012
a. BÜNYAN'DA TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA:
igdecik Köyünde 27 Ekim 2012 günü saat 15.00 sıralarında şüpheli S.G., yönetimindeki 56 AK XXX plakalı aracı ile seyir halinde iken, kontrolsüz olarak iğdecik köyü yoluna çıkan E,Z. sevk ve idaresindeki 38 UT XXX plakalı aracı ile çarpışması sonucunda kaza meydana gelmiştir. Meydana gelen kazada 56 AK XXX plakalı araçta yolcu olarak bulunan D.K., E.K., D.K., Y.K. ve EK, yaralanmışlardır Yaralılar sevk edildikleri Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tedavilerine müteakip taburcu edilmişlerdir. Olayla ilgili C.Savcısına bilgi verilerek, tahkikat tamamlanmıştır.

b. BÜNYAN'DA TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA:
Akmescit Kasabası mevkiinde (Kayseri-Malatya Karayolu); 26 Ekim 2012 günü saat 17.45 sıralarında şüpheli A.G. yönetimindeki 01 D XXX plakalı aracı ile Kayseri ili İstikametinden Malatya ili istikametine seyir halinde iken, yolun tek şeride düştüğünü gösteren mecburi yön levhasına çarpması sorucu kaza meydana gelmiştir. Kazada 01 D XXX plakalı araç sürücüsü A.G. ve araçta yolcu olarak bulunan S.D. ve L.G. hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralanmışlardır Yaralılar sevk edildikleri Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tedavilerine müteakip
taburcu edilmiştir. Olayla ilgili C.Savcısına bilgi verilerek, tahkikat tamamlanmıştır.
c. KOCASİNAN'DA TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA:
Kalkancık Yuvalı yolunda; 26 Ekim 2012 günü saat 20.00 sıralarında şüpheli S.A., yönetimindeki 38 PK XXX plakalı aracı ile Kalkancık Köyü İstikametinden Yuvalı Köyü istikametine seyir halinde iken, A.Ç. sevk ve idaresindeki 38 RR XXX plakalı araca arkadan çarpması sonucu
kaza meydana gelmiştir. Kazada 38 RR XXX plakalı araç sürücüsü A.Ç. hayati tehlikesi olmayacak
şekilde yaralanmıştır. Yaralı sevk edildikleri Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tedavilerine müteakip taburcu edilmiştir. Olayla ilgili C.Savcısına bilgi verilerek tahkikat tamamlanmıştır
ç. TALAŞ TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA:
Kayseri-Malatya yolunun 18.km.$inde 27 Ekim 2012 günü saat 14.00 sıralarında Tuzla
Piyade Okulunda görevli olup, izinde bulunan şüpheli P.Astsb.Çvş. Y.A., yönetimindeki 07 Y .XXX plakalı aracı ile seyir halinde iken, dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu Kayseri-Malatya karayolu 20 km de bulunan Ünlüler akaryakıt İstasyonunun karşısında yol kontrolü yapmakta olan Kayseri Bölge trafik Amirliğinde görevli Polis Memuru E.E.'ye çarpması neticesinde trafik kazası meydana gelmiştir. Kazada polis memuru E,E. yaralanmıştır. Hayati tehlikesi bulunan E.E. sevk edildiği Erciyes. Tıp Fakültesi Hastanesi yoğun bakım ünitesinde devam edilmektedir. Merkez komutanlığına teslim
edilerek göz altına alınan P.Astsb.Çvş. Y.A. 28 Ekim 2012 tarihinde çıkarıldığı adli makamlarca tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılarak tahkikat tamamlanmıştır.
d. SARIZ'DA TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA:
Kemer-Mollahüseyin yolunda; 26 Ekim 2012 günü saat 15.30 sıralarında şüpheli D.D
yönetimindeki 38 EC XXX plakalı aracı ile Kemer Köyü İstikametinden Mollahüseyinler Köyü
istikametine seyir halinde İken, E.K. sevk ve idaresindeki 37 KE XXX plakalı araca Kemer Köyü yolu üzerinde bulunan köprüden geçtiği esnada çarpması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada 37 KE XXX plaka i ı araçta yolcu olarak bulunan A.K. ve A.K. hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralanmışlardır. Yaralılar sevk edildikleri Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tedavilerine müteakip taburcu edilmiştir. Olayla ilgili C.Savcısına bilgi verilerek, tahkikat tamamlanmıştır,
e. YAHYALPDA TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA;
Yeşilhisar yolu mevkiinde; 27 Ekim 2012 günü saat 09.00 sıralarında şüpheli Y.G.. yönetimindeki 38 KY XXX plakalı aracı ile Yahyalı ilçesi İstikametine seyir halinde iken, direksiyon hak;m:/etini kaybederek devrilmesi sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada araç şoförü Y.G. ve araçta yolcu olarak bulunan KG. hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralanmışlardır. Yaralılar sevk edildikleri Yahyalı Devlet Hastanesinde yapılan tedavilerine müteakip taburcu edilmiştir. Olayla ilgili C.Savcısına bilgi verilerek, tahkikat tamamlanmıştır.






28 Ekim 2012
â, İNCESU' DA TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA (TCK:89)
Saraycık mahallesinde 27 Ekim 2012 günü saat 18.30 sıralarında şüpheli A.C, yönetimindeki 38 .... 423 plakalı tır ile seyir halinde iken, Kayseri Adana karayolunun 17.km sine
b. PINARBAŞI5 DA TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA
Kaynar Beldesinde 28 Ekim 2012 günü saat 10.30 sıralarında şüpheli S,D. yönetimindeki 31 .... 1645 plakalı araç ile seyir halinde iken, Pınarbaşı-Şarkışla yolu 25 Km.ye geldiği esnada direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarında bulunan şarampole yuvarlanması sonuca kaza meydana gelmiştir. Kazada araç sürücüsü S.D., araçta yolcu olarak bulunan S.D. ve Û.D. hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralanmışlardır. Yaralılar ambulans ile E.Ü.T.F. Hastanesine sevk edilmiş olup yapılan tedavilerine müteakip taburcu edilmişlerdir. Olayla ilgili C.Savcısına bilgi verilerek tahkikat tamamlanmıştır.
C. TALAS' DA TRAFİK KAZASİ SONUCU TAKSİRLE YARALAMA
Kayseri-Malatya Karayolu 19 Km.de 28 Ekim 2012 günü saat 11.00 sıralarında şüpheli M.Ç. yönetimindeki 38 .... 798 plakalı araç ile seyir halinde iken, Kayseri-Malatya karayolunun 19.km sine geldiği esnada, direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sol tarafından bulunan döner kavşağa çarpması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada araçta yolcu olarak bulunan F.Ç. ve R.Ç. hayali tehlikeleri olmayacak şekilde yaralanmışlardır. Yaralılar Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaplıan tedavilerine müteakip taburcu edilmişlerdir. Olayla ilgili C.Savcısına bilgi verilerek tahkikat tamamlanmıştır.
d. YEŞİLHİSAR' DA TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA (TCK:89)
Ovaçiftlik köyünde 27 Ekim 2012 günü saat 18.00 sıralarında şüpheli İ.A, yönetimindeki 50 .... 137 plakalı otomobili ile seyir halinde iken, Ovaçiftlik mevkiine geldiğinde
dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu aracının direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçtikten
sonra takla atarak devrilmesi sonucu meydana gelen kazada araç şoförü İ.A. ve araçta yolcu olarak bulunan G.A. yaralanmışlardır. Yaralılar sevk edildikleri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde yapılan tedavilerine müteakip taburcu edilmişlerdir. Olayla ilgili C.Savcısına bilgi verilerek tahkikat tamamlanmıştır.
29 Ekim 2012
a. KOCASİNAN' DA TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA (TCK:89)
Yemliha kasabasında 28 Ekim 2012 günü saat 21.00 sıralarında şüpheli AT, yönetimindeki 38 XX XXX plakalı motorlu bisiklet ile Yemliha kasabası içinde seyir halinde iken karşı yönden gelen N.Ş. yönetimindeki 38 XX XXX plakalı otomobile çarpması sonucu kaza meydana
gelmiştir. Kazada A.T. hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmış, Kaldırıldığı Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavisini müteakip taburcu edilmiştir. Olay ile ilgili C.savcısına bilgi verilmiş olup tahkikat tamamlanmıştır.
b. PINARBAŞI' DA TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA (TCK:89)
Oğuzlar Mahallesinde 28 Ekim 2012 günü saat 20.00 sıralarında şüpheli U.S.
yönetimindeki 38 XX XXX plakalı traktörü İle Oğuzlar Mahallesi içerisinde seyir halinde iKen MA
sevk ve idaresindeki 38 XX XXX plakalı otomobil ile mahalle içerisinde çarpışması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada şüpheli U.S. ve 38 XX XXX plakalı otomobilde yolcu olarak bulunan AA hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralanmışlardır. Yaralılar Pınarbaşı Devlet Hastanesine sevk edilerek burada yapılan tedavilerini müteakip taburcu edilmiştir. Olay ile ilgili C.savcısına bilgi verilmiş olup tahkikat tamamlanmıştır.




c. PINARBAŞI' DA TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA
Dikilitaş köyünde; 29 Ekim 2012 günü saat 14.30 sıralarında şüpheli Y.P kendi yönetimindeki 17 XX XXX plakalı otomobil ile köy girişinde direksiyon hâkimiyetini kaybederek otomobilin şarampole girmesiyle kaza meydana gelmiştir. Kazada şüpheli ve otomobilde yolcu olarak bulunan mağdurlar M.Ç.P ,Y.P ve H.P hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralanmışlardır. Yaralılar
sevk edildiği Pınarbaşı Devlet Hastanesinde tedavilerini müteakip taburcu edilmiştir. Olay İle İlgili C.savcısına bilgi verilmiş olup tahkikat tamamlanmıştı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39