• BIST 9111.31
  • Altın 2323.888
  • Dolar 32.3797
  • Euro 35.0176
  • Kayseri 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 20 °C

Kayseri, Milli İrade için yürüdü

Kayseri, Milli İrade için yürüdü
Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Milli İrade Yürüyüşü büyük bir katılımla yapıldı.

KAYSERİNEWS.COM KAYSERİ'NİN EN ÇOK TAKİP EDİLEN HABER SİTESİ 

 

 

Yürüyüş sonrası katılımcılara hitap eden Çevre ve Şehiricilik Bakanı Mehmet Özhaseki 40 yıllık planı milletin bozduğunu söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de millet ve devlet bir oldukça hiçbir hainin amacına ulaşamayacağını kaydetti. 


Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından düzenlenen Milli İrade Yürüyüşü Talas Yamaç Paraşütü İndirme Alanı'nda başladı. Yürüyüşe, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in yanı sıra Vali Süleyman Kamçı, Enerji ve Tabi Kaynaklar Eski Bakanı Taner Yıldız, Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, çok sayıda bürokrat, ilçe belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.
Türk bayraklarıyla birlikte yapılan yürüyüşe havadan yelkenkanatla da destek verildi. Birlik beraberlik içerisinde gerçekleşen ve Kayserililerin gece de gündüz de nöbette olduğunu gösteren yürüyüş yine Yamaç Paraşütü İndirme Alanı'nda sona erdi. Yürüyüş sonrası kültür fizikle sabah sporu tamamlandı.

20160731aw814806_02.jpg


"BU İNANCIN KARŞISINDA HİÇBİR GÜÇ DURAMAZ"
Burada milli iradeye sahip çıkan vatandaşlara hitap eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, "Gece boyunca demokrasi nöbeti tutuyorsunuz, buna rağmen sabahın erken saatinde de kalkıp milli iradeye sahip çıkıyorsunuz. Bu inancın ve bu gücün karşısında Vallahi de hiçbir güç duramaz, Billahi de duramaz" ifadelerini kullandı. Milli İradenin, ulusça kullanılan ve hiçbir gücün etkileyemeyeceği kuvvet olduğunu belirten Başkan Çelik, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bir takım hainler 15 Temmuz'da bu gücümüzü etkileyebileceklerini zannettiler. İçimizdeki yılanlar, dışarıdaki yılanın başının talimatlarıyla Milli İrademize kast ettiler. Ulusumuzun gücünü test etme gafletine düştüler. Ve sonunda hiçbir gücün etkileyemeyeceği kuvveti gördüler. Bu millet gerektiği zaman hainlerin karşısına eteklerinde bulunduğumuz Ali Dağı gibi, Erciyes Dağı gibi çıkar ve hiçbir haine geçit vermez. Nitekim vermediniz."


15 Temmuz'da çok büyük bir deprem atlattığımızı ve uçurumun kenarından döndüğümüzü vurgulayan Başkan Çelik, "Çünkü hesaplar büyüktü. Güzel ülkemizi, tek vatanımızı Irak, Suriye gibi ülkelerde yaşanan iç savaşın içine sokacaklardı. Bu hesabı aziz milletimizin kahramanca mücadelesi bozdu. Belki topumuz tüfeğimiz yok. Belki bombamız ve mermimiz yok. Hatice Teyzemin elinde oklavası, Mehmet Amcamın elinde asası var. Ve en önemlisi tüm silahlara karşı koyacağımız iman dolu bir göğsümüz var. Millet ve devlet bir oldukça hiçbir hain amacına ulaşamaz. Bunu dost düşman herkese gösterdik" dedi.


"NE KADAR VAHŞİ OLDUKLARI GÖRÜLDÜ"
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de konuşmasında himmet paralarıyla büyüyenlerin gerçek yüzünü gösterdiklerini belirterek, "Bize kuzu postuna bürünmüş vaziyette gözüktüler. Ne kadar vahşi ve ahlaksız olduklarını bir gecede gördük" diye konuştu. Hala yaptıklarını ve kendilerini saklamaya devam ettiklerini vurgulayan Bakan Özhaseki, "Bunlarda yiğitlik yok, insanlık yok. 40 yıldır kendilerini saklamışlar ve yalanla dolanla buraya gelmişler. Bir gün erkek olun da çıkın yiğitçe söyleyin ne yaptığınızı. Ama bunlardan yiğitlik beklenmez" diye konuştu. Bakan Özhaseki, 40 yıllık planı milletimizin dik duruşuyla bozduğunu kaydetti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39