• BIST 8906.5
  • Altın 2239.313
  • Dolar 32.3406
  • Euro 35.1207
  • Kayseri 11 °C
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 14 °C

Kayseri Mobilyacılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Çevrim:

Kayseri Mobilyacılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Çevrim:
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Mobilya Kent esnaflarıyla yaptığı görüşme sırasında gençlerin tecrübeli isimlerle bir arada yönetimlerde aktif görev almalarının önemini vurguladı.

Başkan Çelik, birlik beraberlik içerisinde gençlerin daha aktif görev almalarıyla daha güçlü adımlar atılabileceğini kaydetti. 


Mobilya Kent'in kurulduğu Erciyes Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu ve önümüzdeki günlerde yönetime aday olacak isimler Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti.

Kayseri Mobilyacılar Odası ve Erciyes Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Çevrim, önümüzdeki günlerde seçim yaparak yeni yönetimlerini oluşturacaklarını belirtti.

Çevrim, Mobilya Kent'te Büyükşehir Belediyesi'nin de desteğiyle önemli hizmetler yapacaklarını dile getirdi.


Kurulacak yeni yönetimin Başkan Adayı olan Şaban Sözduyar da Mobilya Kent'in her geçen gün büyüdüğünü ve daha etkin bir yönetime ihtiyaç duyulduğunu ifade ederek,

"Organize sanayide mobilya imalatı yapan önde gelen firmalarla ortaklaşa çalışma yaptık. Allah razı olsun hiçbir ağabeyimiz de kırmadı. Bir grup oluşturuldu. Daha güzel bir sinerji çıkacağına inanıyoruz. Kayseri'ye güzel bir eser kazandırmak istiyoruz.

Şimdiye kadar mükemmel bir yer ortaya çıkmış, bu eserin neticelendirilmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" dedi.


Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de Mobilya Kent yönetiminin gençlere görev vererek seçime gitmesinin çok önemli olduğunu belirtti. Bu durumun Kayseri'deki uyum kültürünün bir örneği olduğunu vurgulayan Başkan Çelik, "Az önce şehir dışından belediyemize gelen misafirlerimiz Kayseri'deki uyum kültürünün başka hiçbir yerde olmadığını söylediler.

Hem yönetim dinamikleri arasında bir uyum var, hem de kurumların kendi içinde uyum var. Şu andaki kooperatif başkanımız yeni yönetime aday olacak gençlerle birlikte oluyoruz diyor.

Bunu söylemesi her yerde olabilecek bir şey değil. Aranızdaki birlik ve beraberlik inşallah kooperatifinize ve oradaki ticari topluluğa bereket olarak döner. Rabbim ağzımızın tadını bozdurmasın. İnşallah birlikte çok daha güçlü ve yeni projeler yapacağınıza eminim" diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39