• BIST 9079.97
  • Altın 2307.515
  • Dolar 32.3424
  • Euro 35.0714
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İstanbul 19 °C

Kayseri Jandarma Günlük Olaylar Bülteni

Kayseri Jandarma Günlük Olaylar Bülteni
Kayseri Jandarma Günlük Olaylar Bülteni
İNCESU'DA KASTEN YARALAMA:

Örenşehir mahallesinde; 02 Haziran 2012 günü saat:16.50 sıralarında Y.T. aileyi nedenlerden dolayı tartışmaya başladığı eşi A.T 'ye bağırmış ve olaya kayını D.T ile görümcesi F.Ö nünde karışması üzerine şahsı tekme ve yumruk vurmak suretiyle yaralamışlardır. Olay sonrası İncesu Devlet Hastanesine sevk edilen şahıs, tedavisine müteakip taburcu edilmiştir. Olayla ilgili C.Savcısına bilgi verilerek tahkikata başlanmıştır.

KOCASİNAN'DA AİLE HUKUKUNDAN KAYNAKLANAN YÜKÜMLÜLÜĞÜN İHLALİ:

Akçatepe Köyünden; 02 Haziran 2012 günü saat:09.00 sıralarında N.Ç. annesi S.Ç. nin evde olmadığı sırada bulduğu çekirdeklerden yediği esnada boğazına çekirdek kaçması sonucu nefes alamadığından annesi tarafından Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesine götürülmüştür. Hayati tehlikesi mevcut olan mağdur N.Ç. hastanede gözetim altında tutulmaktadır. Olayla ilgili C.Savcısına bilgi verilerek tahkikata başlanmıştır.

KOCASİNAN'DA DİĞER KAZALAR:

Mollahacı köyünde; 02 Haziran 2012 günü saat:18.00 sıralarında Y.B. kendisine ait bisiklete binerken dengesini kaybederek yere düşmesi sonucu sağ ayağından yaralanmıştır. Şahıs Kayseri Eğitim ve Araştırma hastanesinde yapılan tedavisine müteakip taburcu olmuştur. Olayla ilgili C.Savcısına bilgi verilerek tahkikata başlanmıştır.

KOCASİNAN'DA ZEHİRLENME:

Yazır köyünde; 02 Haziran 2012 günü saat: 15.30 sıralarında İ.T. kendisine ait tarlada Patates ilaçlaması yaparken yaptığı ilaçtan zehirlenmiştir. Hayati tehlikesi bulunan Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesinde Hastanesinde gözetim altında tutulmaktadır. Olayla ilgili C.Savcısına bilgi verilerek tahkikata başlanmıştır.

ÖZVATAN'DA ZEHİRLENME:

Taşlık köyünde; 01 Haziran 2012 günü saat:07.00 sıralarında E.K. köyden topladığı (2) Adet mantarı yemesi sonucu zehirlenmiştir. Şahıs Özvatan Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalesinden sonra ileri tetkik için Kayseri Eğitim ve Araştırtma Hastanesine sevk edilmiştir. Olayla ilgili C.Savcılığına bilgi verilerek tahkikatı başlanmıştır.

PINARBAŞI'DA İŞ KAZASI:

Büyükpotuklu köyünde; 01 Haziran 2012 günü saat:09.15 sıralarında maden ocağında işçisi olarak çalışan D.K. tünel içerisinde çalıştığı esnada tünel tavanından kopan bir taş parçasının başına düşmesi sonucu yaralanmıştır. Pınarbaşı Devlet Hastanesine sevk edilen şahıs tedavisine müteakip taburcu edilmiştir. Olayla ilgili C.Savcılığına bilgi verilerek tahkikatı başlanmıştır.

PINARBAŞI'DA ZEHİRLENME:

Kılıçkışla köyünde; 01 Haziran 2012 günü saat: 11.30 sıralarında M.A. . E.A. , S.A. ve H.A. araziden topladıkları mantardan yemeleri sonucu zehirlenmişlerdir. Şahıslar sevk edildikleri Pınarbaşı Devlet Hastanesinde yapılan tedavilerine müteakip taburcu edilmişlerdir. Olayla ilgili C.Savcılığına bilgi verilerek tahkikatı başlanmıştır.

PINARBAŞI'DA KASTEN YARALAMA:

Esenköy Köyünde, 03 Haziran 2012 günü saat:14.30 sıralarında M.B.M. ile S.Ö. arasında ailevi nedenlerden dolayı çıkan tartışmada, neticesinde, birbirleriyle tartıştıkları esnada, araya girerek tartışmayı bitirmek isteyen E.B.'nin yüzüne tokat gelmesi üzerine yaralanmıştır. Olayla ilgili C.Savcısına bilgi verilerek şahsın ifadesinin alınmasına müteakip serbest bırakılmıştır.

PINARBAŞI'DA İŞ KAZASI:

Büyük Karamanlı Köyünde, 03 Haziran 2012 günü saat:16.30 sıralarında H.K. sulama kanalı inşaatında kamyonu ile kum taşıdığı esnada, idaresindeki 50 SK 695 plakalı kamyon tekerleğinin köprü boşluğa gelmesi üzerine kamyon yan yatmıştır. Kazada yaralanan şahıs sevk edildiği Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tedavisine müteakip taburcu edilmiştir. Olayla ilgili C.Savcısına bilgi verilerek tahkikata başlanmıştır.

İNCESU'DA TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA:

Kayseri-Niğde karayolu 18 km.si Saraycık Köyü mevkiinde; 31 Mayıs 2012 günü saat: 19.30 sıralarında S.G. sevk ve idaresindeki 38 07 524 plakalı vinç ile tali yoldan Saraycık köyüne girerken kendisine doğru koşmakta olan annesi E.G. 'ye çarpmasıyla kaza meydana gelmiştir. Kazada E.G. yaralanarak Kayseri Eğitim ve Araştırma hastanesine sevk edilerek tedavi altına alınmıştır. Olayla ilgili C.Savcılığına bilgi verilerek tahkikata başlanılmıştır.

İNCESU'DA TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA:

Saraycık Mahallesinde; 01 Haziran 2012 günü saat: 16.00 sıralarında M.A.Ö.sevk ve idaresindeki 38 VK 825 plakalı aracı ile Kayseri Nevşehir istikametine seyir halindeyken kontrolsüz bir şekilde karşıya geçmek isteyen B.Y. 'ye çarpmıştır. Kazada yaralanan B.Y. olay yerine gelen 112 acil servis ambulansı ile Kayseri Erciyes Üniversite Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilmiştir, Olayla ilgili C.Savcılığına bilgi verilerek alınan talimat doğrultusunda şahsın ifadesine müteakip serbest bırakılmıştır

KOCASİNAN'DA TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA:

Kızık Mahallesinde, 03 Haziran 2012 günü saat:08.00 sıralarında Y.Ç. idaresindeki 58 FS 887 plakalı traktörü ile seyir halindeyken, dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle yol kenarındaki mıcıra aracını kaptırması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada araç sürücüsü ile birlikte yolcu F.Ö. hafif şekilde yaralanmış olup, sevk edildikleri Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavilerine müteakip taburcu edilmişlerdir. Olayla ilgili C.Savcısına bilgi verilerek tahkikata başlanmıştır.

PINARBAŞI'DA TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA:

Kayseri Karayolu Toklar yol ayırımında; 02 Haziran 2012 günü saat:14.50 sıralarında O.K. kendisine ait 38 LR 363 plakalı otomobili ile Toklar yol ayırımından kontrolsüz bir şekilde ana yola çıktığı esnada Kayseri Pınarbaşı istikametine seyir halinde bulunan M.C. 'nin kullanmış olduğu 06 BK 7526 plakalı araca çarpmıştır. Kazada 38 LR 363 plakalı araç sürücüsü ve araçta yolcu olarak bulunan Z.K. ile F.K. yaralanmıştır. Yaralılar sevk edildiği sağlık kuruluşunca tedavilerine müteakip taburcu edilmiştir. Olayla ilgili C.Savcılığına bilgi verilerek tahkikata başlanmıştır.

PINARBAŞI'DA TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA:

Kayseri-Kahramanmaraş karayolunun 12 km.si, Büyükgümüşgün köyünde, 03 Haziran 2012 günü saat:11.30 sıralarında C.H. idaresindeki 73 DA 894 plakalı Renault Clio marka aracı ile görevli olduğu Şırnak/Cizre 172 Zırhlı Tuğ.K.lığına dönerken dikkatsiz ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole takla atmıştır. Kazada sürücü C.H. ile birlikte eşi F.H. ve oğlu M.H. yaralanmış olup, sevk edildikleri Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tedavilerine müteakip taburcu edilmişlerdir. Olayla ilgili C.Savcısına bilgi verilerek tahkikata başlanmıştır.

PINARBAŞI'DA TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA:

Kayseri-Malatya Karayolunun 48 km.si Karahalka Köyünde, 03 Haziran 2012 günü saat:06.30 sıralarında A.Ö.. idaresindeki 67 SD 311 plakalı Fiat Doblo marka aracı ile Kayseri - Malatya istikametine seyir halindeyken, dikkatsiz ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hâkimiyetini kaybederek şarampole takla atmıştır. Kazada sürücü ile birlikte yolcular A.K. ve T.K. yaralanmışlardır. Yaralılardan A.Ö. ile T.K. sevk edildikleri Pınarbaşı Devlet Hastanesinde yapılan tedavilerine müteakip taburcu edilmiş, A.K. ise hayati tehlike şüphesi ile Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde müşahede altında tutulmaktadır. Olayla ilgili C.Savcısına bilgi verilerek tahkikata başlanmıştır.

YAHYALI'DA TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA:

Karaköy Köyü Baloğlu mevkiinde; 31 Mayıs 2012 günü saat:16.00 sıralarında H.L. sevk ve idaresindeki 28 K 5387 plakalı tanker kamyon ile Mansurlu köyü-Yahyalı istikametine seyir halindeyken kamyonun freni patlayarak uçurumdan uçmasıyla kaza meydana gelmiştir. Kazada araç sürücüsü ve araçta yolcu olarak bulunan F.B. kaza anında araçtan atlamaları sonucu yaralanarak Kayseri Eğitim ve Araştırma hastanesine sevk edilmişlerdir. Olayla ilgili C.Savcılığına bilgi verilerek tahkikata başlanmıştır.

YAHYALI'DA TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA:

Ağçaşar köyünde; 01 Haziran 2012 günü saat:16.30 sıralarında G.P. sevk ve idaresindeki 01 YZ 179 plakalı aracı ile Göynük köyünden Yahyalı istikametine seyir halindeyken dikkatsizlik-tedbirsizlik ve aşırı hızdan dolayı direksiyon hâkimiyetini kaybederek takla atmıştır. Kazada araç sürücücü ve araçta yolcu olarak bulunan B.P. . G.P. ve Ş.P. yaralanmışlardır. Yaralılardan G.P.'nin hayati tehlikesi bulunmaktadır Diğer yaralılar tedavilerine müteakip taburcu edilmiştir. Olayla ilgili C.Savcılığına bilgi verilerek tahkikata başlanmıştır.

SARIOĞLAN'DA İŞ KAZASI:

Üzerlik köyünde; 01 Haziran 2012 günü saat:14.00 sıralarında kum ocağında kepçe operatörü olarak çalışan M.Ö. sallama kepçenin halatını takmak isterken dengesini kaybedip düşmesi neticesinde kafasını kepçeye çarparak yaralanmıştır. Sarıoğlan Devlet Hastanesine sevk edilen şahıs tedavisine müteakip taburcu edilmiştir. Olayla ilgili C.Salcılığına bilgi verilerek tahkikatı başlanmıştır.

SARIZ'DA TAKSİRLE YARALAMA:

Kırkısrak Köyünde; 01 Haziran 2012 günü saat:07.00 sıralarında R.Ş. kardeşi G.Ş. şakalaşırken tartıştıkları, tartışma sonrasında G.Ş’nin kendisini evin mutfağına kilitlediği, R.Ş.'ı mutfak kapısını zorlaması sonucu kapının birden açlarak kapı arkasında duran G.Ş.'nin kafası- ' çarpması neticesinde yaralanmıştır. Şahıs Sarız Devlet Hastanesine sevk edilerek yapılan tedavisine müteakip taburcu edilmiştir. Olayla ilgili C Savcılığına bilgi verilerek tahkikata başlanmıştır.

TALAS'DA ZEHİRLENME:

Yazyurdu Köyünde; 02 Haziran 2012 günü saat: 15.30 sıralarında S.D. (Çocuk) köy içerisinde oynarken bulduğu mantarı yemesinden dolayı zehirlenmiştir. Hayati tehlikesi mevcut olan S.D. halen Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanede gözetim altında tutulmaktadır. Olayla ilgili C.Savcısına bilgi verilerek tahkikata başlanmıştır.

TALAS'DA YÜKSEKTEN DÜŞME:

Kamber köyünde; 01 Haziran 2012 günü saat:15.00 sıralarında B.M. park halindeki 38 EV 309 plakalı aracın üzerine eğlenmek maksadıyla çıktığı ve araç üzerinde ayağının kayması neticesinde yere düşerek sol elinden yaralanmıştır. Şahıs sevk edildiği sağlık kuruluşunda yapılan tedavisine müteakip taburcu edilmiştir. Olayla ilgili C.Savcılığına bilgi verilerek tahkikatı başlanmıştır.

TOMARZA'DA KÖTÜ MUAMELE:

Akdere köyünde; 01 Haziran 2012 günü saat:23.40 sıralarında S.Ü. eşi olan H.Ü. arasında tartışma çıkmıştır. Tartışma sonucunda S Ü. eşi H.Ü. ye tokat atmak ve eli ile boğazını sıkmak suretiyle kötü muamelede bulunmuştur. Olayla ilgili C.Savcısına bilgi verilerek tahkikata başlanmıştır.

YAHYALI'DA KASTEN YARALAMA:

Kirazlı köyünde; 01 Haziran 2012 günü saat:08.30 sıralarında M.K. kardeşi M.K. 'nin evin miras meselesinde yüzünden tartışıp kavga ettikleri, kavga esnasında, her iki şahsında birbirlerine yumruk vurmak suretiyle birbirlerini yaralamışlardır. Şahıslar Yahyalı Devlet Hastanesinde yapılan tedavilerine müteakip taburcu edilmişlerdir. Olayla ilgili C.Savcısına bilgi verilerek alınan talimat doğrultusunda; şahısların ifadeleri alınarak serbest bırakılmışlardır.

YAHYALI'DA İŞ KAZASI:

Çavdaruşağı köyünde; 01 Haziran 2012 günü saat:08.00 sıralarında maden şirketinde işçi olarak çalışan Ö.K. dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu arıtma makinesine sağ orta parmağını sıkıştırması sonucu parmağı kırılmıştır. Şahıs sevk edildiği Yahyalı Devlet Hastanesinde yapılan tedavisine müteakip taburcu edilmiştir. Olayla ilgili C.Savcılığına bilgi verilerek tahkikatı başlanmıştır.

YEŞİLHİSAR'DA KASTEN YARALAMA:

Kayadibi köyünde; 01 Haziran 2012 günü saat:15.00 sıralarında şiddetli geçimsizlikten dolayı eşinden ayrı yaşayan P.P. eşi İ.P. ve annesi A.P. 'nin evine geldiğinde aralarında tartışn^a çıktığı, çıkan tartışmada İ.P. ve annesi A.P. P.P. yi darp etmiştir. Olay sonrası yaralanan kişiler Yeşilhisar Devlet Hastanesine sevk edilerek yapılan tedavisine müteakip taburcu edilmiştir. Olayla ilgili C.Savcısına bilgi verilerek alınan talimat doğrultusunda; şahısların ifadelerinin alınmasına müteakip serbest bırakılmışlardır.

TRAFİK OLAYLARI:

DEVELİ'DE TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA:

Ayşepınar Köyü mevkiinde; 01 Haziran 2012 günü saat:18.30 sıralarında M.A. sevk v idaresindeki 38 TH 387 plakalı traktörü ile Develi Ayşepınar Köyünden Hoşça Köyü istikametine seyir halinde iken aracının sol arka tekerinin çıkması sonucu yolun ortasında kaldığı esnada kan istikametten gelen 38 FR 876 plakalı araç sürücüsü H.S. nin yol üzerinde duran traktöre çarpmamak için yaptığı ani manevra nedeniyle yoldan çıkmıştır. Kazada 38 FR 876 plakalı araçta yolcu olarak bulunan S.S. ve U.S. yaralanmış, sevk edildikleri sağlık kuruluşunca tedavilerine müteakip taburcu edilmiştir. Olayla ilgili C.Savcılığına bilgi verilerek tahkikata başlanılmıştır.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39