• BIST 9079.97
  • Altın 2309.701
  • Dolar 32.3391
  • Euro 35.0977
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İstanbul 19 °C

KAYSERİ İL JANDARMA KOMUTANLIĞI

KAYSERİ İL JANDARMA KOMUTANLIĞI
ASAYİŞ OLAYLARI:
ASAYİŞ OLAYLARI:

a. BÜNYAN'DA KASTEN YARALAMA :
Güllüce Kasabasında; 09 Kasım 2011 günü saat 17.00 sıralarında şüpheli H,S, mağdur yengesi olan Y.S. den ağabeyine ait aracı istediği yengesinin aracı vermemesi üzerine aralarında çıkan tartışma sonucu yumruk vurmak suretiyle yaralamıştır. Mağdur sevk edildiği sağlık kuruluşunca tedavisine müteakip taburcu edilmiştir. Olayla ilgili C. Savcısına bilgi verilerek tahkikata başlanmıştır.
b. DEVELİ'DE KASTEN YARALAMA:
Bakırdağ Köyünde; 09 Kasım 2011 günü saat 16.30 sıralarında şüpheli/mağdur R.G. ve H.G. amcaoğulları M.G. ve K.G. ile aralarında iş anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışma sonucu birbirlerine yumruk vurmak suretiyle yaralamıştır. Yaralılar sevk edildiği sağlık kuruluşunca tedavilerine müteakip taburcu edilmiştir. Olayla ilgili C. Savcısına bilgi verilmiş olup tahkikata başlanılmıştır.
c. İNCESU'DA KASTEN YARALAMA:
Subaşı Köyü Kayseri Petrol Tesislerinde; 10 Kasım 2011 günü saat 05,30 sıralarında şüpheli M.Y. kahvaltı yapmak için gittiği tesislerde pompacı olarak çalışan mağdur M.Ö. ' den kapalı olan marketi açmasını istemiş, mağdur'un da açamayacağını bildirmesi üzerine aralarında tartışta çıkmış, şüpheli M.Y. mağdur M.Ö. ye sopa ile vurmak suretiyle yaralamıştır. Yaralan mağdur Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilerek tedavisine başlanmıştır. Şüphelinin 160 promil alkollü olduğu tespit edilmiştir. Olayla ilgili C. Savcısına bilgi verilmiş, tahkikata başlanılmıştır.
d. İNCESU'DA KASTEN YARALAMA:
Yemliha Kasabasında; 10 Kasım 2011 günü saat 09.00 sıralarında şüpheli Ö,T. aralarında eskiden kalma alacak verecek meselesinden dolayı husumet bulunan mağdur M.A. ile tartışmışlar ve bu tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu şüpheli mağdura tekme ve tokat vurarak yaralamıştır. Mağdur sevk edildiği sağlık kuruluşunca tedavisine müteakip taburcu edilmiştir. Olay ile ilgili C.Savcısına bilgi verilmiş olup alınan talimat gereği şüpheli ifadesinin alınmasına müteakip serbest bırakılmıştır,
e. SARIOĞLAN'DA KASTEN YARALAMA :
Karaözü Beldesinde; 09 Kasım 2011 günü saat 18.30 sıralarında şüpheli I.T. eve alkollü gelmesinden dolayı eşi Ş.T. ile aralarında çıkan tartışma sonucu yüzüne yumruk vurmak suretiyle yaralamıştır. Mağdur sevk edildiği sağlık kuruluşunca tedavisine müteakip taburcu edilmiştir. Olayla ilgili C. Savcısına bilgi verilerek tahkikata başlanmıştır.
TRAFİK OLAYLARI :
a. KOCASİNAN'DA TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA:
Çavuşağa köyünde; 10 Kasım 2011 günü saat 08.00 sıralarında şüpheli C.B. sevk ve idaresindeki 38 EF 435 plakalı aracı ile Bünyan ilçesinden Kayseri ili istikametine seyir halinde iken Çavuşağa köyü çıkışında direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağında bulunan tarlaya takla atmıştır. Kazada araç sürücüsü şüpheli C.B. ile araçta yolcu olarak bulunan mağdur S.G. hafif şekilde yaralanmıştır. Olayla ilgili C. Savcısına bilgi verilmiş olup tahkikata başlanılmıştır.
b. KOCASİNAN'DA TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA:
Elmalı köyünde (Kayseri-Yozgat Karayolu 55.km); 10 Kasım 2011 günü saat 12.00 sıralarında şüpheli/mağdur M.O. sevk ve idaresindeki 06 MGP 26 plakalı aracı ile Kayseri ilinden Yozgat ili istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik sonucu yolun sağ tarafına şarampole yuvarlanmıştır. Kazada araç sürücüsü şüpheli M.O. ile araçta yolcu olarak bulunan mağdur E.O. kaldırıldığı Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilerek müşahede altına alınmıştır. Hayati tehlikeleri bulunmamaktadır. Olayla ilgili C. Savcısına bilgi verilmiş olup tahkikata başlanılmıştır.
c. PINARBAŞPDA TRAFİK KAZASİ SONUCU TAKSİRLE YARALAMA:
Solaklar köyünde; 09 Kasım 2011 günü saat 18.20 sıralarında şüpheli A.D. sevk ve idaresindeki 38 AD 488 plakalı aracı ile Kayseri ili istikametinden Malatya ili istikametine seyir halinde iken Solaklar köyü mevkiine geldiğinde aracın mucura kapılması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun karşı şeridine geçerek takla atmıştır. Kazada araç sürücüsü A.D. ve araçta yolcu olarak bulunan Y.D. yaralanmıştır. Yaralılar sevk edildiği sağlık kuruluşunca tedavilerine müteakip taburcu edilmiştir. Olayla ilgili C. Savcısına bilgi verilmiş olup tahkikata başlanılmıştır.
1 / 1
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39