• BIST 9117.42
  • Altın 2324.394
  • Dolar 32.3814
  • Euro 35.0286
  • Kayseri 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 20 °C

Kayseri Jandarma Günlük Olaylar Bülteni

Kayseri Jandarma Günlük Olaylar Bülteni
Kayseri Jandarma Günlük Olaylar Bülteni
TALAS'DA KAZAEN YANGIN:

Çatakdere Mahallesinde 16 Haziran 2012 günü saat 15.00 sıralarında mağdur V.Ş.et tavuğu yetiştiriciliği yaptığı tavuk kümesinde kümes sıcaklığını 35 C de tutabilmek için kümes içerisinde yaktığı kömür sobasından çıkan ısı neticesinde yerde serili bulunan ağaç talaşını tutuşturması sonucu yanaın çıkmış yangını fark etmesi sonucu kendi imkanları ile söndürmüştür, yangın neticesinde, kümes içerisinde bulunan 9000 adet civcivin yansı yanarak yarısı da dumandan zehirlenerek telef olmuştur.
olay ilgili C.Savcısına bilgi verilmiş olup, tahkikat tamamlanmıştır

TALAS'DA KAZAEN YARALANMA:

Çömlekçi köyünde 16 Haziran 2012 günü saat 13.30 sıralarında mağdur E.N.Y. (2006 d. lu) evin mutfağında oyun oynadığı esnada çaydanlığın üzerine devrilmesi sonucu ayağından yaralanmıştır Mağdur Erciyes Üniversitesi Hastanesinde yapılan tedavisine müteakip taburcu edilmiştir. Olay ile ilgili C.Savcısına bilgi verilmiş olup, tahkikat tamamlanmıştır.


DEVELİ'DE KASTEN YARALAMA:

Develi-Sindelhöyük Kasabasında 16 Haziran 2012 günü saat 23,00 sıralarında şüpheli/mağdurlar A. K. ile M.T arasında daha önceden süre gelen husumet nedeniyle tartıştıkları çıkan tartışma sırasında A.K. cebinde bulunan bıçağı çıkarmış, olayı gören mağdur S.Z. araya girerek bıçağı almak istediği esnada sırtından ve kalçasından bıçaklanarak yaralanmıştır. Mağdur Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde müşahede altına alınmıştır. Hayati tehlikesi devam etmektedir. Olay ile ilgili C Savcısının talimatı doğrultusunda gözaltına alınan şüpheli/mağdur AK. C.Savcılığında alınan ifadesine müteakip serbest bırakılmıştır.

YAHYALI'DA KASTEN YARALAMA:

Büyükçayir köyünde 16 Haziran 2012 günü saat 15.00 sıralarında şüpheli/mağdurlar S, K„ ile H.K.arasında daha önceden süre gelen arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartıştıkları, çıkan tartışma neticesinde birbirlerini yumruk ve tekmelerle kasten yaralamışlardır. Şüpheli/mağdurlar Yahyalı Devlet hastanesinde yapılan tedavilerine müteakip taburcu edilmiştir. Olay ile ilgili C.Savcısına bilgi verilmiş şahıslar ifadelerinin alınmasına müteakip serbest bırakılarak, tahkikat tamamlanmıştır.

YAHYALI'DA TEHDİT:

Karaköy köyünde 16 Haziran 2012 günü saat 15.00 sıralarında şüpheli Ş.Ç., ile eşi
mağdur A. Ç. arasında ailevi sebepten dolayı çıkan tartışma sonucu şüpheli mağduru ölümle tehdit etmiştir. Olay ile ilgili C,Savcısına bilgi verilmiş olup şüpheli ifadesi alınmasına müteakip serbest bırakılmış, tahkikat tamamlanmıştır.

PINARBAŞI'DA TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA:

Kızıldere köyü mevkiinde 16 Haziran 2012 günü saat 20.50 sıralarında şüpheli Y. Ç. Sevk ve İdaresindeki Otomobili İle Uzun Ahmet mezrası yol ayrımından karşı yola geçmek isteyen, şüpheli C.G' nin sevk ve idaresindeki otomobile çarpması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada C.G. ve aynı araç yolcu olarak bulunan H.G. yaralanmıştır. Yaralılar Pınarbaşı Devlet Hastanesinde yapılan tedavilerine müteakip taburcu edilmişlerdir. Olay ile ilgili olarak C.Savcısına bilgi verilerek tahkikat tamamlanmıştır.

PINARBAŞI'DA TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA:

Bahçecik köyü (Kayseri-Pınarbaşı Karayolu) sinde; 17 Haziran 2012 günü saat 13.00 sıralarında şüpheli R.K. yönetimindeki otomobili ile Kayseri istikametinden Pınarbaşı istikametine seyir halindeyken direksiyon hâkimiyetini kaybederek orta refüje çarparak takla atmıştır. Kaza sonucu hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanan ve araçta yolcu olarak bulunan mağdurlar AK. ve G.K Pınarbaşı Devlet Hastanesinde yapılan tedavilerine müteakip taburcu edilmişlerdir. Olay ile ilgili olarak C.Savcısına bilgi verilerek tahkikata başlanmıştır.

TALAS'DA TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA

Sakaltutan köyünde; 17 Haziran 2012 günü saat: 12.30 sıralarında şüpheli l.K. yönetimindeki otomobili ile Tomarza istikametinden Kayseri istikametine seyir halindeyken girmiş olduğu virajı alamayarak şarampole yuvarlanmıştır. Kaza sonucu hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanan şüpheli/mağdur ile araçta yolcu olarak bulunan mağdurlar S.K., T K ve A.K Tomarza Devlet
Hastanesinde yapılan tedavilerine müteakip taburcu edilmişlerdir, olay ile ilgili olarak C.Savcısına bilgi
verilerek tahkikata başlanmıştır.

YEŞİLHİSAR'DA TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA

Kayseri - Niğde Karayolu 70.km.si İçmece köyünde; 17 Haziran 2012 günü saat 05.30 sıralarında şüpheli/mağdur S.P idaresindeki otomobili İle Kayseri istikametinden Niğde istikametine seyir halindeyken direksiyon hâkimiyetini kaybederek karşı şeride geçtikten sonra takla atarak
devrilmesi sonucu olay meydana gelmiştir. Kaza sonucu yaralanan şüpheli/mağdur S, P.' in hayati
tehlikesi bulunduğundan Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilerek tedavisine devam edilmektedir. Araçta yolcu olarak bulunan mağdur G.Ş.' in ise Yeşilhisar Devlet Hastanesinde tedavisine devam edilmektedir. Olay ile ilgili olarak C.Savcısına bilgi verilerek tahkikata başlanmıştır.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39