• BIST 9079.97
  • Altın 2323.963
  • Dolar 32.3643
  • Euro 34.9402
  • Kayseri 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 15 °C

KAYSERİ KARDEŞLİK VE İYİLİK PLATFORMU

KAYSERİ KARDEŞLİK VE İYİLİK PLATFORMU
“MURSİ HAKKINDA VERİLEN İDAM KARARI YOK HÜKMÜNDEDİR"

Kayseri Kardeşlik ve İyilik Platformu sözcüsü Celalettin Sipahioğlu, Kurşunlu Parkı'nda yapılan eylemde Mısır'da Mursi için alınan idam kararının yok hükmünde olduğunu söyledi. 
Kardeşlik ve İyilik Platformu Sözcüsü Sipahioğlu, "Hz. Musa’yı, Firavunu, Hz. İbrahim’i, Nemrut’a, Hz. Muhammed’i Ebu Cehillere karşı galip kılan Allahı’ın adıyla, O Allah ki iman etmiş nice az toplulukları çok topluluklara, despotlara galip getirmiştir. Mısır’ın meşru iktidarının temsilcileri olan başta Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi olmak üzere, dünya İslam alimleri birliği başkanı Yusuf el Kardavi, İhvanı Müslim’in yönetim kadrosunu oluşturan Muhammed Bedii, Muhammed Biltaci ve dava arkadaşlarına Darbeci Zalim SİSİ ve avanesi tarafından İDAM kararı verilmiştir. Bu kararın yok hükmünde olduğunu haykırıyor ve o zalimlere İbrahimlerin, Musaların ve Muhammed Mustafaların takipçilerinin yok olmadığını haykırıyoruz” diye konuştu.
Celalettin Sipahioğlu, “Bu gün yeryüzünü kendi çıkarları uğruna şekillendirmeye çalışan global sermaye ve onların maşası büyük şeytan Amerika ve onun Avrupada’ki bölgesel aktörleri, yerel piyonlarını Müslümanların üzerine salarak Müslümanlara kan kusturmakta ekmeklerine kan doğramaktadır. İki yüzlü batı son günlerde Müslümanlardan gelen tepkiler üzerine yedikleri putlarının arkasından demokrasi ve insan hakları nutukları atmaktadırlar ”dedi.
Sipahioğlu, “Ey büyük şeytan ve avanesi artık, oyunlarınız Müslümanlara sökmüyor, kendinizce Müslümanları kandırmak için yeni oyunlar bulsanız dahi bunları Allah’ın izniyle yutmayacak bir İslam ümmeti geliyor. Üzerinizdeki şeytanın size bulaştırdığı, ırkçılık, ayrılıçılık, kendini beğenme, kardeşine katlanamama hastalıklardan kurtul artık. Her şeyin sahibi ve maliki olan Rabbimiz İslam ümmetinin vahdetini rahmet, yrılığını azap olarak nitelendirmektedir” ifadelerini kullandı.
Yapılan basın açıklaması sonrasında Kardeşlik ve İyilik Platformu Üyeleri Büyükşehir Belediyesi önüne kadar yürüdükten sonra dua etti ve sessiz bir şekilde dağıldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39