• BIST 9117.17
  • Altın 2325.622
  • Dolar 32.3666
  • Euro 35.0423
  • Kayseri 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 20 °C

"KAYSERİ MUHTEŞEM BİR ŞEHİR"

"KAYSERİ MUHTEŞEM BİR ŞEHİR"
Büyükşehir Belediyesi'nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında Markopaşa Müzikali

Büyükşehir Belediyesi'nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında Markopaşa Müzikali ile Kayseri'ye gelen Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler Kayseri'yi her geldiklerinde çok daha güzelleşmiş bulduklarını söyledi. Kayseri'nin muhteşem bir şehir olduğunu ifade eden Süheyl ve Behzat Uygur, Büyükşehir Belediyesi'nin yapmış olduğu kültür sanat faaliyetleri ile örnek alınması gereken bir belediye olduğuna da dikkat çektiler. 
Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı kültür sanat faaliyetleri kapsamında Markopaşa Müzikalini sahneleyen Süheyl ve Behzat Uygur Tiyatrosu oyuncuları Kayseri Mahallesi'ni gezdi. Kayseri Mahallesi'nde şehirle ilgili düşüncelerini dile getiren Süheyl Uygur, Kayseri'ye defalarca geldiklerini belirtti. Kayseri'nin muhteşem bir şehir olduğunu ifade eden Süheyl Uygur, "İki senedir Kayseri'ye gelemiyorduk. Gördükki iki senede çok gelişmiş. Kayseri'yi çok beğendik" dedi.
Kayseri'nin, uzakta olanların her geldiğinde gördüğü gibi üstüne bir şeyler koyarak gelişen nadide kentlerden biri olduğunu ifade eden Behzat Uygur ise "Kayseri Mahallesi de bizim daha önce gördüğümüz bir yer değildi. Çok beğendik. Kayseri seyircisi bizi Markopaşa Müzikali'nde de yalnız bırakmadı. Harika bir kültür merkezi olan Kadir Has Kültür Merkezi'nde 1500 seyirciye oynadık. Kayseri yıllardır başta Nejat Uygur olmak üzere Uygurlara her zaman büyük bir ilgi gösteriyor. Biz de Kayseri'yi ve Kayserilileri çok seviyoruz" diye konuştu.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne yapmış olduğu güzel etkinlikler ve tiyatroya ilgisinden dolayı teşekkür eden Süheyl ve Behzat Uygur, "Kayseri örnek alınması gereken kentlerden birisi. Kültür merkezlerini yapmak yeterli değil. Kültür merkezlerinde etkinlik yapmak önemli. Buna Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ni örnek gösterebiliriz. Yapmış olduğu salonların her zaman faal olmasını sağlıyor. Bu da örnek teşkil ediyor" ifadelerini kullandılar.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39