• BIST 9079.97
  • Altın 2323.296
  • Dolar 32.3427
  • Euro 34.8336
  • Kayseri 8 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 14 °C

KAYSERİ MHP YÖNETİM KURULU TOPLANTISI

KAYSERİ MHP YÖNETİM KURULU TOPLANTISI
EYLÜL AYI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDIEKE, “ÜLKE YANGIN YERİNE DÖNDÜ KURTULUŞ REÇETESİ MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİDİR”
Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Teşkilatı Eylül Ayı yönetim kurulu toplantısını yaptı. Toplantıda konuşan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke, 4 Kasımda yapılacak olan kurultayda Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli’nin yanında olduklarını bir kez daha söyledi. Ülkedeki yaşanan son olaylara da değinen Eke, Ülkenin adeta yangın yerine döndüğünü belirterek kurtuluşun reçetesinin Milliyetçi Hareket Partisi ve Onun Bilge Lideri Dr. Devlet Bahçeli’nin olduğunu vurguladı.
Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Teşkilatı, İl Başkanı Mete Eke başkanlığında Eylül Ayı Yönetim Kurulu toplantısını parti binasında yaptı.
Burada yönetim kurulu üyelerine gündeme dair açıklamalarda bulunan Başkan Eke, ilk olarak 4 Kasım’da gerçekleştirilecek olan Milliyetçi Hareket Partisi büyük kurultayını değerlendirdi.
Geçtiğimiz günlerde yapılan bir toplantı ile büyük Kurultayda Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli’yi destekleyeceklerini anımsatan Eke, Ülke genelinde Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli’ye var olan teveccühün gittikçe arttığını söyledi.
Eke şöyle devam etti:
“yaşadığımız kongre sürecinde tabii ki her arkadaşın aday olma hakkı vardır. Burası bir siyasi partidir. Her ne kadar ideailizim sahibi olsak ta, her ne kadar lider, doktrin prensiplerine sahip olsak da maalesef diğer partilerde olan moda şeyler bizim partimizde de yaşanmaya başladı. Yaşanılan bu olayları tasvip ederiz, etmeyiz ancak bu bir gerçektir. Onun içinde herkesin aday olma hakkı vardır. Bizimde bunlara söyleyecek sözümüz yoktur. Zaman zaman bana ve yönetimdeki bazı arkadaşlarımıza bu anlamda ulaşarak aday olacağını, ya da olduğunu beyan eden ve destek beklediğini ifade edenler oluyordur ve olacaktır. Tabii ki bunlar doğal bir olaydır. Ancak Kayseri İl Teşkilatı olarak yapmış olduğumuz açıklamayla beraber, bizim Genel Başkanımız Bilge Lider Dr. Devlet Bahçeli’nin yanında, emrinde olduğumuzu herkes bilmelidir.”
Ülke gündemine dair açıklamalarda da bulunan Başkan Eke, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin zamanında yaptığı uyarıların hepsinin bir bir ortaya çıktığını ve artık kamuoyunun her geçen gün yaşanılan olayların önemini anlamakta olduğunu söyledi.
Ülke’nin artan terör olayları ile adeta yangın yerine döndüğünün altını çizen Başkan Eke, yaşanılan bu olaylardan kurtuluş reçetesinin Milliyetçi Hareket Partisi ve Onun Bilge Lideri Dr. Devlet Bahçeli’nin olduğunu belirtti.
Başkan eke son olarak yarın idrak edeceğimiz Atatürk’e 1921 yılında Mareşallik rütbesi ile gazilik unvanının verildiği gün olan ve yurdumuzda her yıl kutlanan 19 Eylül Gaziler Günü’nü de tebrik ederek “kahraman gazilerimizin bu anlamlı gününü en kalbi duygularımla kutlar, selam ve sevgilerimi sunarım" ifadelerini kullandı.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39