• BIST 9019.02
  • Altın 2279.382
  • Dolar 32.3171
  • Euro 35.0505
  • Kayseri 10 °C
  • Ankara 9 °C
  • İstanbul 16 °C

Kayseri Kamuoyundan "Amrabat" Desteği

Kayseri Kamuoyundan "Amrabat" Desteği
Kayserispor’un kadro dışı bıraktığı Noureddine Amrabat konusunu Kayseri kamuoyuna sorduk. KSO, KTO, KESOB, KTB başkanları Kayserispor yönetimine Amrabat konusunda ‘tam destek’ çıktı.www.kayserinews.com. taraftar kardeşlerim sizde bu haberi beğen paylaş
(SPORX-ÖZEL) Son gürlerde çok konuşulan ve çok tartışılan isim olan Kayserispor'un Faslı oyuncusu Noureddine Amrabat'ın Kayserispor yönetimi tarafından kadro dışı bırakılarak A2 takımına gönderilmesi büyük bir yankı uyandırdı.

Kayserispor yönetimi aldığı karar neticesinde 'dik' duruşunu bir kez daha gösterirken, bu karara oda başkanları sessiz kalmadı.

Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak, Ticaret Odası Başkan Vekili Asaf Mehmetbeyoğlu, Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Alan ve Kayseri Ticaret Borsası Başkanı Şaban Ünlü, Kayserispor yönetiminin aldığı karara saygı göstermek gerektiğini ve yönetimin bundan öncede olduğu gibi bundan sonra da profesyonel çalışmalarını her zaman desteklediklerini söylediler.

İşte oda başkanlarının Kayserispor yönetimi hakkındaki düşünceleri:

KSO Başkanı: Mustafa Boydak

“Aslında futbolla fazla yakınlığım yok. Ancak Kayserispor bu şehrimizin takımı. Kayserispor yönetimi de şehrin ve takımın menfaatlerini koruyor. İş hayatında da alınan kararlara saygı gösterilir. Kayserispor yönetimi bir karar almışsa mutlaka bir bildiği vardır.”

KTO Başkan vekili: Mehmet Asaf Mehmetbeyoğlu

“Kayserispor bu şehrin takımı. Yöneticilerde bu takımın kalkınması ve başarısı için uğraşır. Futbolcu alır-verir-satar kimse karışamaz. Kayserispor yönetimi gerçekten işi iyi biliyor. Eğer Amrabat'ı satacak olursa yine de iyi paraya satacaktır. İşin sırdı da burada. Ucuza alır, iyi bir fiyata satabiliyorlar. Futboldan ve futbolcudan anlayan bir yönetimimiz var.”

KESOB Başkanı: Mustafa Alan

“Öncelikle sayın Başkan Recep mamur'u tebrik etmek istiyorum. Türkiye'de yetişmiş en iyi başkanlardan birisi. Kayserispor'un başarısını hep beraber izliyoruz. İyi bir takım. Ligde de iyi bir grafik çiziyorlar. Amrabat konusunda bir karar aldılar. Mutlaka bir bildikleri vardır. Yani bir Amrabat gider bir Amrabat gelir. Kayserispor'da çok iyi oyuncular var. Bu nedenle yönetimi tebrik etmek gerekir. Aldıkları karar akıllıca.”

KTB Başkanı: Şaban Ünlü

“Transfer konusu bir ticaret gibidir. Kayseri yönetimi de bunu çok iyi başarıyor. Alıyor-satıyor-veriyor ve para kazanarak bu işi yürütüyor. Amrabat havalara girmişti aslında hangi takım olursa olsun satılmalıydı. Ancak yönetim bir karar aldı ve o kararı uyguladı. Yönetim ne karar aldıysa doğru olanı yapmıştır.”

Amrabat konusu nasıl patlak vermişti?

Bilindiği gibi Kısa bir süre önce "Galatasaray'da oynamak istiyorum. Orası rüyalarımın takımı" şeklinde bir açıklama yapan yıldız oyuncu sarı-kırmızılı takımda oynamak istediğini açıklamıştı.

Antalya kampına katılan ve Hurma ile bir görüşme yapan Amrabat, Galatasaray'da oynamak istediğini yineleyerek özür dilemeyeceğini söylemişti. Bunun üzerine Süleyman Hurma da "İdmanlarda huzursuz tavırları devam ediyor. Hala Galatasaray'da oynamak isteğini söylüyor. Biz de onu A2 takımına gönderdik" açıklamasında bulunmuştu.


FARUK AYDEMİR/KAYSERİ
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39