• BIST 8733.32
  • Altın 2234.448
  • Dolar 32.3362
  • Euro 35.1042
  • Kayseri 6 °C
  • Ankara 5 °C
  • İstanbul 10 °C

Kayseri Mobilya Fuarı'na 25 Ülke Katılacak

Kayseri Mobilya Fuarı'na 25 Ülke Katılacak
Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım Şirketi Anadolu Fuarları Genel Müdürü İlhan Ersözlü, bu yıldan itibaren açacakları Kayseri Mobilya fuarlarının önümüzdeki yıllardan itibaren dünyanın en önemli fuarlarından biri olacağını belirtti."Kayseri Mobilya Fuarı düny

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım Şirketi Anadolu Fuarları Genel Müdürü İlhan Ersözlü, bu yıldan itibaren açacakları Kayseri Mobilya fuarlarının önümüzdeki yıllardan itibaren dünyanın en önemli fuarlarından biri olacağını belirtti.

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım Şirketi Anadolu Fuarları Genel Müdürü İlhan Ersözlü, fuarın çarşamba günü 25 ülkenin katılımıyla başlayacağını belirterek,

"Kayseri Mobilya Fuarı dünyadaki en önemli mobilya fuarlarından biri olacak. Bunu zaman içinde herkes görecek. 6 aylık bir çalışma sonucunda 25 ülkeden mobilyaya ilgi duyan yüzlerce konuğumuz 26 ekim çarşamba gününden itibaren Kayseri'ye gelmeye başlayacak. Mobilya fuarı konusunda Kayseri, dünya mobilya sanayicilerinin vazgeçilmez uğrak yeri olacak" dedi.

KAYSO Meclis Başkanı Nurettin Okandan, Kto adına Şafak Çivici, Merkez Çelik Genel Müdürü Namık Kemal Ulusoy, Mondi Genel Müdürü İzzet Sümer, TÜYAP Ankara Bölge Müdürü Muzaffer Gündüz'ün de katıldığı basın toplantıda fuarla ilgili bilgi veren TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım Şirketi Anadolu Fuarları Genel Müdürü İlhan Ersözlü, Dünya Ticaret Merkezi fuar alanında 4 bin 200 metresi çadır toplam 13 bin metrekare alanda kurulan ve 150 firmanın katıldığı Kayseri Mobilya Fuarı, 26

30 ekim tarihlerinde ücretsiz olarak gezilebileceğini kaydetti.

Ersözlü sözlerini şöyle tamamladı:

"İstikbal, Bellona, Mondi, Kilim, Bensimo, Mobiland, Ergül, Ladin, Aldora ve Andaç başta olmak üzere sektörün lider markalarının 2012 modellerinin görücüye çıkacağı fuarın sadece bölge değil ülke ekonomisine de önemli katkılar sağlayacağı inancındayız.

Aralarında Gürcistan, Bulgaristan, Rusya, Makedonya, İran ve Suriye gibi ülkeler olmak üzere toplam 25 ülkeden heyet de burada olacak. Yurtiçinde ise Tüyap A.Ş'nin, İstanbul, Bursa, İzmir, Eskişehir, Konya, Ankara, Samsun, Kayseri, Adana, Gaziantep, Trabzon ve Diyarbakır'da bulunan ofisleri aracılığıyla Mobilya Gelişim Komitesi tarafından belirlenen hedef 24 il başta olmak üzere ülke genelinde yapılan tanıtım çalışmaları neticesinde 50 farklı şehirden gelecek profesyonel ziyaretçileri Kayseri'de Tüyap çatısı altında buluşturmayı hedefliyoruz. Yapı marketlerin ve mobilya mağazalarının satın alma yetkililerini 5 gün boyunca devam edecek fuarımızda katılımcı firmalarımızla buluşturarak sadece Kayseri'nin değil bölge ve ülke ekonomisine de olumlu katkılar sağlanacağına inanıyoruz."

Ersözlü, 30 ekim pazar günü halk günü olacağından vatandaşların fuara mutlaka gelmelerini ve çok cazip fiyatlara satılacak yeni ürünleri almaları tavsiyesinde de bulundu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39