• BIST 8883.07
  • Altın 2238.645
  • Dolar 32.3358
  • Euro 35.0932
  • Kayseri 9 °C
  • Ankara 11 °C
  • İstanbul 13 °C

KAYSERİ KİTAP FUARI LİGE ŞAMPİYONLAR LİGİ’NDEN BAŞLADI

KAYSERİ KİTAP FUARI LİGE ŞAMPİYONLAR LİGİ’NDEN BAŞLADI
Cansu Canan Özgen de fuarla ilgili övgü dolu ifadeler kullandı.

20171022aw204183_01.jpg

Büyükşehir Belediyesi’nin Kayseri Dünya Ticaret Merkezi’nde düzenlediği 1. Kayseri Kitap Fuarı ünlü yazarların katılımı ve halkın büyük ilgisiyle devam ediyor. Fuara katılan Türkiye’nin önemli yazarları, fuarı her yönüyle mükemmel bulduklarını belirttiler ve kusursuz bir fuar gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiler. 


“FUARA BAYILDIM”
Kayseri Kitap Fuarı’na katılan isimlerden Balçiçek İlter, fuarı olağanüstü bulduğunu belirtti. Birçok kitap fuarına katıldığını ifade eden İlter, “Kayseri’deki kalabalık ve ilgi o kadar güzeldi ki, belediyemizi gerçekten kutluyorum. Hakikaten müthiş bir organizasyon. Detaylar çok iyi düşünülmüş. Çok etkilendim. Çok gelişmiş olan Kayseri’ye bu yakışırdı. Bayıldım ve içinde olmaktan da çok mutlu oldum” dedi.


“MÜKEMMEL ŞEKİLDE SÜRÜYOR”
Türkiye’nin en tanınmış isimlerinden biri olan Canan Karatay da fuarla ilgili değerlendirmesinde çok iyi bir etkinlik gerçekleştirildiğini belirterek, “Birinci olmasına rağmen mükemmel bir şekilde sürüyor. Emeği geçen herkesi kutluyorum. İnşallah her sene daha da iyi olacak. Şimdiye kadar yarım milyon insan ziyaret etmiş. Bu çok önemli bir rakam” diye konuştu.

20171022aw204183_04.jpg


“ÇOK GÜZEL BİR ORGANİZASYON”
Kitap Fuarı’na katılan Sibel Eraslan da açıklamasında, yazarları kitap dostlarıyla buluşturması adına çok güzel bir organizasyon yapıldığını dile getirerek, “Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin Selçuklu ve Osmanlı mirası üzerinde oturuyor olması, Kayseri şehrindeki kitaba, edebiyata, bilime, ilme dair birikim bizim için kıvanç kaynağı. Bütün okuduklarımız bize bir yol haritası çiziyor. Bu yol haritasını çizerken bize ışık tutan Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz” dedi.


“BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’Nİ KUTLUYORUM”
Kayseri Kitap Fuarı’na katılan bir başka önemli yazar da Bahadır Yenişehirlioğlu oldu. İlki olmasına rağmen kusursuz bir fuar gördüğünü ifade eden Yenişehirlioğlu, “Pek çok şehirde kitap fuarına gidiyorum; ama burada gördüğüm düzen, intizam ve ilgi çok güzeldi. O yüzden çok mutlu oldum. Organizasyonlar güzel olursa insanların intibaları güzel oluyor. Büyükşehir Belediyesi’ni kutluyorum” şeklinde konuştu.

20171022aw204183_03.jpg


Kayseri Kitap Fuarı’na Canan Tan da katıldı. Çok başarılı bir fuarla karşılaştığını ifade eden Canan Tan, “Türkiye’nin pek çok yerinde fuarlara katıldım. Bence Kayseri Kitap Fuarı amacına çok güzel ulaşmış. Her yaştan insanlar geldi. Benim için çok büyük mutluluktu. İlk yılında bu başarıyı yakalamak büyük bir başarıdır. Sizleri kutluyorum ve davet ettiğiniz için de çok teşekkür ediyorum” dedi.


“LİGE ŞAMPİYONLAR LİGİ’NDEN BAŞLADINIZ”
Cansu Canan Özgen de fuarla ilgili övgü dolu ifadeler kullandı. Çok önemli bir fuar gerçekleştirildiğini belirten Özgen, “Siz içinde olduğunuz için farkında değilsiniz; ama tüm Türkiye Kayseri Kitap Fuarı’nı konuşuyor. Fuara inanılmaz, muazzam bir ilgi var. Yürümek dahi mümkün değil. Kayseri gerçekten okuyan bir şehir olmuş. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Kayseri, kitap fuarı ligine yıllardır yapılmış, marka olmuş kitap fuarlarının olduğu ligde başladı. Şampiyonlar Ligi’nde oynuyor” ifadelerini kullandı.


“KUSUR ARASAK DA BULAMAYIZ”
Fuara katılan Hikmet Anıl Öztekin de Kayseri’de çok özenilmiş bir fuarla karşılaştığını ifade ederek, “Her şey en ufak detayına kadar düşünülmüş. Biz yazarlar ufak detaylarla şımartıldı. Kusur arasanız bile bulamayacağınız kadar güzeldi. Çok keyifli anılarla ayrılıyoruz. Yüzde yüz memnuniyetle ayrılıyorum” dedi.
“TİTİZLİKLE HAZIRLANMIŞ BİR FUAR”
Türkiye’nin önemli yazarlarından Kahraman Tazeoğlu da fuarla ilgili düşüncelerini açıkladı. Çiçeği burnunda bir fuar olarak nitelediği Kayseri Kitap Fuarı’nın titizlikle hazırlanmış bir fuar olduğunu dile getiren Kahraman Tazeoğlu, “Büyükşehir Belediyesi fuardan yüzünün akıyla çıktı. Buraya gelen yazarlar, ziyaretçiler, ilgi bunu kanıtlıyor. Büyükşehir Belediyesi’ne bizi okurlarımızla buluşturduğu için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
“FUARLAR DÜNYASINA ÇOK GÜZEL BİR GİRİŞ”
Fuara katılan yazarlardan Kemal Sayar da pek çok şehirde kitap fuarı gördüğünü; ama Kayseri’nin kendine mahsus bir canlılığı olduğunu söyledi. Kayseri’de kültüre ve kültürel konulara büyük bir ilginin olduğunu ifade eden Sayar, “Kayseri’de dinamik bir kitle var. Kitap Fuarları dünyasına Kayseri Kitap Fuarı çok güzel bir giriş yaptı ve her sene etkisini artırarak devam ettireceğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.
“KAYSERİ ÇITAYI ÇOK YÜKSELTTİ”
Kayseri Kitap Fuarı’na katılan Sevda Türküsev de fuarla ilgili düşüncelerini paylaştı. Bu yıl birincisi yapılmasına rağmen çok güzel ve çok coşkulu bir fuarla karşılaştığını dile getiren Türküsev, “Organizasyonlar önemlidir; ama halkı çekebilmek de çok önemli. Kayseri Büyükşehir Belediyesi her ikisini de başarmış. Başta Başkanımız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Kayseri ilkinde çıtayı çok yükseltti. Hedeflediğimiz Türkiye adına çok güzel bir adım. Tebrik ediyorum” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39