• BIST 8988.92
  • Altın 2296.158
  • Dolar 32.3236
  • Euro 35.0675
  • Kayseri 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 22 °C

Kayseri Jandarma Günlük Olaylar Bülteni

Kayseri Jandarma Günlük Olaylar Bülteni
Kayseri Jandarma Günlük Olaylar Bülteni
BÜNYAN'DA DİĞER KAZALAR:

Karakaya köyünde; 12 Temmuz 2012 günü saat 16.15 sıralarında E.Ç. kendilerine ait evde oyun oynadığı esnada masa üzerinde bulunan sıcak suyun devrilmesi sonucu kolundan yaralanmıştır. Ailesi tarafından sevk edildiği Bünyan Devlet Hastanesinde yapılan tedavisine müteakip taburcu edilmiştir. Olay ile ilgili C.Savcısına bilgi verilerek tahkikat tamamlanmıştır.

DEVELİ'DE ZEHİRLENME

Soysallı köyünde; 12 Temmuz 2012 günü saat 10.35 sıralarında A.T. kendi evinde mutfakta su şişesinde bulunan çamaşır suyunu su zannederek içmesi neticesinde kusma şikayeti ile Develi Devlet Hastanesine ailesi tarafından sevk edilmiştir. Hayati tehlikesi bulunmayan mağdur yapılan tedavisine müteakip taburcu edilmiştir. Olay ile ilgili C.Savcısına bilgi verilerek tahkikat tamamlanmıştır.

İNCESU'DA KAYIP EŞYA, MAL VB.:

Kızılören Mahallesi mevkiinde; 12 Temmuz 2012 günü saat 01.00 sıralarında M.S. biçerdöver ite ekin biçtiği esnada hatırlayamadığı bir yerde biçerdöverde yanında bulunan çantasını düşürmek sureti ile kaybettiğini ve tüm aramalara rağmen bulamadığını, çantasında bulunan kendisine ait nüfus cüzdanını, kendisine ait (121610) seri numaralı E-A2 sınıfı sürücü belgesini, çeşitli bankalara ait (2) adet kredi kartını ve 01 JC 588 plakalı aracına ait kontak anahtarını kaybettiğini beyan etmiştir. Şahsın müracaatı ile ilgili çalışmalara başlanılmıştır.

KOCASİNAN'DA HABERLEŞLEŞME VE ENERJİ NAKİL KABLOSU HIRSIZLIĞI:

Çevril Köyü mevkiinde; 12 Temmuz 2012 günü saat 13.50 sıralarında Yenişehir PTT si erişim şebeke amiri mağdur H.T. 'in Çevril Köyü içerisinden geçen Havai Telekom hattından 210 m. kablonun çalındığı ihbarı üzerine olay ile ilgili tahkikata başlanılmıştır. Olay yerinde İl J.K.lığı Olay Yeri inceleme Timi tarafından incelemelerde bulunulmuş herhangi bir iz ve emareye rastlanılmamıştır. Melikgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği tarafından hırsızlık şüphelisi ve yanlarında çalıntı kablolar ile yakalanan (2) şahıs olduğunun bildirilmesi üzerine Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçilmiş ve F.K. ve S.G. tarafından suçlamalar kabul edilmiştir. Olay ile ilgili tamamlanan tahkikat
evrakları C,Savcısının talimatı üzerine ikmalen gönderilecektir.

PINARBAŞI'DA KİŞİLERE AİT MALA ZARAR VERME:

Kızıldere Köyü Tahtalı Mezrasında; 11 Temmuz 2012 günü saat 19.30 sıralarında F.Ç.. H.S.Ç. T.Ç.. N.Ç,. S.Ç. ve LÇ. , Y. Ç. 'a ait evine taş atmak suretiyle zarar vermesi sonucu olay meydana gelmiştir Olayla ilgili C.Savcısına bilgi verilerek şüpheliler ifadeleri alınmasına müteakip
serbest bırakılarak, tahkikat tamamlanmıştır.

SARIOĞLAN'DA KASTEN YARALAMA:

Tatılı Köyünde; 12.07.2012 günü saat:08.30 sıralarında M.B.’ nın eşi S.B. ile ailevi geçimsizlik nedeniyle tartıştıkları, tartışmalarının kavgaya dönüşmesi sonucu M.B. . S.B.'ye yumruk vurmak sureti yaralamıştır. Şahıs Sivas Gemerek Devlet Hastanesinde yapılan tedavisine müteakip taburcu edilmiştir Olayla ilgili C.Savcısına bilgi verilerek tahkikat tamamlanmıştır.

KAÇAKÇILIK OLAYLARI :

YAHYALI 'DA İZİNSİZ KAZI YAPMAK:

Kocahacılı Köyü İn Mevkiinde; 11 Temmuz 2012 günü saat 23.15 sıralarında alınan bir duyum üzerine icra edilen devriye sonucu M.D. , S.D. ‘ nin izinsiz kazı yaptıkları tespit edilmiştir. Olay Mahallinde şahısların kazı yapmak üzere kullandıkları 1 Adet Jeneratör, 1 Adet Hilti, 20 m uzunluğunda elektrik kablosu, 2 Adet hitli ucu, 1 adet kürek, 1 adet kazma, 1 adet çekiç, 1 adet keser 1 adet pense, 2 adet yüz maskesi, 7 adet plastik boru, 5 Adet kaya patlatmak için kullanılan elektrikli düzenek C.savcısına bilgi verilerek muhafaza altına alınmış, şüpheliler 12. 07. 2012 günü mevcutlu olarak sevk edildiği adli makamlarca tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştır.

TRAFİK OLAYLARI :

PINARBAŞI'DA TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA:

Aşağıbeyçayır köyü mevkiinde; 12 Temmuz 2012 günü saat 14.30 sıralarında B.Y. sevk ve idaresindeki 38 UV 426 plakalı araç ile Kahramanmaraş istikametinden Pınarbaşı istikametine seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıkarak şarampole yuvarlanması neticesinde meydana gelen kazada 38 UV 426 plakalı araç şoförü ve aynı araçta yolcu olarak bulunan E.A. C.A.. V.A., E.A. E.Y.yaralanmışlardır. Yaralılardan B.Y., E.T.Y. ve E.A. Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesine, diğer yaralılar E.A., C.A. ve V.E.A. Erciyes Tıp Fakültesine sevk edilmiş olup, yaralıların hayati tehlikeleri bulunmaktadır. Olayla ilgili C.Savcısına bilgi verilerek tahkikata başlanılmıştır

TALAS'DA TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA:

Talaş Kamber Köyü (Kayseri Malatya Karayolu 27.Km.si); 11 Temmuz 2012 günü saat 19.00 sıralarında N.P. sevk ve idaresindeki 34 GD 2444 plakalı araç ile Kayseri istikametine seyir halinde iken direksiyon hâkimiyetini kaybederek bariyerlere çarptığı, bu esnada arkasında seyir halinde bulunan M. S, sevk ve idaresindeki 3811786 plakalı aracında kaza yapan araca çarpmamak için bankete düşmesi neticesinde meydana gelen kazada 34 GD 2444 plakalı araç şoförü ve aynı araçta yolcu olarak bulunan mağdur İ.P. hafif şekilde yaralanmışlardır. Yaralılar sevk edildikleri Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tedavilerine müteakip taburcu edilmişlerdir. Olayla ilgili C.Savcısına bilgi verilerek tahkikat tamamlanmıştır.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39