• BIST 8718.11
  • Altın 2240.946
  • Dolar 32.3295
  • Euro 35.1655
  • Kayseri 3 °C
  • Ankara 2 °C
  • İstanbul 7 °C

Kayseri MHP İl Başkanı Baki Ersoy'dan miting daveti

Kayseri MHP İl Başkanı Baki Ersoy'dan miting daveti
Devlet Bahçeli 25 Mart’ta Kayseri’ye geliyor

MHP Kayseri il teşkilatının referandumda ‘evet’ oyu kullanacağını söyleyen İl Başkanı Baki Ersoy, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin 25 Mart’ta Kayseri’ye geleceği müjdesini verdi. 
MHP il binasında düzenlenen basın açıklamasında konuşan İl Başkanı Baki Ersoy, 15 Temmuz’da FETÖ belasının def edilmesi ve Yenikapı ruhunun oluşması için mücadele veren Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin, referandum için de elini taşın altına koyduğunu belirtti.

16 Nisan’da Türk milletinin geleceğini oylayacağını belirten İl Başkanı Baki Ersoy, Kayseri İl Teşkilatının referandumdaki oyunun da, ‘evet’ olduğunu ifade etti.


Referandumda evet oyu kullanacakları için bazı kesimlerin kendilerinden rahatsız olduğunu bildiren İl Başkanı Baki Ersoy, sözlerini şöyle sürdürdü:


“16 ilçe başkanımız, kadın kolları il ve ilçe başkanlarımız, Ülkü Ocakları il başkanımız ve teşkilatları, Taş Medreseli il başkanımız, tüm teşkilatlar olarak 16 Nisan’da ‘evet’ diyoruz. Gelin görün ki bu durumdan bazıları rahatsızdır ve mesnetsiz bir şekilde attıkları iftiralarla liderimiz başta olmak üzere ülkücü camiayı hedef almaktadır.

Kimdir bunlar?CHP/HDP/PKK/PYD/FETÖ/DHKP-C/Perinçekgiller ve partimizle bir bağı bağlantıları kalmadıktan sonra Devlet Bahçeli düşmanlığının hayır cephesine sürüklediği sözde MHP’li muhalif isimler Güya biz rejimi değiştirecek, Cumhuriyeti yıkacak değişikliklere onay veriyormuşuz. Güya biz tek adamlığın önünü açarak diktatörlüğe sebebiyet verecekmişiz.

Güya biz federal sistemi getirecek, Türkiye’yi eyaletlere bölecek, üniter yapıyı bozacak işlerle uğraşıyormuşuz. Herkes bilmelidir ki, bu atılan iftiraların hepsini çürüten anayasamızın ilk dört maddesi güvence altındadır.

Bu güvencenin de teminatı başta Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli olmak üzere, ona inanan, ona güvenen milyonlarca mensubu ile Milliyetçi Hareket Partisi’dir. MHP var olduğu müddetçe, milletimizi bölmeye, devletimizi yok etmeye, Cumhuriyetimizi yıkmaya kimsenin gücü yetmeyecektir.

Varsın birileri iftiralarla saldırmaya devam etsin, liderimizi, partimizi, camiamızı hedef alsın. Milletimiz her şeyin farkındadır. Ve millet için evet, devlet için evet, Cumhuriyet için evet, Türkiye için evet, Türklüğün bekası için evet demektedir.”


MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin de referandum çalışmaları kapsamında 25 Mart Cumartesi günü Kayseri Cumhuriyet Meydanında düzenlenecek olan mitinge katılacağını kaydeden İl Başkanı Baki Ersoy, tüm Kayseri halkını mitinge beklediklerini sözlerine ekledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39